O MULŢIME DE POSIBILITĂŢI.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 3 Touring.

Te aştepţi deja ca BMW Seria 3 Touring să-ţi ofere confort excelent. Cu serviciile şi aplicaţiile de la BMW ConnectedDrive, acum poţi creşte chiar mai mult sentimentul de bine. De exemplu, automobilul poate fi transformat în propriul tău birou mobil. Ai acces la tot ceea ce poate oferi internetul, direct în automobilul tău BMW Seria 3 Touring. De exemplu, nu vei fi surprins(ă) de un ambuteiaj neaşteptat. Şi chiar dacă acest lucru se întâmplă, ai sprijinul necesar la îndemână imediat.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale reprezintă baza funcţiilor BMW ConnectedDrive şi îţi oferă numeroase informaţii, opţiuni de divertisment şi funcţii de service, atunci când te afli pe drum.

Aceste servicii includ funcţii care îţi permit să accesezi informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online cu ajutorul GoogleTM sau funcţii de birou. În plus, poţi accesa comod servicii şi elemente individuale precum informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri, prin intermediul meniului ConnectedDrive – din interiorul automobilului, fără a fi nevoie de conectarea unui smartphone.

Serviciile sunt disponibile pentru utilizarea comodă şi sigură a aplicaţiilor de smartphone, fără limită de timp. Această opţiune de echipare îţi permite accesul la BMW ConnectedDrive Store, unde ai la dispoziţie servicii şi aplicaţii conform solicitărilor individuale, oriunde şi oricând. Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă mult mai multe soluţii de acest fel, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

Servicii ConnectedDrive.

 • BMW ConnectedDrive Store

  În BMW ConnectedDrive Store ai acces la aplicaţii şi servicii conform nevoilor individuale, oricând şi oriunde. Aceste servicii pot fi selectate şi comandate în mod flexibil, chiar şi după achiziţionarea automobilului tău BMW. Acest lucru îţi permite să alegi dintre toate serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile direct din automobil, în orice moment, în funcţie de nevoi.
  Serviciile şi aplicaţiile care pot fi comandate din BMW ConnectedDrive Store au fost create special pentru a se potrivi nevoilor şi cerinţelor conducătorilor auto BMW. Poate fi selectată şi durata serviciilor individuale: clienţii pot comanda servicii pentru o anumită perioadă de timp, de exemplu atunci când pleacă în vacanţă.
  BMW ConnectedDrive Store poate fi accesat în timpul călătoriilor din interiorul automobilului BMW sau prin intermediul portalului online pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive”. Serviciile şi aplicaţiile recent comandate sunt apoi accesibile în automobil la scurt timp după ce au fost alese şi achiziţionate. BMW ConnectedDrive Store oferă informaţii actualizate privind serviciile şi aplicaţiile disponibile în orice moment.

 • Apps

  Opţiunea Apps este o platformă care permite utilizarea comodă a aplicaţiilor de smartphone selectate în automobilele BMW. Pentru a oferi numeroase aplicaţii pentru clienţii săi, BMW dezvoltă propriile aplicaţii (precum BMW Connected app sau BMW M Laptimer), dar se află în strânsă colaborare şi cu parteneri precum Spotify, Napster, GoPro, Deezer şi Audible. Iar acest lucru înseamnă că astfel de aplicaţii pot fi de asemenea utilizate în mod sigur în interiorul automobilului.

  Nu trebuie decât să conectezi la automobil un smartphone compatibil, prin intermediul adaptorului snap-in (dacă este disponibil) sau prin intermediul cablului USB. Sunetul este redat prin sistemul audio al automobilului. Toate funcţiile aplicaţiilor pot fi operate uşor prin intermediul Controller-ului iDrive. Numărul de aplicaţii disponibile în automobil creşte permanent, datorită parteneriatelor apropiate dintre BMW şi un număr mare de furnizori din domeniu.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Operatorul de call center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

FUNCŢII DE BIROU.

BMW ConnectedDrive îţi aduce biroul în automobilul tău BMW. Aşază-te comod şi instalează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului. Cu BMW ConnectedDrive poţi primi, citi şi răspunde la e-mail-uri.

BMW Online Office şi funcţia de dictare mesaj.

 • Bluetooth Office

  Cu funcţia Bluetooth Office îţi petreci timpul în mod eficient în interiorul automobilului tău. Dispozitivele mobile sunt conectate prin intermediul Bluetooth, iar astfel tu îţi poţi organiza munca în mod comod în fiecare zi, chiar dacă te afli în mişcare. Cele mai importante funcţii de birou ale smartphone-urilor compatibile, precum e-mail-urile, întâlnirile, sarcinile şi mesajele text sunt acum afişate pe Control Display şi pot fi citite cu voce tare, la cerere, prin sistemul de difuzoare al automobilului, în mod comod şi sigur. Lista cu toate dispozitivele mobile compatibile cu această funcţie este disponibilă la adresa www.bmw.com/bluetooth.

 • BMW Online Office

  Cu BMW Online Office, timpul petrecut in automobil poate fi utilizat mai eficient: funcţia îţi permite să primeşti, să citeşti şi să răspunzi la e-mail-uri atunci când te afli pe drum. Alături de funcţii complete de editare şi expediere a e-mail-urilor cu ajutorul Control Display-ului, e-mail-urile pot fi citite şi prin intermediul funcţiei „text-to-speech” (trad. „text-în-vorbire”) şi pot fi dictate prin funcţia de recunoaştere a vocii.
  Poate fi configurată o căsuţă poştală prin utilizarea unei adrese de e-mail deja existente, în doar câţiva paşi de pe orice calculator personal, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive”. Furnizorii de e-mail selectaţi pot fi configuraţi şi ca inbox pentru BMW Online Office în automobil. Dacă există mai multe conturi de e-mail la acelaşi furnizor, acestea vor fi afişate clar în meniu. Odată realizate configurările, toate e-mailurile vor fi trimise în automobil fără întârziere sau devieri.

