FORŢE UNITE.

Toate modelele cu tehnologie BMW eDrive.

FORŢE UNITE.

Toate modelele cu tehnologie BMW eDrive.

Cerinţele mobilităţii de mâine în modelele BMW de astăzi: datorită tehnologiilor inovatoare şi a bateriilor litiu-ion puternice, tehnologia eDrive iese în evidenţă prin cuplul extraordinar, constant, şi eficienţa de durată. Aşadar, sistemul oferă atât mobilitate orientată către viitor, dar şi mai multă distracţie la condus.

FORŢE UNITE.Toate modelele cu tehnologie BMW eDrive.

Cerinţele mobilităţii de mâine în modelele BMW de astăzi: datorită tehnologiilor inovatoare şi a bateriilor litiu-ion puternice, tehnologia eDrive iese în evidenţă prin cuplul extraordinar, constant, şi eficienţa de durată. Aşadar, sistemul oferă atât mobilitate orientată către viitor, dar şi mai multă distracţie la condus.

BMW X5 cu eDrive.

Un motor BMW TwinPower Turbo puternic şi un motor electric eficient propulsează BMW X5 xDrive40e. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive garantează aderenţă excelentă şi agilitate inegalabilă. Automobilul oferă în acest mod un condus integral electric pe distanţe mici, cu zero emisii de noxe, performanţă de condus dinamică şi tracţiune optimă.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X5 xDrive 40e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 3,3 până la 3,4
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 77 până la 78
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 15,3 până la 15,4

BMW SERIA 7 CU eDRIVE.

Un sedan din familia modelelor BMW de lux, care are consumul de combustibil al unui automobil compact. BMW Seria 7 cu eDrive reprezintă soluţia mobilităţii durabile de mâine, în varianta de lux. Motorul electric şi cel cu ardere internă colaborează perfect cu ajutorul sistemului de management inteligent al energiei. Rezultatul este dinamică excepţională şi eficienţă fără precedent.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru modelele BMW Seria 7 cu eDrive*:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 2,1 până la 2,3
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 49 până la 53
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 12,5 până la 13,0
* Modelele BMW eDrive 740e, 740Le şi 740Le xDrive voi fi disponibile din anul 2016. Datele furnizate sunt specificaţii tehnice aproximative.

BMW Seria 3 cu eDrive.

În ceea ce priveşte modelele BMW 330e, combinația dintre motorul electric cu motorul BMW TwinPower Turbo atinge apogeul. Dinamică la condus impresionantă, eficienţă maximă garantată, caracteristici prietenoase cu mediul care îţi oferă condus cu zero emisii de noxe - toate fac din acest automobil un concept unic, perfect adaptat calităţilor BMW Seria 3. Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW 330e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 1,9 până la 2,1
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 44 până la 49
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 11,0 până la 11,9

BMW SERIA 2 ACTIVE TOURER CU eDRIVE.

BMW 225xe Active Tourer îţi oferă atât posibilitatea de a consuce în mod electric, cât şi mobilitate nelimitată datorită sistemului BMW eDrive şi a motorului BMW TwinPower Turbo. Această asociere a celor două sisteme se materializează în sistemul xDrive electric. Acest sistem poate fi reglat automat şi oferă cea mai bună tracţiune şi agilitate, indiferent de situaţie. În acelaşi timp reprezintă o variantă optimizată în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi emisiile de CO₂.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW 225xe Active Tourer:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 2,0 până la 2,1
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 46 până la 49
Consum electric mixt, în kWh/100 km: de la 11,8 până la 11,9

Modele BMW i.

Născut electric: BMW i reprezintă un concept cuprinzător şi inovator de mobilitate sustenabilă şi orientată către viitor. BMW i3 integral electric este un automobil pentru condusul în oraş, fără emisii de noxe, creat pentru a fi sustenabil. BMW i8 este automobilul sport cel mai orientat spre viitor. Cu ajutorul acestor două modele, BMW i inspiră dinamism, plăcere de a conduce şi sustenabilitate.
Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW i3:
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 12,9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW i8:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,1
Consum electric mixt, în kWh/100 km: 11,9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 49

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil/ electric şi emisiile de CO₂ depind de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus; valorile se referă la echipamentele opţionale.
    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.
    Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi clasa de eficienţă depind de formatul de jante şi anvelope selectat. Cifrele nu se referă la un anumit model de automobile, nu fac parte din ofertă şi sunt afişate pentru a compara diferitele modele.
    Conform Directivei 1999/94/EC, emisiile de CO₂ generate de producerea şi furnizarea combustibililor sau altor surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.