LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

Noul BMW M240i Coupé: 340 CP, 250 kW.

BMW M Performance

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

Noul BMW M240i Coupé: 340 CP, 250 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.Noul BMW M240i Coupé: 340 CP, 250 kW.

BMW M240i Coupé porneşte atunci când alte automobile se opresc: modelul M Performance Coupé compact beneficiază de tehnologie M Performance TwinPower Turbo şi de suspensie M Sport cu reglaje specifice. Astfel, te bucuri de un automobil dinamic şi sportiv cu două uşi, care are gene M şi care oferă performanţă incredibilă.


Cifre pentru BMW M240i Coupé:
Consum mixt de combustibil: de la 7,1 până la 7,8 l/100 km
Emisii medii de CO2: de la 163 până la 179 g/km

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW M240i COUPÉ.

BMW M240i Coupé are la bază expertiza BMW M GmbH inconfundabilă. În plus faţă de pachetul M Sport, numeroase componente M Performance specifice conferă acestui automobil dinamic, cu două uşi, caracter unic. Jantele exclusive din aliaj uşor, finisajele pentru ţevile de eşapament de pe ambele părţi şi capacele oglinzilor exterioare sunt în culoare de accent, iar astfel ADN-ul sportiv al acestui M Performance Coupé este accentuat atât la exterior, cât şi în interior. Dintr-o privire, modelul pare discret, iar apoi te captivează: atunci când porneşti motorul cu 6 cilindri, lucrurile devin cu adevărat palpitante.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW M240i COUPÉ.

Elemente de design în culoare de accent.

Pentru a sublinia şi mai mult aspectul exclusivist al BMW M240i Coupé, gurile de aerisire laterale ale spoilerului aerodinamic frontal au elemente de design în Gri Ferric.

Jante M de 18” Double-spoke, tip 436 M.

Jantele exclusive din aliaj uşor în Gri Ferric şi frânele M Sport asigură acceleraţie şi frânare optimă şi aderenţă maximă pe carosabil (dimensiuni: 225/40 ZR18 faţă, 245/35 ZR18 spate).

Capace oglinzi exterioare în culoare de accent.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în Gri Ferric, iar designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.

Logo „M” în crom închis.

Logo-ul „M” în crom închis reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa BMW M240i Coupé la familia de automobile M Performance.

Finisaje pe ţevile de eşapament în ambele părţi.

În exclusivitate pentru BMW Seria 2, finisajele de pe ţevile de eşapament în crom negru de pe ambele părţi ale BMW M240i Coupé scot în evidenţă sistemul de evacuare optimizat, care nu mai dispune de tobă intermediară, ci are sistem de control al evacuării.

Inscripţionare denumire model în crom închis.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre BMW M240i Coupé şi modelele BMW M.

Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

Inserţiile exclusive din aluminiu cu inscripţionarea denumirii modelului trezesc dorinţa conducătorului auto şi a pasagerilor de a trăi noi experienţe de condus.

Inscripţionare denumire model în habitaclu.

În câmpul vizual al conducătorului auto sunt plasate accente sportive, de exemplu inscripţionarea digitală a denumirii modelului şi cadranul cu design în roşu şi gradaţii fine din panoul de instrumente.

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO PE BENZINĂ CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

BMW M240i impresionează prin putere remarcabilă, agilitate maximă şi utilitate în călătoriile zilnice. Motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri îmbină sistemul Valvetronic, inclusiv sistem VANOS dublu şi sistem de injecţie directă de benzină, cu turbocompresorul TwinScroll. Acest motor puternic oferă răspuns prompt, cuplu înalt chiar şi la turaţii mici ale motorului şi gamă largă de turaţii. Rezultatul este cuplu maxim de 500 Nm, cu consum mixt de combustibil de 7,8 l/100 km (cu transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte: 7,1 l). BMW M240i accelerează de la 0 până la 100 km/h în doar 4,8 secunde (cu transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte: 4,6 secunde). Acest tip de motor este folosit în exclusivitate pentru modelul BMW M240i, din gama de modele BMW Seria 2.

 • Sunet M Performance captivant

  Sistemul de evacuare al BMW M240i Coupé este imediat recunoscut datorită ţevilor de eşapament în crom negru din ambele părţi. Sistemul inteligent de control al evacuării şi eliminarea tobei intermediare produc sunet inedit, care captivează pasagerii de pe scaunele sport. Aceste optimizări ale acusticii motorului accentuează experienţa sportivă oferită de acest automobil.

DINAMICA DE CONDUS M PERFORMANCE A BMW M240i COUPÉ.

Conceptul dinamicii de condus a BMW M240i Coupé a fost creat cu gândul la performanţă, cu obiectivul de a oferi mai multă plăcere de a conduce şi utilitate nelimitată în călătoriile zilnice. Agilitatea şi precizia înaltă în manevrare şi în reglarea optimă a tuturor componentelor sunt resimţite de fiecare dată când automobilul iese din viraje. Inginerii BMW M GmbH au optimizat caracteristicile suspensiei şi ale direcţiei la acest model coupé exclusivist, până în cel mai mic detaliu.

 • Mai dinamic: şasiul M Sport coborât

  Amortizoarele şi stabilizatorii au fost ajustaţi pentru a corespunde caracteristicilor motorului cu 6 cilindri care oferă cuplu maxim, dar şi pentru a transforma performanţa remarcabilă a motorului în dinamică de condus impresionantă şi puternică. Elementele elasto-mobile specifice pentru puntea faţă garantează momente de neuitat în timpul călătoriilor tale. Suspensia M Sport coborâtă cu 10 milimetri şi reglată special, împreună cu direcţia sport variabilă cu Servotronic, asigură mai multă agilitate. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie în mod flexibil forţa de propulsie a BMW M240i xDrive Coupé către cele două punţi şi asigură cea mai bună tracţiune, chiar şi în condiţii dificile de drum.
   

  Cifre pentru BMW M240i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil: 7,4 l/100 km
  Emisii medii de CO2: 169 g/km

 • Mai multă sportivitate: transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte

  Caracterul dinamic al BMW M240i Coupé este oferit de transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte. Funcţia „Launch Control” permite automobilului să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Pentru a afla ce înseamnă cu adevărat forţa de tracţiune, nu trebuie decât să apeşi butonul „DSC” (Dynamic Stability Control, trad. Control dinamic al stabilităţii), să poziţionezi maneta schimbătorului de viteze în treapta „S”, să eliberezi uşor frâna şi să apeşi ferm pedala de acceleraţie.

 • Mai mult control: frâne M Sport în echiparea standard

  Discurile de frână cu patru pistoane fixe din aluminiu în faţă frânează optim jantele M din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 436 M. Pe puntea spate se află varianta cu două pistoane. Discurile de frână oferă performanţă chiar şi la temperaturi ridicate, datorită sistemului intern de ventilaţie. Puterea incredibilă a acestui sistem de frânare poate fi uşor recunoscută chiar şi atunci când automobilul staţionează, datorită etrierelor de frână vopsite în albastru şi cu logo „M”.

MANEVRARE OPTIMĂ.

BMW M240i Coupé în mâinile unui profesionist.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M PERFORMANCE.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristicile esenţiale ale automobilelor M Performance. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.