 • Funcţie de dictare mesaj

  Cu sistemul de Navigaţie Professional, conexiunea Bluetooth şi Serviciile BMW ConnectedDrive, acum nu mai este nevoie să ridici telefonul mobil când doreşti să efectuezi sau să preiei apeluri. Orice tip de text poate fi introdus prin comandă vocală.
  Funcţia de dictare mesaj transformă mesajele vorbite în text scris, pe care îl poţi trimite apoi prin e-mail sau ca mesaj text. Împreună cu aplicaţiile BMW, funcţia de dictare mesaj poate fi utilizată şi pentru a compune mesaje pe Facebook sau Twitter. Poţi utiliza funcţia de dictare mesaj în mod gratuit, timp de 60 de zile de la data înscrierii. Utilizarea permanentă a acestei funcţii este posibilă cu acordul contractual din partea Nuance®.
  Pentru informaţii despre compatibilitatea Bluetooth a smartphone-ului tău sau a altor dispozitive mobile, vizitează www.bmw.ro/bluetooth.

INFORMAŢII DIN TRAFIC ÎN TIMP REAL.

Funcţia Informaţii din trafic în timp real (RTTI – Real Time Traffic Information) (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă cele mai actualizate informaţii din trafic, în orice moment. Detalii precise referitoare la locaţia şi durata ambuteiajelor sunt transmise pentru a furniza informaţii conducătorului auto aproape în timp real despre condiţiile curente de trafic pe autostrăzi, drumuri de ţară şi numeroase rute din oraşe. Recomandările inteligente de rute alternative te ajută să ajungi la destinaţie rapid şi în cel mai eficient mod posibil. Datele astfel furnizate provin din surse precum profile anonime de mişcare din date de GPS ale flotelor auto, aplicaţii de smartphone şi comunicate ale poliţiei şi iau de asemenea în calcul situaţii de trafic stabilite, precum ore de vârf.
Informaţiile din trafic sunt prezentate în mod clar, iar rutele sunt afişate în verde, galben, portocaliu şi roşu.

Informaţii din trafic în timp real.

SERVICIU DE ASISTENŢĂ „CONCIERGE”.

Pentru cei care au vrut mereu să ştie cum e să ai propriul majordom, acum este momentul – cu serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), parte a pachetului BMW ConnectedDrive. Prin apăsarea unui singur buton, eşti transferat(ă) către operatorul de call center BMW, care îţi stă la dispoziţie ca „asistent personal” atunci când te afli în mişcare.
Fie că doreşti să găseşti un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie cu program prelungit – operatorul de call center BMW îţi stă la dispoziţie pentru a te ajuta şi îţi poate transfera detalii legate de adresa căutată direct pe sistemul de navigaţie al automobilului tău BMW. Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România) funcţionează independent de telefonul tău mobil şi îţi este disponibil atât în ţară, cât şi în străinătate, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără costuri suplimentare.

Serviciu de asistenţă „Concierge”.

ONLINE ENTERTAINMENT.

Coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea sau stare de spirit. Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi oferă acces direct şi nelimitat la milioane de melodii în interiorul BMW Seria 3 – fără a fi nevoie să utilizezi şi alte dispozitive, precum smartphone-ul tău. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. De îndată ce o melodie sau un album sunt redate în automobil, acestea sunt descărcate automat pe hard disc-ul automobilului – pentru plăcerea audiţiei, fără întreruperi.
Cu serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi poţi deschide un cont contra cost valabil pe perioada unui an la partenerii de muzică ai BMW, de exemplu Napster. Acest serviciu este disponibil în şase ţări europene, fără costuri suplimentare: Germania, Franţa, Marea Britanie, Italia, Spania şi Olanda.

Online entertainment.

SERVICII LA DISTANŢĂ.

Cu Serviciile la distanţă (nu sunt disponibile încă în România) şi aplicaţia gratuită „My BMW Remote App” (disponibilă în Apple App Store şi în Google Play Store) pot fi controlate diverse funcţii ale automobilului tău de la distanţă. Astfel, poţi descuia şi încuia automobilul de la distanţă. Acest sistem îţi permite de asemenea să transferi destinaţii direct de la motorul de căutare GoogleTM către sistemul de navigaţie al automobilului, dacă există un astfel de sistem. În plus, poate fi indicată şi locaţia curentă a automobilului. Pentru a accesa această funcţie, trebuie doar să activezi Serviciile la distanţă, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive” de la adresa www.bmw-connecteddrive.com.

Servicii la distanţă.

INTERNET.

Opţiunea Internet îţi permite accesarea paginilor web prin intermediul Control Display-ului de înaltă rezoluţie al BMW Seria 3. Astfel, poţi naviga pe internet ca şi cum ai utiliza propriul calculator, la viteză maximă UMTS (Universal Mobile Telecommunications System, trad. Sistem universal de telecomunicaţii mobile). Poţi introduce URL-ul uşor şi comod cu ajutorul Controller-ului iDrive sau poţi selecta din lista de pagini favorite, pentru acces rapid.
Cu acces la transfer de date contra cost, poţi naviga pe internet direct din automobilul tău, oriunde în ţară (serviciul de roaming nu este disponibil). Website-urile sunt afişate pe Control Display. În automobilele echipate cu sistemul de divertisment Professional, pasagerii din spate au acces la internet prin intermediul ecranelor plate integrate în spătarele scaunelor faţă.