PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X3.

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X3.

Indiferent ce îţi aduce viaţa, BMW X3 este pregătit să facă faţă oricărei provocări. Iar datorită funcţiilor ingenioase, acesta transformă orice aventură în joacă de copil. Interiorul generos şi compartimentul pentru bagaje pot fi adaptate pentru a se plia oricăror solicitări şi pentru a asigura confort şi funcţionalitate maxime. Îndeplineşte-ţi dorinţa de a explora şi bucură-te de ea din plin: cu BMW X3.

PREGĂTIT PENTRU ORICE PROVOCARE.Confortul şi funcţionalitatea BMW X3.

Indiferent ce îţi aduce viaţa, BMW X3 este pregătit să facă faţă oricărei provocări. Iar datorită funcţiilor ingenioase, acesta transformă orice aventură în joacă de copil. Interiorul generos şi compartimentul pentru bagaje pot fi adaptate pentru a se plia oricăror solicitări şi pentru a asigura confort şi funcţionalitate maxime. Îndeplineşte-ţi dorinţa de a explora şi bucură-te de ea din plin: cu BMW X3.

FIECARE ZI ESTE UNICĂ.

Datorită numeroaselor funcţii de confort şi spaţiului generos şi flexibil, BMW X3 îţi permite să descoperi cea mai subtilă faţetă a flexibilităţii.

CONCEPT DE DEPOZITARE.

Pachetul de depozitare oferă caracter practic în utilizarea de zi cu zi, prin intermediul unor soluţii de depozitare suplimentare. Acesta include un compartiment de depozitare pe partea conducătorului auto, plase de depozitare pe spătarele scaunelor spate şi în spaţiul pentru picioare al pasagerului faţă şi podea glisantă a portbagajului cu partea de jos din cauciuc. Prizele de 12 V se află în consola centrală din spate şi în portbagaj. Plasa de depozitare din stânga portbagajului şi două cârlige pe peretele acestuia, şinele cu ochiuri de prindere pe podea, cârligele practice pentru bagaje şi punctele de prindere solide – toate acestea oferă o mare varietate de opţiuni de depozitare şi de protejare a obiectelor transportate.

FUNCŢIONALITATE.

BMW X3 oferă spaţiu generos pentru orice tip de activitate – este perfect pentru toate provocările pe care ţi le aduce viaţa de zi cu zi. Fie că mergi la serviciu, ai plecat într-o excursie lungă sau mergi la teatru, interiorul BMW X3 este spaţios şi foarte confortabil, în orice situaţie de condus. Există loc pentru aproape orice, datorită numeroaselor posibilităţi de depozitare, care includ suporturi pentru pahare amplasate în consola centrală. Portbagajul cu volum de 550 de litri poate fi extins pentru a depozita până la 1.600 de litri. Bancheta spate opţională poate fi rabatată în raport 40:20:40, pentru a-ţi permite să adaptezi spaţiul disponibil la nevoile tale. Iar pentru flexibilitate sporită, există un pachet opţional de depozitare, care include plase suplimentare pentru bagaje, plafon pliabil şi numeroase opţiuni de fixare.

ACCES CONFORT.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de utilizat: sistemul de Acces confort îţi permite să intri în automobilul tău şi să porneşti motorul fără a scoate cheia din buzunar. Cheia automobilului, care se poate afla în buzunarul tău sau în geantă, este recunoscută în mod automat atunci când te apropii de automobil. Odată ce portiera a fost descuiată, poţi intra şi porni automobilul prin apăsarea butonului Start/ Stop motor.
Sistemul de Acces confort include şi funcţie "Smart Opener". O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă capacul portbagajului, care se deblochează şi se deschide automat, fără a fi atins.
Iar pentru un plus de siguranţă, sistemul de Acces confort permite accesul doar după identificarea cheii automobilului.

DESCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

DESCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

De obicei, atunci când vrei să deschizi portbagajul după o sesiune de cumpărături, trebuie să cauţi cheia prin buzunare sau genţi şi astfel să stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături. Dar chiar trebuie? Nu, acum nu mai este cazul: sistemul inovator de Acces confort îţi permite să deschizi hayonul fără a-l atinge.


O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate permite senzorului să deschidă hayonul. Apoi, acesta se deblochează şi se deschide automat. Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei şi deschid portbagajul. Cu această funcţie inovatoare, parte a pachetului BMW ConnectedDrive, deschiderea şi încărcarea portbagajului devin mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică cheia automobilului.

Cârlig de tractare cu bilă cu acţionare electronică.

Cârligul de tractare cu acţionare electrică se utilizează deosebit de comod. Cârligul de tractare nu este vizibil atunci când nu sunt tractate remorci; acesta este depozitat sub şorţul spate. Astfel, este protejat şi împotriva furtului. Această funcţie include şi sistem de control al stabilităţii remorcii.


Dacă sistemul detectează mişcări de balans ale remorcii, acesta aplică în mod selectiv funcţia de Control dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), pentru a o stabiliza. Greutatea maximă a remorcii poate fi de 2.400 kg, în funcţie de motorul automobilului.

Sistem de încălzire auxiliară.

Chiar dacă afară temperatura este scăzută, îţi poţi începe călătoria într-un automobil încălzit şi confortabil, datorită sistemului de încălzire auxiliară cu funcţie de temporizare, care permite reglarea temperaturii din interior indiferent dacă motorul este pornit sau oprit. De asemenea, acesta menţine geamurile dezaburite şi dezgheţate. Sistemul de încălzire auxiliară poate fi activat şi operat prin intermediul unei telecomenzi separate, al aplicaţiei „My BMW Remote” sau al Controller-ului iDrive.

Un dispozitiv de încălzire a apei reprezintă sursa de căldură. Acesta primeşte energie de la sistemul de alimentare cu combustibil. Motorul rece este de asemenea preîncălzit de către dispozitiv, ceea ce înseamnă consum redus de combustibil în timpul fazei de încălzire a motorului. Sistemul de încălzire auxiliară este programat să pornească atunci când temperatura din exterior scade sub 15°C, dar poate fi pornit la orice altă temperatură doreşti.