CU ADEVĂRAT SPECIAL.

Designul BMW M2 Coupé.

CU ADEVĂRAT SPECIAL.

Designul BMW M2 Coupé.

Este singurul model M din segmentul său. Debordează energie şi rămâne fidel originilor sale motorsport din toate punctele de vedere. În interior şi în exterior, BMW M2 Coupé emană putere şi dinamică. Iată un automobil menit să redefinească limitele. Dezvoltat pe circuitul de curse, dar stăpân pe sine pe orice tip de suprafaţă de rulare.

CU ADEVĂRAT SPECIAL.Designul BMW M2 Coupé.

Este singurul model M din segmentul său. Debordează energie şi rămâne fidel originilor sale motorsport din toate punctele de vedere. În interior şi în exterior, BMW M2 Coupé emană putere şi dinamică. Iată un automobil menit să redefinească limitele. Dezvoltat pe circuitul de curse, dar stăpân pe sine pe orice tip de suprafaţă de rulare.

BMW M

DESIGN EXTERIOR.

Un model compact, ideal pentru sprinturi rapide şi viraje sportive – BMW M2 Coupé demonstrează putere remarcabilă, agilitate şi precizie până la cel mai mic detaliu. Prizele mari de aer amplasate în şorţul faţă oferă motorului M de performanţă înaltă aerul de răcire necesar. Capota emană dinamică veritabilă şi este primul element care subliniază linia Coupé atletică. Din perspectivă laterală, capota are contururi puternice. Elementul „Air Curtain” şi spoilerul M spate optimizează dinamica modelului. Grila radiatorului cu design clasic M, bare duble şi elemente M pe lamele adaugă note sportive suplimentare modelului BMW M2 Coupé.

Puntea spate cu construcţie uşoară şi anvelopele mai late asigură ampatamentul lat şi subliniază ţinuta fermă a automobilului. Difuzorul din şorţul spate cu ornament integrat pentru cele două ţevi de eşapament completează aspectul dinamic al acestui model.

BMW M2 COUPÉ ÎN CADRUL FILMULUI.

În acţiune, BMW M2 Coupé îşi demonstrează din nou originea motorsport inconfundabilă.

DESIGN INTERIOR.

Interiorul BMW M2 Coupé întâmpină conducătorul auto şi pasagerul faţă cu scaune sport îmbrăcate în piele neagră Dakota. Toate scaunele au emblema M ţesută imediat sub tetiere, precum şi cusături contrastante în Albastru Polar. Elementele de control au fost orientate în mod sistematic spre conducătorul auto şi asigură astfel acces rapid şi precis la funcţiile importante ale automobilului. Benzile ornamentale din interior realizate din carbon brut, volanul M îmbrăcat în piele şi două cadrane circulare cu indicatoare în roşu subliniază natura sportivă a acestui automobil. Numeroase elemente de design, precum capitonajul BMW Individual în antracit, accentuează suplimentar prezenţa dinamică a acestui model.

JANTE M DIN ALIAJ UŞOR DE 19” DOUBLE-SPOKE, TIP 437 M.

JANTE M DIN ALIAJ UŞOR DE 19” DOUBLE-SPOKE, TIP 437 M.

Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 437 M lucioase şi forjate, în negru, cu anvelope mixte. Cu jante 9J x 19 cu anvelope 245/35 R19 în faţă şi jante 10J x 19 cu anvelope 265/35 R19 în spate.

PIESE BMW M PERFORMANCE.

BMW M reprezintă dinamică, tehnologii inovatoare şi decenii de experienţă motorsport. Piesele BMW M Performance transferă aceste cunoştinţe de pe circuitul de curse direct pe şosea: cu componente pentru echiparea ulterioară din categoriile aerodinamică, tren de rulare şi habitaclu, acum automobilul tău BMW M2 Coupé poate deveni şi mai sportiv.

Sistem de evacuare.

Sunetul pasiunii veritabile: sistemul de evacuare amplifică sunetul celor 6 cilindri ai automobilului şi îl transformă într-o experienţă audio unică. Sistemul este realizat din aluminiu de calitate, rezistent la capriciile vremii.

Ornamente pentru ţeava de eşapament, din fibră de carbon.

Ornamentul din fibră de carbon BMW M Performance pentru ţeava de eşapament subliniază caracterul unic al automobilului. Ţeava de eşapament fără transfer termic este de calitate, iar logo-ul M subliniază caracterul sportiv al automobilului. Acest echipament este disponibil doar împreună cu sistemul de evacuare BMW M Performance. Disponibil şi în titan.

Spoiler spate, din fibră de carbon.

O tuşă de dinamism presărat cu eleganţă. Spoilerul spate este realizat 100% din fibră de carbon premium. Designul dinamic şi elegant subliniază suplimentar aspectul masculin al părţii spate a automobilului.

Grila radiatorului, în negru.

O impresie care durează, încă de la prima vedere. Grila radiatorului în negru lucios conferă părţii frontale a automobilului un aspect mai dinamic şi mai atletic. Contururile în negru lucios evidenţiază priza de aer şi o fac să pară mai amplă.

Volan II în Alcantara.

De pe circuitul de curse direct pe şosea: volanul îmbrăcat în piele Alcantara de calitate oferă prindere optimă – la orice temperatură şi chiar şi în timpul situaţiilor extreme de condus. Afişajul de curse inspirat din lumea motorsport are la bază tehnologia OLED, iar afişajele LED în două culori conferă interiorului senzaţii motorsport autentice, pe care le resimţi în fiecare zi. Butoane de control integrate în zona de suport pentru degetul mare pot fi folosite pentru activarea modurilor Race, Sport sau EfficientDynamics. Cronometrul (cu indicator 1/100 în Mod Race) şi accelerometrul pentru accelerarea longitudinală şi laterală oferă date precise şi relevante pentru performanţele motorsport. Astfel, poţi obţine cele mai bune cifre pentru viteză şi accelerare longitudinală şi laterală. Ornamentul în fibră de carbon brut conferă volanului aspect atletic deosebit.

Ornament pentru maneta de schimbare a vitezelor, din fibră de carbon.

Design inovator şi inconfundabil, cu elemente din fibră de carbon brut: această tehnologie nouă permite conducătorului auto să descopere frumuseţea fibrei de carbon de tehnologie înaltă. Are logo-ul BMW M în patru culori şi este destinat experienţelor motorsport exclusive.
  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil în l/ 100 km: de la 7,9 până la 8,5

    Emisii medii de CO2 în g/km: de la 185 până la 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.