CREAT PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW Seria 4 Coupé.

CREAT PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.BMW Seria 4 Coupé.

Putere în kW (CP), la 1/min. (440i)

240 (326)/ 5.500

Acceleraţie 0 - 100 km/h, în sec. (440i)

5,2 [5,0]

Consum mixt de combustibil, în l/100km (440i)

7,4 - 7,7 (6,6 - 6,8)

Ampatament, (în cm)

2.810

BMW Seria 4 Coupé se remarcă prin estetică de nivel înalt şi dinamism sportiv. Atunci când conduci acest model te bucuri de o senzaţie unică, datorită centrului de greutate coborât, distribuţiei optime a greutăţii între punţi, rigidităţii caroseriei şi motoarelor cu tehnologie TwinPower Turbo. Gamele BMW Lines Sport, Luxury şi Modern împreună cu pachetul M Sport oferă numeroase opţiuni pentru personalizarea BMW Seria 4 Coupé. Unul din detaliile esenţiale, în adevăratul sens al cuvântului, îl constituie noile faruri LED adaptive integral cu funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire). Prizele de aer inovatoare „Air Breather” conferă note deosebite designului şi reduc consumul de combustibil şi emisiile de CO2. Transmisia Steptronic sport cu 8 trepte şi sistemele de asistare a conducătorului auto precum BMW Head-Up Display asigură şi mai multă plăcere de a conduce.

AUTOMOBILUL DE CURSE CARE ŢI SE POTRIVEŞTE.

BMW Seria 4 Coupé.

Proporţiile sportive şi estetica expresivă ale BMW Seria 4 Coupé atrag priviri de admiraţie - la fel ca şi demarajul energic. Un atlet cu design dinamic, ce radiază autoritate în timpul oricărei călătorii.

Interior.

În BMW Seria 4 Coupé eşti mai mult decât conducătorul auto. Aici, tu eşti centrul. Acest lucru se datorează faptului că interiorul este aliniat integral spre conducătorul auto, pentru ergonomie maximă şi oferă ambianţă sportivă, cu concentrare maximă pe conducătorul auto. În acest scop, în interior se folosesc doar materialele cele mai exclusiviste, piele Dakota de cea mai bună calitate sau benzi decorative atractive în aluminiu. Pe scurt: în BMW Seria 4 Coupé descoperi calitatea sofisticată şi dinamica de condus superioară.

Exterior.

Dinamism care te impresionează – chiar şi atunci cand automobilul staţionează. Designul BMW Seria 4 Coupé creează prezenţă atletică fascinantă. Linia plană a plafonului şi partea frontală înclinată spre înainte conferă automobilului eleganţă şi forţă. Partea spate sportivă se asigură că BMW Seria 4 Coupé atrage priviri chiar şi atunci când staţionează. Postura încrezătoare a acestui model înseamnă plăcere pură de a conduce - o promisiune îndeplinită în timpul călătoriei şi chiar depăşită.

Dinamică de condus.

În orice călătorie, pe orice suprafaţă şi cu orice ocazie: BMW Seria 4 Coupé oferă dinamică de condus desăvârşită. Şi face acest lucru prin adaptarea caracteristicilor automobilului la nevoile tale, într-un mod foarte individual. Descoperă adrenalina pură sau confortul exclusiv – în funcţie de preferinţele tale.

240 KW.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri al BMW 440i are cifre remarcabile de performanţă: 240 kW (326 CP), cuplu maxim de 450 Nm şi acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 5,2 secunde (cu transmisie Steptronic: 5,0 sec.; cu xDrive: 5,0 sec.; cu transmisie Steptronic şi xDrive: 4,9 sec.). Viteza maximă este de 250 km/h (limitată). Consumul mixt de combustibil are valori modeste de la doar 7,2 până la 7,4 l/100 km (cu transmisie Steptronic: de la 6,6 până la 6,8 l/100 km; cu xDrive: de la 7,7 până la 7,9 l/100 km; cu transmisie Steptronic şi xDrive: de la 7,0 până la 7,3 l/100 km). Consumul mic de combustibil înseamnă şi valori mici ale emisiilor de noxe – de la 172 până la 179 g/km (cu transmisie Steptronic: de la 154 până la 159 g/km; cu xDrive: de la 179 până la 185 g/km; cu transmisie Steptronic şi xDrive: de la 162 până la 169 g/km).

Toate motoarele pe benzină ale BMW Seria 4 Coupé îndeplinesc standardul EU6 de emisii de noxe.