E TIMPUL PENTRU IDEI NOI.

CU BMW SERVICE, ACCESORII BMW ORIGINALE SI BMW LIFESTYLE.

E TIMPUL PENTRU IDEI NOI.

CU BMW SERVICE, ACCESORII BMW ORIGINALE SI BMW LIFESTYLE.

E TIMPUL PENTRU IDEI NOI.CU BMW SERVICE, ACCESORII BMW ORIGINALE SI BMW LIFESTYLE.

Vine primăvara. Pajiștile verzi și temperaturile plăcute contribuie la nerăbdarea de a porni la drum cu automobilul tău. Pentru a ne asigura că mașina ta respectă standardele de siguranță și că te poți baza pe ea, experții noștri competenți de la BMW Service o verifică cu atenție, de exemplu cu verificarea de primăvară BMW.

Mai mult, te poți aștepta la confort maxim atunci când te afli pe drum, datorită soluțiilor noastre inteligente de transport și infotainment, și poți oferi BMW-ului tău un look proaspăt cu roțile complete pentru vară BMW. Pentru o doză suplimentară de adrenalină, îți oferim accesoriile M Performance, care fac să bată mai repede inimile tuturor fanilor sporturilor cu motor. În plus, ai posibilitatea de a te convinge singur de ofertele noastre BMW Lifestyle. Pentru mai multă plăcere, chiar și în afara mașinii.

BMW SERVICE. ÎN CELE MAI BUNE MÂINI.

Mai ales după lunile grele de iarnă, este important să îți verifici automobilul cu atenție. Experții noștri BMW se asigură că mașina ta se află mereu în cea mai bună stare posibilă și că poți să te bucuri de plăcerea tipică BMW de a conduce. În cadrul verificării de primăvară BMW, mașina ta este inspectată cu atenție pentru a te ajuta să intri în primăvară fără nici o grijă. Oferă-i mașinii tale șansa de a avea o viață lungă cu uleiul de motor BMW și crește-i performanța prin înlocuirea plăcuțelor de frână. Mai mult, bucură-te de o viață fără griji cu pachetul BMW Service Inclusive prin efectuarea unei singure plăți. Astfel, te poți concentra complet pe plăcerea de a conduce un BMW.

 • Verificarea de Primăvară BMW

  Mai ales după lunile grele de iarnă, este important să îți verifici automobilul cu atenție. Acum este momentul perfect pentru Verificarea de Primăvară BMW. Echipa noastră profesionistă se asigură că circuli mereu în condiții de siguranță.

  Verificarea de primăvară BMW include:

  • Verificare sistem de frânare
  • Testare niveluri de lichid hidraulic
  • Verificare avarii exterioare
  • Verificare curea de transmisie pentru uzură și tensiune
  • Verificarea stării jantelor și anvelopelor
  • Verificare sistem de iluminare
  • Verificare sistem de încălzire/aer condiționat


  Ofertă pentru toate modelele BMW: De la 120 Lei


  *Orice lucrări necesare de ajustare și lichidele sunt taxate separat.

 • Servicii BMW pentru uleiul de motor

  Serviciile BMW pentru uleiul de motor reprezintă mai mult decât doar o schimbare de ulei. De exemplu, experții noștri BMW verifică și frânele și anvelopele vehiculului tău, iar tu primești un ulei de motor perfect pentru automobilul tău. Ai încredere în expertiza noastră acumulată de-a lungul a ani întregi și asigură-te că mașina ta va funcționa mult timp.

  Serviciile BMW pentru uleiul de motor includ:

  • Schimbarea uleiului de motor cu uleiul de motor Original BMW, inclusiv eliminarea vechiului ulei
  • Înlocuirea filtrului de ulei
  • Resetarea afișajului de service în conformitate cu specificațiile din fabrică
  • Timp de lucru și materiale


  Ofertă pentru BMW Seria 1 (E8x) 116i/118i/120i până în anul de fabricație 2012: de la 590 Lei*

  Ofertă pentru BMW Seria 3 (E90/E91) 316d/318d/320d până în anul de fabricație 2012: de la 690 Lei*

  Ofertă pentru BMW X1/X3 (E84/E83) 18d/20d până în anul de fabricație 2012: De la 657 Lei*


  * Eventualele lucrări suplimentare sunt taxate separat. La toți partenerii participanți BMW.

