Piese de schimb BMW originale noi.

Autovehiculul dumneavoastrǎ BMW vǎ oferǎ în fiecare zi o performanţǎ excelentǎ. Iar pentru ca acesta sǎ continue sǎ funcţioneze perfect, trebuie sǎ existe o îmbinare desăvârşită între piesele sale. De aceea, vǎ recomandǎm alegerea pieselor de schimb BMW originale: performanţa perfectǎ se poate obţine doar dacǎ toate piesele se potrivesc precis cu cerinţele individuale ale fiecǎrui model BMW. Iar astfel obţineţi calitate de top şi siguranţǎ optimǎ.

Sisteme de evacuare BMW originale.

Un motor puternic face parte din plǎcerea de a conduce – dar zgomotul produs de acesta şi substanţele care polueazǎ nu sunt incluse aici. Sistemele de evacuare BMW originale au o greutate redusǎ şi asigurǎ o performanţǎ crescutǎ a motorului şi un consum scǎzut de combustibil. De asemenea, acestea reduc emisiile nocive cu aproximativ 90%. Dar sunetul tipic, dinamic în mod discret – unic fiecǎrui model BMW – este menţinut.

Ambreiaj BMW original.

Cheia pentru ani buni de plǎcere de a conduce: un ambreiaj BMW original este creat pentru o duratǎ de viaţǎ de aproximativ 120.000 km. Dar chiar şi atunci are o uzurǎ maximǎ de 1,5 milimetri pe fiecare parte. Şi, pentru cǎ funcţioneazǎ hidraulic, întreţinerea sa nu este necesarǎ. Datoritǎ preciziei ridicate de fabricare, aceste piese de schimb BMW originale pot face faţǎ fǎrǎ dificultǎţi la temperaturi de pânǎ la 150°C. Nimic nu mai poate împiedica acum o plǎcere de a conduce prelungitǎ, sportivǎ şi dinamicǎ.

Frâne BMW originale.

În situaţii critice, fiecare centimetru conteazǎ. De aceea, frânele BMW originale sunt create special pentru a lua în considerare factori specifici fiecǎrui model, precum aerodinamica, sistemul ABS, caroseria, şasiul şi motorul. Îmbinările speciale de materiale asigurǎ o siguranţǎ maximǎ de frânare şi o duratǎ lungǎ de viaţǎ. Aceste piese de schimb BMW originale sunt verificate în mod repetat prin teste şi simulǎri amǎnunţite. Iar acest lucru înseamnǎ cǎ dumneavoastrǎ vǎ puteţi baza pe ele atunci când conteazǎ cu adevǎrat.

Amortizoare BMW originale.

Amortizoarele BMW originale cu gaz, cu tub dublu. Armonizate special cu motorul autovehiculului, acestea oferǎ o cǎlǎtorie mai confortabilǎ, au timp de răspuns mai bun şi genereazǎ mai puţin zgomot. De asemenea, stabilitatea lor funcţionalǎ este asiguratǎ şi în condiţii extreme: între -40°C şi +100°C, aceste piese de schimb BMW originale garanteazǎ un confort sporit şi rezerve suficiente de siguranţǎ, chiar şi în condiţii extrem de reci sau de calde.