BMW M

MEREU PE PRIMUL LOC.

Siguranţa şi confortul BMW M2 Coupé.

Atunci când vine vorba despre siguranţă activă şi pasivă, nu este loc de compromis. BMW M2 Coupé este echipat cu numeroase tehnologii pentru a întâmpina orice fel de provocări. În acelaşi timp, orientarea M spre conducătorul auto permite reacţii fulgerătoare şi un grad superior de confort, atât pe circuitul de curse, cât şi în situaţiile cotidiene. În plus, pachetele BMW Service Inclusive croite pentru îndeplinirea tuturor solicitărilor tale te asigură că automobilul tău este în stare perfectă, oricând.

ORIENTARE M SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Conceptul ergonomic al automobilelor M include habitaclul exclusiv, cu orientarea spre conducătorul auto caracteristică M. Toate butoanele şi elementele de control au fost concepute cu gândul la conducătorul auto. La fel ca în curse, prioritatea noastră este să oferim conducătorului auto control intuitiv şi absolut asupra automobilului, precum şi să obţinem cei mai scurţi timpi de reacţie posibili.


Sentimentul pe care îl ai în habitaclu, ergonomia scaunului, suporturile pentru genunchi, accesul direct la toate elementele de control importante pentru dinamica de condus, sistemul BMW Head-Up Display cu funcţii M specifice, maneta M de schimbare a vitezelor şi panoul de instrumente M sunt elementele centrale ale orientării sportive şi ergonomice spre conducătorul auto, adică emblema reprezentativă pentru linia M. Volanul M îmbrăcat în piele şi cu padele de schimbare a treptelor de viteză are la bază un concept împrumutat din lumea motorsport, care îţi oferă schimbare rapidă şi confortabilă a vitezelor.


Elementele de control pentru opţiunile de confort, comunicare şi divertisment, precum aerul condiţionat, funcţii de navigare sau radio sunt amplasate exact în faţa conducătorului auto, astfel încât şi pasagerul faţă le poate accesa în mod confortabil. În acest fel, conducătorul auto se poate concentra asupra ceea ce este cu adevărat important – plăcerea de a conduce.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Fiecare automobil BMW este echipat cu un pachet de funcţii de siguranţă inteligente, menite să scadă la minimum riscul de accidente. Astfel ştii că eşti mereu în siguranţă în automobilul tău BMW. Structuri de sprijin extrem de robuste şi de dimensiuni generoase, precum şi utilizarea inteligentă a oţelului multifazic – toate asigură rigiditate maximă în celula de siguranţă a pasagerilor, în timp ce greutatea automobilului este menţinută la minimum.


În caz de coliziune, impactul este direcţionat în afara celulei pasagerilor către alte elemente ale caroseriei, precum şasiul, lonjeroanele, peretele despărţitor din partea frontală sau plafonul, şi este absorbit de zonele de deformare din partea frontală şi din spate. În cazul unei coliziuni laterale, pasagerii sunt protejaţi de structurile consolidate din montanţii B şi din pragurile laterale, de protecţia foarte rigidă împotriva impactului din portiere, precum şi de suportul transversal prevăzut între scaune.


Automobilul este echipat în partea frontală şi cu funcţii de protejare a pietonilor. Între bara de protecţie şi apărătoarea acesteia este prevăzut un amortizor de şoc care scade gravitatea leziunilor în zona membrelor inferioare în cazul unui accident. În plus, capota are elemente de deformare ce formează o zonă de pliere, care absoarbe o parte din forţa impactului.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive poţi alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără să-ţi faci griji pentru costurile suplimentare cu lucrări regulate de service sau de întreţinere. Aceste servicii sunt realizate cu Piese BMW Originale şi sunt acoperite în întregime de BMW Service Inclusive. Această opţiune este disponibilă în toată lumea, la toţi partenerii BMW care participă la program şi la partenerii de Service BMW autorizaţi. Dacă automobilul BMW este vândut înainte de încheierea contractului, toate beneficiile vor fi transferate automat următorului proprietar. Iar acest lucru înseamnă valoare de revânzare crescută pentru automobilul tău. Clienţii pot alege pachetul BMW Service Inclusive potrivit nevoilor individuale.


Garanţia acoperă: service ulei plus completare, înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare conform standardelor BMW.


La alegerea pachetului BMW Service Inclusive Plus, clienţii beneficiază de următoarele servicii suplimentare faţă de BMW Service Inclusive: înlocuire plǎcuţe/ discuri de frânǎ faţǎ şi spate, ambreiaj (la nevoie) sau ştergǎtoare de parbriz (la nevoie, împreună cu schimbul de ulei). Termenii contractuali pentru Service Inclusive sunt valabili de la 3 până la 10 ani sau pentru distanţe parcurse de la 40.000 până la 200.000 km.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 7,9 până la 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: de la 185 până la 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.