Bucuria inspiră.

Maşinuţe BMW.

De ce să aştepte până cresc pentru a se bucura de plăcerea pură de a conduce? Cu Maşinuţele BMW, copiii dvs. pot experimenta această senzaţie acasă. Cu pedale sau în versiuni electrice: designerii noştri au fost inspiraţi de modelele curente sau de cele clasice şi stilate precum BMW 328 Roadster. Permiteţi copiilor să fie de asemenea inspiraţi.

BMW Seria 3 Cabriolet.

Model cu un singur loc, disponibil cu pedale sau în versiune electrică. Are scaun reglabil şi roţi din cauciuc. Maşinuţa este realizată din plastic rezistent ce nu conţine substanţe toxice. Pentru copii cu vârsta de la 3 ani la 5 ani.
Greutate: aproximativ 8 kg (modelul cu pedale) şi 12,5 kg (modelul electric).

BMW M6 Cabriolet.

BMW M până la capăt: această maşinuţă este o reproducere detaliată a modelului real exclusiv. Cu vopsea albastră metalizată, bare de protecţie faţă şi spate M originale, precum şi roţi M6 şi abţibilde M6 pe capacul portbagajului şi aripile faţă. Disponibilă cu pedale sau în versiune electrică. Pentru copii de la 4 la aproximativ 7 ani. Greutate: aproximativ 10 kg (modelul cu pedale) şi 17 kg (modelul electric).

BMW 328 Roadster.

Un model clasic pentru micii conducători auto. Design-ul unic şi mereu de actualitate reprezintă tot ceea ce BMW 328 Roadster are de oferit. Această maşinuţă stilată are grila radiatorului cromată şi anvelope speciale din cauciuc, pentru interior. Disponibilă cu pedale sau în versiune electrică. Potrivită pentru copii de la 3 la 5 ani. Certificată oficial.

BMW Junior Bike.

Mica bicicletă cu adevărat mare. Aspectul BMW Junior Bike se bazează pe modelul la scară mare BMW R 1100 GS. Astfel aceasta devine mult mai mult decât o simplă bicicletă şi îmbină design-ul individual, direcţionarea uşoară, roţile mari din cauciuc ce amortizează zgomotul şi ergonomia optimizată pentru o poziţie ideală. Potrivită pentru copii de la 3 la 5 ani.
Greutate: 4,5 kg.

Accesorii.

Învăţarea regulilor de siguranţă în trafic devine o joacă de copii – la propriu. Cu semne de circulaţie internaţionale (înălţime 68 cm), indicatoare în trafic (înălţime 26 cm) şi semafoare complet funcţionale (înălţime 72 cm), realizate din plastic rezistent.