COLOANA SONORĂ POTRIVITĂ PENTRU FIECARE CĂLĂTORIE.

Online entertainment.

Există momente în viaţă care devin cu adevărat speciale dacă asculţi melodiile potrivite. Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România) îţi oferă milioane de melodii şi 250 de genuri pentru fiecare dintre aceste momente. Fie că este vorba despre o petrecere pe plajă, un tur pe coastă sau de drumul spre serviciu – cu BMW ConnectedDrive ai coloana sonoră potrivită pentru fiecare situaţie de condus, şosea ori stare de spirit.

MUZICA TA PREFERATĂ DIRECT ÎN AUTOMOBIL.

Serviciul Online entertainment (serviciul nu este disponibil încă în România), aduce muzica direct în automobilul tău – fără a fi nevoie să utilizezi şi alte dispozitive precum smartphone-ul tău. Opţiunile de muzică de aici sunt pe toate gusturile. Nu trebuie decât să-ţi deschizi un cont cu acces nelimitat la partenerii de muzică ai BMW (Napster sau Deezer), apoi îţi poţi asculta melodiile preferate chiar în automobil sau le poţi descărca pe hard disc-ul integrat.

Online entertainment.

Descoperă filmul despre acest echipament opţional.

MUZICA POTRIVITĂ ORIUNDE TE-AI AFLA.

Automobilul tău BMW nu este singurul loc în care poţi asculta muzică: prin intermediul contului tău beneficiezi de acces la muzică pe smartphone-ul tău sau pe oricare alt dispozitiv acceptat de furnizorul respectiv. Astfel, poţi asculta muzică oriunde doreşti. Acest serviciu este disponibil în şase ţări europene, fără costuri suplimentare: Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania şi Marea Britanie.

MYKIDIO APP

Aplicaţia „myKidio” de la Deutsche Telekom şi TV Spielfilm oferă o experienţă de divertisment unică pentru familiile care au copii. Această aplicaţie funcţionează prin intermediul dispozitivelor personale ale utilizatorului. Cu alte cuvinte, nu trebuie instalat niciun alt echipament suplimentar pentru tablete sau smartphone-uri.
Cu ajutorul aplicaţiei instalate pe dispozitivele personale, părinţii sau chiar copii pot alege dintr-o colecţie adecvată pentru copii: filme de calitate, cărţi audio, documentare sau emisiuni TV palpitante. Părinţii au în permanenţă control asupra materialelor difuzate cu ajutorul Controller-ului iDrive şi al Control Display-ului. De asemenea, pot vedea ce anume se redă pe Control Display, pot alege un alt conţinut media pentru redare sau pot întrerupe difuzarea. În habitaclul creat special pentru copii este afişată viteza curentă, timpul estimativ rămas până la destinaţie şi alte informaţii asemănătoare. Astfel, timpul trece mai repede şi mai plăcut.
Programele sunt preluate dintr-o bază de date vastă, care este pusă la dispoziţia copiilor de pe scaunele din spate prin iPad-uri, care pot fi montate în tetierele scaunelor din faţă prin intermediul sistemului Călătorii şi confort din gama de Accesorii BMW Originale. Atunci când este pornit, canalul myKidio se actualizează permanent cu conţinut media nou, iar copiii nu se vor plictisi niciodată pe parcursul călătoriei.

myKidio App.

Descoperă filmul despre acest echipament opţional.

  • Cerinţe/ disponibilitate

    Cerinţă:

    •  Serviciile ConnectedDrive opţionale;

    Disponibilitate:

    • doar împreună cu sistemul de navigaţie Professional.