 • Înlocuirea plăcuţelor de frână

  Performanța remarcabilă a motorului pune presiune pe frânele tale. Cu frânele originale BMW te poți baza pe siguranță maximă, cea mai scurtă distanță de frânare și decelerare maximă în orice situație.

  Înlocuirea plăcuțelor de frână față include:

  • Înlocuirea plăcuțelor de frână față
  • Înlocuirea senzorilor plăcuțelor de frână față
  • Curățarea frânelor
  • Resetarea afișajului de service în conformitate cu reglementările din fabrică
  • Timp de lucru și materiale


  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 1 (E8x) 116i/116d până în anul de fabricație 2012: De la 900 Lei*

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3 (E90/E91) 316i/318d până în anul de fabricație 2012: De la 1.035 Lei*

  * Eventualele lucrări suplimentare sunt taxate separat. La toți partenerii participanți BMW.

 • BMW Service Inclusive Upgrade

  Service pe toată durata vieții mașinii: Cu pachetul BMW Service inclusive, te poți bucura cu adevărat de plăcerea de a conduce prin efectuarea unei singure plăți. Pentru un control complet asupra costului fără surprize neplăcute. Folosește upgrade-ul pentru BMW Service Inclusive și prelungește perioada și/sau numărul de km - până la zece ani sau 200.000 km. Desigur, la bine-cunoscuta calitate BMW și cu o procesare simplă.

  Toate avantajele în același loc:

  • Servicii la bine-cunoscuta calitate BMW
  • Alegere în funcție de nevoie a duratei/numărului de km de până la 10 ani/200.000 km maxim
  • Transparența costului de întreținere și a utilizării banilor
  • Menținerea valorii mașinii datorită utilizării de piese originale BMW
  • Valoare mare la vânzare grație posibilității de a transfera serviciul către următorul proprietar

ACCESORII BMW M PERFORMANCE. ADRENALINĂ PURĂ.

Vrei un BMW mai dinamic și mai puternic? Personalizează-ți mașina cu piesele noastre din categoriile aerodinamică, tren de rulare, interior și șasiu pentru o obține un caracter sportiv fără compromisuri. Fie că vrei ca mașina ta să aibă un aspect chiar și mai atletic sau un sunet foarte impresionant. Cu fiecare produs folosit, îți dovedești iubirea pentru sporturile cu motor și le arăți tuturor că îți dorești să fii unic.

 • Spoiler faţă BMW M Performance, negru mat

  Designul ideal din punct de vedere stilistic și funcțional nu scoate doar în evidență eleganța dinamică a BMW-ului Seria 3, ci îi accentuează și personalizează și aspectul sportiv. Doar în combinație cu spoiler-ul spate BMW M Performance.

  Ofertă pentru BMW Seria 3 Sedan (F30), fără montaj: 2.650 Lei

 • Sistem de evacuare Active Sound BMW M Performance

  Vrei un sunet BMW expresiv și inconfundabil? Pentru prima dată, un sistem de evacuare sport care produce un sunet emoțional și sportiv este disponibil și pentru mașinile echipate cu motoare diesel. Astfel, diesel-ul tău va suna la fel de bine ca o mașină pe benzină. Ornamentele placate cu crom pentru țeava de eșapament sunt incluse.

  Ofertă de ex. pentru BMW 320d (F30), fără montaj: 7.500 Lei

 • BMW M Performance Drive Analyser

  Un instrument inovator de înregistrare și analiză ce îți oferă informații despre vehiculul tău în timpul călătoriilor, inspirat din lumea sporturilor cu motor. De exemplu, sistemul analizează măsurătorile distanțelor de frânare sau cursele de distanță. Instrumentul constă într-un stick OBD ce se conectează la mașină și care este acompaniat de o aplicație instalată pe smartphone-ul tău. Disponibil pentru iOS și Android.

