O poveste de succes care are în spate o istorie de decenii şi ce reprezintă automobilulul business suprem: BMW Seria 5 Sedan. Sportiv, elegant, încrezător – şi extrem de futurist. Are numeroase inovaţii tehnice sau sisteme opţionale de asistare a conducătorului auto de la BMW ConnectedDrive, precum Driving Assistant Plus. Şi, desigur, motoarele eficiente pe benzină ale BMW 520i, BMW 528i, BMW 535i şi BMW 550i. Apoi, este vorba despre cele mai noi unităţi diesel, cum ar fi cele utilizate în modelele extrem de economice BMW 520d, BMW 525d, BMW 530d, BMW 535d şi M550d, care este impresionant de dinamic. În plus faţă de toate acestea, sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice drum, în fiecare viraj şi în orice situaţie de condus.

O mulţime de spaţiu pentru cele mai exigente solicitări: BMW Seria 5 Touring oferă un număr mare de sisteme de asistare a conducătorului auto, transmisie automată cu 8 trepte şi o selecţie de motoare pe benzină şi diesel puternice şi economice. Acesta oferă de asemenea spaţiu de de 560 de litri pentru bagaje, care poate fi extins până la un total de 1.670 de litri, cu bancheta spate rabatată în trei părţi. În plus faţă de toate acestea, sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură plăcere de a conduce pe orice drum, în fiecare viraj şi în orice situaţie de condus.

BMW Seria 5 Gran Turismo îmbină prezenţa stilată a unui automobil sedan cu eleganţa sportivă a unui model coupé. Cu linia plafonului în stil coupé şi hayonul din două părţi, pasagerii se bucură de poziţia înălţată a scaunelor într-un cadru de lux şi de o călătorie în confort de cel mai înalt nivel.

Poate un automobil să devină din ce în ce mai eficient în timp ce este din ce în ce mai dinamic? BMW ActiveHybrid 5 oferă dovada: da, poate. Este un hibrid foarte special, cu un concept inteligent de tracţiune, care oferă o perspectivă asupra a ceea ce să ne aşteptăm de la următoarea generaţie de tehnologie hibridă. Acest automobil reprezintă de asemenea un pas spre viitor pentru întreaga flotă, fiind un mijloc de a reduce în mod semnificativ consumul de combustibil şi emisiile de CO2 – iar astfel creşte vizibil plăcerea de a conduce.

Indiferent dacă eşti în căutarea unui automobil BMW Seria 5 nou sau rulat – găseşti aici toate informaţiile, rezultatele testelor şi ofertele de finanţare şi leasing pentru modelele BMW Seria 5 actuale, precum şi – bineînţeles – un dealer pentru a programa un drive test.