BMW X5: Date tehnice
Date tehnice
Informaţii despre datele tehnice. Date specifice de CO2 de anvelope.
 

Informaţii despre datele tehnice.

Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 se aplică în funcţie de formatul de anvelope selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi de pasageri. Acestea pot fi obţinute la toate centrele de vânzare.

Viteza maximă, opţional cu setare de viteză mare.

Toate motoarele îndeplinesc standardul EU5 de emisii noxe. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC), alcătuit din aproximativ o treime trafic urban şi două treimi trafic extraurban (pe baza distanţei parcurse). Emisiile de CO2 sunt măsurate conform unui astfel de consum. Consumul este calculat pentru automobilele cu echipamente standard. Echipamentele speciale (de exemplu anvelope mai late) pot avea un impact semnificativ asupra consumului.

Datele tehnice specificate se aplică automobilelor din România. Modelele ilustrate pot include parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt în echiparea standard. În funcţie de cerinţele specifice ale altor ţări, pot apărea modificări privind modelele şi echipamentele standard şi opţionale faţă de datele descrise în text şi ilustraţii. Pentru informaţii exacte, vă rugăm să contactaţi Partenerul dvs. BMW. Pot apărea modificări de design şi echipamente. Pot apărea erori. Echipamentele specifice pieţelor naţionale nu apar aici.

Masa la gol (UE) în kg: s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin, conducătorul auto are o greutate de 68 kg şi un bagaj de 7 kg. Masa la gol corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Putere motor: BMW recomandǎ folosirea benzinei RON 95. Benzina RON 91 sau mai mult cu o limitǎ maximǎ de etanol de 10% (E10) poate de asemenea fi folosită. Cifrele privind puterea şi consumul de combustibil sunt bazate pe folosirea combustibilului RON 98.

*Provizoriu, valoare neoficială.
Adǎugaţi la favorite
Pagina a fost salvatǎ.
Cookies not enabled
BMW X5 xDrive35i BMW X5 xDrive35i
BMW X5 xDrive35i BMW X5 xDrive50i BMW X5 xDrive30d BMW X5 xDrive40d BMW X5 xDrive M50d
BMW X5 xDrive35i BMW X5 xDrive50i BMW X5 xDrive30d BMW X5 xDrive40d BMW X5 xDrive M50d


 


 


 

Lista de preţuri curente pentru modelul BMW X5


Info despre aceastǎ paginǎ.

Pagina urmǎtoare are un numǎr mare de secvenţe video. Astfel pot exista timpi mai lungi de încǎrcare pentru conexiuni internet mai lente (de ex. conexiuni modem sau ISDN).