  Ofertă: 2.470 Lei

 • BMW M Performance Double-spoke 405M, Orbitgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 20" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 225/35 R20 90 Y față și 255/30 R20 92 Y spate. Pentru BMW Seria 3 (F30/F31) și Seria 4 (F32/F33/F36).

  Eficiența consumului de carburant: E/E
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/73dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 4.800 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

SISTEME DE TRANSPORT BMW. MAI MULT LOC PENTRU TOATE PLANURILE TALE.

Ca să te poți bucura cu adevărat de activitățile sportive preferate sau de călătoriile în natură, îți oferim o varietate de soluții de transport care să te ajute să îți transporți echipamentul în siguranță. Spre exemplu, poți transporta biciclete sau bagaje cu sisteme inovatoare de la BMW, creând astfel mai mult spațiu în interiorul mașinii. Calitatea superioară, designul de înaltă clasă și funcționalitatea maximă furnizează un nivel sporit de siguranță și confort pentru toate activitățile tale.

 • Suport pentru biciclete Pro 2.0, spate

  Combinația ideală între calitate superioară și utilizare ușoară. Suportul te convinge prin ușurința cu care poate fi utilizat și pune la dispoziție spațiu suficient pentru 2 biciclete și e-biciclete, maxim 60 kg. O extensie pentru o a treia bicicletă este disponibilă separat.

  Ofertă fără montaj: 2.610 Lei

 • Sistem de transport pe şine BMW, blocabil

  Acest suport multifuncțional pentru vehicule cu șine pe plafon poate fi montat cu ușurință fără a fi nevoie de unelte. Suportul blocabil este optimizat pentru utilizarea atașamentelor BMW și te va convinge datorită designului atrăgător și de înaltă calitate.

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 2 Active Tourer (F45) și Seria 3 Touring (F31), fără montaj: 1.100 Lei

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3 Touring (E91), fără montaj: 995 Lei

 • Sistem de suport de bază BMW

  Sistemul de suport BMW te convinge grație ușurinței cu care poate fi utilizat. Diagonalele sunt confecționate din aluminiu profilat foarte rigid. Sistemul de suport respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță datorită construcției puternice și a sistemului anti-furt.

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3 Sedan (F30), fără montaj: 1.100 Lei

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3 Sedan (E90), fără montaj: 995 Lei

 • Cutie portbagaj BMW 460

  Capacul cutiei de portbagaj, ce are un volum de 460 litri, este realizat dintr-un material foarte rezistent la impact, șocuri și raze ultraviolete. Toate elementele de rezistență au fost confecționate din oțel inoxidabil și oțel (înnegrit). De asemenea, cutia are 6 puncte de blocare ce o protejează împotriva furtului. Disponibilă în: Negru și Argintiu titan.

  Ofertă fără montaj: 3.410 Lei

ROȚI COMPLETE PENTRU VARĂ BMW ORIGINALE. UN STIL DESĂVÂRŞIT.

Aspect elegant, stabilitate extremă și ajustare perfectă pentru mașina ta. Toate aceste caracteristici sunt reprezentative pentru roțile complete pentru vară BMW Originale. Grație calității superioare, aceste roți asigură o siguranță sporită indiferent de vreme sau temperatură.

 • Double-spoke 361, Ferricgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 19" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 225/35 R19 88 Y față și 245/30 R19 89 Y spate. Pentru BMW Seria 1 (F20/F21) și BMW Seria 2 (F22/F23).

  Eficiența consumului de carburant: E/C
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/72dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 3.700 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • Star-spoke 660, Orbitgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 20" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 225/35 R20 90 Y față și 255/30 R20 92 Y spate. Pentru BMW Seria 3 (F30/F31) și BMW Seria 4 (F32/F33/F36).

  Eficiența consumului de carburant: E/E
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/73dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 3.430 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • Y-spoke 542 Bicolor, Black matt/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 20" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 245/40 R20 99 Y față și 275/35 R20 102 Y spate. Pentru BMW X3 (F25) și BMW X4 (F26).

  Eficiența consumului de carburant: E/C
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/73dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 4.970 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • Y-spoke 627 Bicolor, Ceriumgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 21" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 285/35 R21 105 Y față și 325/30 R21 108 Y spate. Pentru BMW X5 (F15) și BMW X6 (F16).

