FLEXIBILITATE ÎNTR-O FORMĂ NOUĂ.

Designul BMW X3.

FLEXIBILITATE ÎNTR-O FORMĂ NOUĂ.

Designul BMW X3.

Cea mai recentă versiune a automobilului care a fost şi fondator al clasei de automobile Sports Activity Vehicles (SAV) din segmentul său îşi menţine carisma inconfundabilă. În acelaşi timp, BMW X3 este mai sportiv ca niciodată. Iar în interior, materialele de calitate superioară îi subliniază caracterul premium remarcabil.

FLEXIBILITATE ÎNTR-O FORMĂ NOUĂ.Designul BMW X3.

Cea mai recentă versiune a automobilului care a fost şi fondator al clasei de automobile Sports Activity Vehicles (SAV) din segmentul său îşi menţine carisma inconfundabilă. În acelaşi timp, BMW X3 este mai sportiv ca niciodată. Iar în interior, materialele de calitate superioară îi subliniază caracterul premium remarcabil.

DESIGN EXTERIOR.

Aspect convingător: exteriorul BMW X3 are sportivitate în echiparea standard. Partea frontală are bară de protecţie mai lată, cu prize de aer puternice şi are astfel prezenţă impunătoare. Grila dublă a radiatorului se impune la nivel vizual prin poziţia centrală proeminentă şi inspiră un sentiment de siguranţă. Farurile distinctive, disponibile opţional cu tehnologie xenon sau LED integral, se întind din ambele părţi până la grila radiatorului şi conferă astfel unitate părţii frontale. Semnalizatoarele sunt acum amplasate atât în interiorul farurilor, cât şi în carcasele oglinzilor exterioare. Lămpile de ceaţă din echiparea standard sunt disponibile şi cu tehnologie LED, opţional.
Din lateral, silueta este cea inconfundabilă a unui BMW X3. Linia ascendentă din partea frontală spre partea spate subliniază silueta cambrată a modelului, ce aduce un plus de dinamică. Interpretarea unică a elementului „Hofmeister kink” demonstrează că este vorba de un automobil BMW X3. Partea spate, cu bara de protecţie impunătoare, completează aspectul de ansamblu al automobilului şi îi subliniază postura solidă şi stabilă. Protecţia pentru şasiu, disponibilă opţional în aluminiu împreună cu pachetul xLine, reprezintă un alt detaliu remarcabil.

FARURI LED ADAPTIVE.

Farurile LED adaptive includ faruri pentru faza scurtă, faruri pentru faza lungă şi semnalizatoare cu tehnologie LED integral. Semnalizatoarele LED sunt amplasate distinctiv deasupra luminilor LED de zi, care iluminează cu ajutorul becurilor tridimensionale caracteristice BMW. Farurile LED adaptive includ şi Asistentul faza lungă cu funcţie antiorbire, lămpi de ceaţă LED, lumini pentru viraje şi faruri adaptive cu distribuţie variabilă a luminii, pentru iluminare optimă a şoselei şi vizibilitate sporită pe timp de noapte. Cu toate aceste elemente, condusul pe timp de noapte devine aproape la fel de relaxant ca şi în timpul zilei.

DESIGN INTERIOR.

Interiorul BMW X3 te întâmpină într-o atmosferă de calitate superioară şi este funcţional în mod ingenios. Panoul de instrumente şi interiorul portierelor sunt delimitate de linii de design fascinante. Împreună cu linia curbă verticală din consola centrală, acestea subliniază aspectul modern, în timp ce păstrează orientarea spre conducătorul auto caracteristică BMW. Iar datorită poziţiei înălţate a scaunelor, toţi pasagerii se pot bucura de peisaje minunate. În plus, BMW X3 impresionează prin echipamentele opţionale de calitate înaltă, pe care o observi şi o resimţi imediat. Materiale atent selecţionate cu detalii precum ornamente cromate creează un interior modern şi de calitate înaltă.

CULORI ŞI MATERIALE.

Selecţia de culori şi materiale disponibile pentru BMW X3 oferă numeroase opţiuni de calitate superioară. Spectrul de culori pentru exterior variază de la clasicul Alb Mineral metalizat până la tonuri expresive precum Albastru Deep Sea metalizat. Culoarea este una din metodele perfecte pentru a sublinia aspectul puternic al BMW X3. Însă acest automobil impresionează şi în interior, cu materiale şi design de primă clasă. Gama extinsă de opţiuni de decor pentru suprafeţele interioare include ornamente din lemn fin în Antracit Fineline cu linii de accent în Crom Pearl lucios, pentru atmosferă modernă. Ca alternativă, finisajele din lemn fin de nuc cu noduri conferă interiorului eleganţă. Tot pentru interior, ai la dispoziţie o selecţie de huse din piele pentru scaune, pentru a adăuga o notă personală. Acestea includ pielea Nevada Mocca ce are cusături în culoare contrastantă Roşu Active.

AMBIANŢĂ.

De îndată ce intri în BMW X3 vei fi uimit(ă) de atmosfera acestuia. Spaţiul amplu şi poziţia înălţată a scaunelor oferă un sentiment de siguranţă. Deschiderea panoramică la 360 de grade este completată de trapa panoramică mare opţională, care permite iluminarea puternică a interiorului. Datorită izolaţiei fonice remarcabile, nu vei fi deranjat(ă) de zgomotul exterior. Chiar dimpotrivă, vei putea savura acordurile tale muzicale preferate, redate prin sistemul de sunet surround Harman Kardon opţional. Materiale de calitate superioară, numeroase posibilităţi de depozitare şi funcţii pentru confort - toate sporesc senzaţia de bine în BMW X3 şi transformă chiar şi cele mai lungi călătorii în plăcere plină de confort.

  • Pachet de lumini

    Pachetul de lumini, care include parţial tehnologie LED economică şi durabilă, oferă iluminare îmbietoare atât în interiorul, cât şi în exteriorul automobilului. Pachetul de lumini include numeroase soluţii de iluminare suplimentară: lumini pentru citit în faţă şi în spate, lumini integrate în oglinda de pe parasolarul conducătorului auto şi al pasagerului faţă, iluminarea spaţiului pentru picioare în faţă, lumini ambientale în două culori în faţă şi în spate, integrate în panoul portierelor, iluminare a compartimentului de depozitare, a consolei centrale şi multe altele, printre care lumini la ieşirea din automobil sau lumini de proximitate integrate în mânerele exterioare ale portierelor. Toate aceste soluţii de iluminare îţi oferă garanţia unei orientări optime în jurul automobilului, chiar şi pe întuneric.

  • Sistem de sunet surround Harman Kardon

    Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă experienţă audio comparabilă cu cea a unei săli de concerte. Un amplificator de 600 W cu egalizator digital şi egalizatoare reglabile individual garantează sunet de excepţie, de calitate maximă.
    Un total de 16 difuzoare fin calibrate – şapte pentru tonuri medii, şapte pentru frecvenţe înalte şi două difuzoare centrale pentru bas – asigură experienţă acustică maximă în automobil, dublată de una vizuală, datorită inscripţiilor din aluminiu „harman/ kardon” din panourile portierelor faţă.