SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.

BMW M

BMW M6 Coupé.

SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.

BMW M6 Coupé.

SEDUCĂTOR LA EXTERIOR. PASIONAL ÎN INTERIOR.BMW M6 Coupé.
BMW M

Consum mixt, în l/100 km

9,9

Emisii de CO2, în g/km

231

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

680/ 1.500–5.750

Care este unitatea de măsură pentru pasiune? Una din opţiuni ar fi cifrele... Cu toate acestea, 560 CP şi acceleraţie de la 0 la 100 km în 4,2 secunde reprezintă doar o fracţiune din fascinaţia pe care o are de oferit BMW M6 Coupé. Este suficient să priveşti caroseria optimizată aerodinamic pentru a înţelege pasiunea inginerilor M. Prezenţa impunătoare demonstrează instantaneu ADN-ul motorsport moştenit de acest automobil. În interior, genele sportive se reflectă cel mai bine în habitaclu. Dacă optezi pentru materialele exclusive din Colecţia BMW Individual, interiorul automobilului tău va emana sportivitate până la cel mai mic detaliu. În acelaşi timp, BMW M6 Coupé deţine primul loc atunci când vine vorba de inginerie impresionantă. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul motorului agil M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri. Cu tehnologii precum diferenţialul M activ şi suspensia M de înaltă precizie, acest motor este perfect armonizat. În plus, cu pachetul Competition disponibil opţional, BMW M6 Coupé oferă şi mai multă adrenalină caracteristică pistelor de curse. Iar cu putere suplimentară de până la 600 CP şi dinamică de condus optimizată, acum eşti mai tentat(ă) ca niciodată să îţi depăşeşti limitele.

DESCOPERĂ BMW M6 COUPÉ.

Design.

BMW M6 Coupé pare să stea la pândă, ca şi cum s-ar pregăti de un atac neaşteptat. La fiecare apăsare a pedalei de acceleraţie, motorul absoarbe aer proaspăt prin prizele mari de aer amplasate pe partea frontală cu design aerodinamic. Logo-ul M străluceşte discret pe barele duble ale grilei radiatorului. Anvelopele stăpânesc asfaltul. Puterea pură propulsează caroseria atletică. Condiţiile ideale pentru stabilirea recordului tău personal: interiorul BMW M6 Coupé îţi oferă cadrul ideal pentru a conduce la limită - fără a compromite nimic din luxul şi materialele remarcabile din interior. În funcţie de preferinţele tale, ai la dispoziţie portofoliul complet de echipamente opţionale din Colecţia BMW Individual.

Dinamică de condus şi eficienţă.

Atunci când motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri intră în acţiune sub capota alungită, graniţele între linia boxelor şi garaj dispar. Genele sport ale acestui model sunt inconfundabile - BMW M6 Coupé transmite agilitate şi precizie prin fiecare detaliu. Plafonul precis conturat coboară centrul de greutate datorită greutăţii sale reduse şi creşte astfel performanţa şi eficienţa la condus. Cu aceste caracteristici, BMW M6 Coupé iese învingător de fiecare dată.

Pachet Competition.

Senzaţie veritabilă de curse: pachetul Competition creşte puterea motorului, oferă direcţionare mai directă şi suspensie special reglată pentru a garanta că BMW M6 Coupé oferă performanţă sporită pe şosea. Puterea motorului M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri creşte de la 412 kW la 423 kW. Această performanţă îmbunătăţită se realizează prin creşterea presiunii de accelerare în gama superioară de turaţii. Sistemul sport de evacuare produce un sunet deosebit de dinamic al motorului, creat pentru a stârni emoţii. Pe pista de curse şi în utilizarea de zi cu zi, suspensia special reglată şi direcţionarea foarte directă şi dinamică se asigură că fiecare comandă a direcţiei este executată cu precizie maximă. Pe şosea, pachetul Competition va întoarce privirile cu siguranţă, cu jantele M exclusive din aliaj uşor de 20” în stil Double-spoke tip 601 M cu aspect bicolor, cu anvelope mixte, împreună cu ţevile de eşapament duble în negru cromat ale sistemului sport de evacuare.

412 KW

Transformă puterea în uimire: motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri reprezintă punctul culminant al tuturor centrelor de putere M. Puterea sa enormă de 560 CP (412 kW) şi 680 Nm este disponibilă în orice moment datorită conceptului inovator al turbocompresorului TwinScroll. Această putere poate fi crescută suplimentar până la 600 CP cu pachetul Competition opţional.

Acest lucru este posibil datorită combinaţiei de turaţii mari ale motorului, turbocompresor şi tehnologii precum sistemele Valvetronic şi High Precision Injection. Iar cuplul devine maxim de la aproximativ 1.500 rpm, cu o curbă impresionantă a puterii liniare, care îţi provoacă încântare. Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri demonstrează că puterea şi eficienţa nu se exclud reciproc atunci când sunt folosite tehnologiile inteligente parte a pachetului BMW EfficientDynamics, precum Recuperarea energiei la frânare. Acestea oferă consum mixt de combustibil de doar 9,9 litri de benzină per 100 de kilometri.