CREAT PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.

BMW Seria 4 Coupé.

CREAT PENTRU PLĂCEREA DE A CONDUCE.BMW Seria 4 Coupé.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min (435i)

225 (306)/ 5.800-6.400

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h (în sec.) (435i)

5,4 [5,1]

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (435i)

de la 7,9 până la 8,1 (de la 7,2 până la 7,4)

Ampatament, (în cm)

281

BMW Seria 4 Coupé se remarcă prin estetică de nivel înalt şi dinamism sportiv. Atunci când conduci acest model te bucuri de o senzaţie unică, datorită centrului de greutate coborât, distribuţiei optime a greutăţii între punţi, rigidităţii caroseriei şi motoarelor cu tehnologie TwinPower Turbo. Gamele BMW Lines Sport, Luxury şi Modern împreună cu pachetul M Sport oferă numeroase opţiuni pentru personalizarea BMW Seria 4 Coupé. Unul din detaliile esenţiale, în adevăratul sens al cuvântului, îl constituie noile faruri LED adaptive integral cu funcţie BMW Selective Beam (asistent faza lungă cu funcţie antiorbire). Prizele de aer inovatoare „Air Breather” conferă note deosebite designului şi reduc consumul de combustibil şi emisiile de CO2. Transmisia Steptronic sport cu 8 trepte şi sistemele de asistare a conducătorului auto precum BMW Head-Up Display asigură şi mai multă plăcere de a conduce.

AUTOMOBILUL DE CURSE CARE ŢI SE POTRIVEŞTE.

BMW Seria 4 Coupé.

Proporţiile sportive şi estetica expresivă ale BMW Seria 4 Coupé atrag priviri de admiraţie - la fel ca şi demarajul energic. Un atlet cu design dinamic, ce radiază autoritate în timpul oricărei călătorii.

Interior.

În BMW Seria 4 Coupé eşti mai mult decât conducătorul auto. Aici, tu eşti centrul. Acest lucru se datorează faptului că interiorul este aliniat integral spre conducătorul auto, pentru ergonomie maximă şi oferă ambianţă sportivă, cu concentrare maximă pe conducătorul auto. În acest scop, în interior se folosesc doar materialele cele mai exclusiviste, piele Dakota de cea mai bună calitate sau benzi decorative atractive în aluminiu. Pe scurt: în BMW Seria 4 Coupé descoperi calitatea sofisticată şi dinamica de condus superioară.

Exterior.

Dinamism care te impresionează – chiar şi atunci cand automobilul staţionează. Designul BMW Seria 4 Coupé creează prezenţă atletică fascinantă. Linia plană a plafonului şi partea frontală înclinată spre înainte conferă automobilului eleganţă şi forţă. Partea spate sportivă se asigură că BMW Seria 4 Coupé atrage priviri chiar şi atunci când staţionează. Postura încrezătoare a acestui model înseamnă plăcere pură de a conduce - o promisiune îndeplinită în timpul călătoriei şi chiar depăşită.

Dinamică de condus.

În orice călătorie, pe orice suprafaţă şi cu orice ocazie: BMW Seria 4 Coupé oferă dinamică de condus desăvârşită. Şi face acest lucru prin adaptarea caracteristicilor automobilului la nevoile tale, într-un mod foarte individual. Descoperă adrenalina pură sau confortul exclusiv – în funcţie de preferinţele tale.

225 KW.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri al BMW 435i are cifre remarcabile de performanţă: 225 kW (306 CP), cuplu maxim de 400 Nm şi acceleraţie de la 0 la 100 km/h în doar 5,4 secunde (cu transmisie Steptronic: 5,1 sec.; xDrive: 5,2 sec.; cu transmisie Steptronic cu xDrive: 4,9 sec.). Viteza maximă este de 250 km/h (limitată). Consumul mixt de combustibil are valori modeste de la doar 7,9 până la 8,1 l/100 km (cu transmisie Steptronic: de la 7,2 până la 7,4 l/ 100 km; xDrive: de la 8,2 până la 8,4 l/ 100 km; cu transmisie Steptronic cu xDrive: de la 7,6 până la 7,8 l/ 100 km). Consumul redus de combustibil înseamnă şi valori reduse ale emisiilor de noxe - de la 185 până la 189 g/km (cu transmisie Steptronic: de la 169 până la 172 g/km; xDrive: de la 193 până la 197 g/km; cu transmisie Steptronic cu xDrive: de la 178 până la 181 g/km).
Toate motoarele pe benzină ale BMW Seria 4 Coupé îndeplinesc standardul EU6 de emisii de noxe.