DESCOPERĂ LUMEA PRINTR-UN SINGUR CLICK.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 3 Gran Turismo.

Comunicare, informaţii şi divertisment – serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive te ajută să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, chiar şi atunci când te afli pe drum. Spre exemplu, BMW Online îţi oferă acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online şi funcţii de birou. În plus, poţi beneficia de acces comod, sigur şi nelimitat la aplicaţiile pentru smartphone, precum Spotify – şi multe altele.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale reprezintă baza funcţiilor BMW ConnectedDrive şi îţi oferă numeroase informaţii, opţiuni de divertisment şi funcţii de service, atunci când te afli pe drum.

Aceste servicii includ funcţii care îţi permit să accesezi informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online cu ajutorul GoogleTM sau funcţii de birou. În plus, poţi accesa comod servicii şi elemente individuale precum informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri, prin intermediul meniului ConnectedDrive – din interiorul automobilului, fără a fi nevoie de conectarea unui smartphone.

Serviciile sunt disponibile pentru utilizarea comodă şi sigură a aplicaţiilor de smartphone, fără limită de timp. Această opţiune de echipare îţi permite accesul la BMW ConnectedDrive Store, unde ai la dispoziţie servicii şi aplicaţii conform solicitărilor individuale, oriunde şi oricând. Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă mult mai multe soluţii de acest fel, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

Descoperă filmul despre această opţiune.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea sau stare de spirit. Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi oferă acces direct şi nelimitat la milioane de melodii în interiorul automobilului tău BMW – fără a fi nevoie să utilizezi şi alte dispozitive, precum smartphone-ul tău. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. De îndată ce o melodie sau un album sunt redate în automobil, acestea sunt descărcate automat pe hard disc-ul automobilului – pentru plăcerea audiţiei, fără întreruperi.

Cu serviciul Online entertainment îţi poţi deschide un cont contra cost valabil pe perioada unui an la partenerii de muzică ai BMW, de exemplu Napster sau Deezer. Acest serviciu este disponibil în opt ţări europene, fără costuri suplimentare: Germania, Austria, Elveţia, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania şi Olanda.

Descoperă filmul despre această opţiune.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Solicită informaţii specifice atunci când te afli pe drum şi vei primi informaţii practice şi sfaturi – cu serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), parte a pachetului BMW ConnectedDrive. Prin apăsarea unui singur buton, eşti transferat(ă) către operatorul de call center BMW, care îţi stă la dispoziţie ca „asistent personal” atunci când te afli în mişcare.

Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de call center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată direct pe sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW. Serviciul de asistenţă „Concierge” funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare.

Descoperă filmul despre această opţiune.

INFORMAŢII DIN TRAFIC ÎN TIMP REAL.

Funcţia Informaţii din trafic în timp real (RTTI – Real Time Traffic Information) (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă cele mai actualizate informaţii din trafic, în orice moment. Detalii precise referitoare la locaţia şi durata ambuteiajelor sunt transmise pentru a furniza informaţii conducătorului auto aproape în timp real despre condiţiile curente de trafic pe autostrăzi, drumuri de ţară şi numeroase rute din oraşe. Recomandările inteligente de rute alternative te ajută să ajungi la destinaţie rapid şi în cel mai eficient mod posibil. Datele astfel furnizate provin din surse precum profile anonime de mişcare din date de GPS ale flotelor auto, aplicaţii de smartphone şi comunicate ale poliţiei şi iau de asemenea în calcul situaţii de trafic stabilite, precum ore de vârf.

Informaţiile din trafic sunt prezentate în mod clar, iar rutele sunt afişate în verde, galben, portocaliu şi roşu.

Descoperă filmul despre această opţiune.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) stabileşte o conexiune automată cu cel mai apropiat centru de salvare prin intermediul call center-ului BMW atunci când este nevoie – fără a fi necesară utilizarea unui telefon mobil. Sunt transmise informaţii precum locaţia exactă a automobilului şi gravitatea accidentului. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

Descoperă filmul despre această opţiune.