LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

Noul BMW M140i, cu 5 uşi: 340 CP, 250 kW.

BMW M Performance

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

Noul BMW M140i, cu 5 uşi: 340 CP, 250 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.Noul BMW M140i, cu 5 uşi: 340 CP, 250 kW.

Unic în cadrul BMW Seria 1, motorul pe benzină cu 6 cilindri şi putere de 340 CP accelerează BMW M140i, cu 5 uşi de la 0 până la 100 km/h în 4,8 secunde. Scopul experiţilor M este de a asigura plăcere nelimitată de a conduce, iar astfel au modificat şi au optimizat numeroase elemente ale automobilului pentru a se potrivi perfect unele cu altele – de la design şi motor până la suspensie. Rezultatul este un model M Performance compact, cu detalii vizuale şi caracteristici de condus inedite, care îi conferă un loc special în gama de modele BMW Seria 1.

 

Cifre pentru BMW M140i, cu 5 uşi:
Consum mixt de combustibil: de la 7,1 până la 7,8 l/100 km
Emisii medii de CO₂: de la 163 până la 179 g/km

Design

Designul M Performance al BMW M140i, cu 5 uşi.

Doar prin îmbinarea perfectă a tuturor componentelor automobilului poate fi obţinută performanţă remarcabilă. Acest lucru începe de la gurile de aerisire frontale (care contribuie la răcirea motorului) şi continuă până la suspensia M Sport, care oferă BMW M140i manevrabilitate sporită. Componente speciale ale pachetului M Sport au fost optimizate cu detalii M Performance exclusive. Vei fi uimit(ă) de indiciile vizuale care subliniază aspectul sportiv al automobilului – nu vei putea rezista în faţa turaţiilor impresionante ale motorului M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW M140i, CU 5 UŞI.

Elemente de design în culoare de accent.

Pentru a sublinia şi mai mult aspectul exclusivist al BMW M140i, gurile de aerisire laterale ale spoilerului aerodinamic frontal au elemente de design în Gri Ferric.

Jante M de 18” Double-spoke, tip 436 M.

Jantele exclusive din aliaj uşor în Gri Ferric şi frânele M Sport asigură acceleraţie şi frânare optimă şi aderenţă maximă pe carosabil (dimensiuni: faţă 225/40 ZR18, spate 245/35 ZR18).

Capace oglinzi exterioare în culoare de accent.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în Gri Ferric, iar designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.

Logo „M” în crom închis.

Logo-ul „M” în crom închis reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa BMW M140i la familia de automobile M Performance.

Finisaje pe ţevile de eşapament în ambele părţi.

În exclusivitate pentru BMW Seria 1, finisajele de pe ţevile de eşapament în crom negru de pe ambele părţi ale BMW M140i scot în evidenţă sistemul de evacuare modificat, care nu mai dispune de tobă intermediară, ci are sistem de control al evacuării.

Inscripţionare denumire model în crom închis.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre BMW M140i şi modelele BMW M.
Engines

MOTOR M PERFORMANCE TWINPOWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri are turbocompresor TwinScroll cu sistem Valvetronic, inclusiv sistem VANOS dublu şi sistem High Precision Injection. Acest pachet inovator şi inteligent scade consumul de combustibil al BMW M140i cu transmisie Steptronic cu 8 trepte la doar 7,1 litri per 100 km (cu xDrive: 7,4 litri/100 km). În plus, emisiile de CO₂ sunt de doar 163 g/km (cu xDrive: 169 g/km). Astfel, automobilul asigură performanţă uimitoare: putere de 250 kW (340 CP), cuplu maxim de 500 Nm şi acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde (cu xDrive: 4,4 secunde). Viteza maximă este de 250 km/h (limitată electronic). Acest motor este folosit în exclusivitate pentru modelul BMW M140i din gama de modele BMW Seria 1.

 • Sunet M Performance captivant

  Sistemul de evacuare al BMW M140i este imediat recunoscut datorită ţevilor de eşapament în crom negru din ambele părţi. Sistemul inteligent de control al evacuării şi eliminarea tobei intermediare produc un sunet inedit, care captivează pasagerii de pe scaunele sport. Aceste optimizări ale acusticii motorului accentuează experienţa sportivă oferită de acest automobil.

Driving Dynamics

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW M140i, CU 5 UŞI.

BMW M140i, cu 5 uşi îmbină plăcerea de a conduce în mod sportiv şi dinamica de condus impresionantă. Şasiul coborât cu 10 milimetri transferă puterea motorului direct pe carosabil, iar frânele M Sport cu etriere în albastru şi logo „M” asigură decelerare maximă, chiar şi atunci când alegi un stil de condus mai dinamic. Direcţia sport variabilă cu reglaje specifice ale servodirecţiei şi efectul de auto-centrare (revenirea automată a roţilor la poziţia neutră) oferă conducătorului auto siguranţă şi stabilitate direcţională.

 • Mai dinamic: şasiu M Sport coborât

  Amortizoarele şi stabilizatorii au fost ajustaţi pentru a corespunde caracteristicilor motorului cu 6 cilindri care oferă cuplu maxim, dar şi pentru a transforma performanţa remarcabilă a motorului în dinamică de condus impresionantă şi puternică. Elementele elasto-mobile specifice pentru puntea faţă garantează momente de neuitat în timpul călătoriilor tale. Suspensia M Sport coborâtă cu 10 milimetri şi reglată special şi direcţia sport variabilă cu Servotronic asigură mai multă agilitate. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie în mod flexibil forţa de propulsie a BMW M140i xDrive către cele două punţi şi asigură cea mai bună tracţiune, chiar şi în condiţii dificile de drum.

  Cifre pentru BMW M140i xDrive, cu 5 uşi:
  Consum mixt de combustibil: 7,4 l/100 km
  Emisii medii de CO₂: 169 g/km

 • Mai multă sportivitate: transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte

  Caracterul dinamic al BMW M140i este oferit de transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte. Funcţia „Launch Control” permite automobilului să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Pentru a afla ce înseamnă cu adevărat forţa de tracţiune, nu trebuie decât să apeşi butonul „DSC” (Dynamic Stability Control, trad. Control dinamic al stabilităţii), să poziţionezi maneta schimbătorului de viteze în treapta „S”, să eliberezi uşor frâna şi să apeşi ferm pedala de acceleraţie.

 • Mai mult control: frâne M Sport în echiparea standard

  Discurile de frână cu patru pistoane fixe din aluminiu în faţă frânează optim jantele M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 436 M. Pe puntea spate se află varianta cu două pistoane. Discurile de frână oferă performanţă chiar şi la temperaturi ridicate, datorită sistemului intern de ventilaţie. Puterea incredibilă a acestui sistem de frânare poate fi uşor recunoscută chiar şi atunci când automobilul staţionează, datorită etrierelor de frână vopsite în albastru şi cu logo „M”.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Şi mai multă plăcere de a conduce.

Descoperă toate modelele din gama de automobile M Performance.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.