  Eficiența consumului de carburant: C/C
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 74dB/74dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 5.980 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • Multi-spoke 629 Bicolor, Orbitgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 21" cu pneu Pirelli P Zero* RSC cu dimensiune 245/35 R21 96 Y față și 275/30 R21 98 Y spate. Pentru BMW Seria 7 (G11/G12).

  Eficiența consumului de carburant: C/B
  Aderență pe teren umed: A/A
  Zgomot exterior de rulare: 68dB/69dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 5.610 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

NOUL BMW SERIA 5 SEDAN. ÎN FORMĂ MAXIMĂ.

Noul BMW Seria 5 Sedan stabilește noi standarde din punct de vedere al aspectului, tehnologiei și plăcerii de a conduce. Mai mult, modelul convinge prin confortul său modern cu sisteme inteligente de asistență la conducere, care pot ajuta șoferul în numeroase situații diferite. Pentru că vrem să îți oferim posibilitatea de a-ți personaliza propriul tău BMW Seria 5 Sedan conform intereselor și nevoilor tale, îți punem la dispoziție mai multe accesorii elegante pentru interior și exterior.

 • Sistem de suport de bază BMW

  Sistemul de suport de bază BMW pentru vehicule neechipate cu șine este compatibil cu toate tipurile de echipamente și portbagaje de plafon BMW. Poate fi montat cu ușurință și respectă cele mai înalte cerințe de siguranță grație calității sale superioare și a sistemului de protecție împotriva furtului. Disponibil pentru multe modele, inclusiv pentru cele echipate cu șine pe plafon.

  Ofertă fără montaj: 1.200 Lei

 • Cutie portbagaj BMW 520

  Cu această cutie portbagaj, capacitatea de depozitare a mașinii tale poate fi extinsă până la 520 litri. Cutia te va convinge prin modul rapid și confortabil de încărcare și descărcare, grație sistemului de blocare în două părți. Disponibil cu un capac negru lucios, finisaj lateral de culoare argintie și emblemă BMW. Se potrivește cu toate sistemele de suport BMW.

  Ofertă fără montaj: 4.720 Lei

 • Covoraşe pentru toate tipurile de vreme

  Covorașul pentru toate tipurile de vreme combină funcționalitatea cu eleganța sportivă. Atât materialul impermeabil, cât și forma specială a covorașelor garantează faptul că acestea opresc murdăria și umezeala înainte de a începe să afecteze interiorul. Disponibil în negru modern cu inserții din oțel inoxidabil (numărul 5). Pentru față și spate, disponibile în seturi de câte 2.

  Ofertă covorașe față: 345 Lei

  Ofertă covorașe spate: 290 Lei

 • Cross-spoke 636 Bicolor, Orbitgrey/brunat

  Roată completă pentru iarnă de 20" cu pneu Goodyear Eagle F1* RSC cu dimensiune 245/35 R20 95 Y față și 275/30 R20 97 Y spate. Pentru BMW Seria 5 Sedan (G30). Disponibil și în Negru Liquid.

  Eficiența consumului de carburant: B/C
  Aderență pe teren umed: B/A
  Zgomot exterior de rulare: 71dB/71dB

  Ofertă per unitate incl. RDC: 4.850 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

PRODUSE BMW DE ÎNGRIJIRE A MAŞINII. SCAPĂ DE URMELE DE IARNĂ DE PE MAŞINA TA.

Elimină complet urmele de iarnă cu produsele BMW de îngrijire a mașinii care îți tratează vehiculul cu grijă și îl protejează. Cu produsele BMW de îngrijire a mașinii îți răsfeți vehiculul cu o îngrijire de cea mai bună calitate și îi oferi un aspect deosebit.

 • Sampon pentru autovehicule, 1000 ml

  Pentru a păși cu dreptul în primăvară, îți recomandăm șamponul nostru original pentru autovehicule din gama de produse BMW pentru îngrijirea mașinii. Acest purificator este potrivit mai ales pentru îngrijirea vopselei și tratează stratul de ceară al mașinii cu o grijă deosebită.

  Ofertă: 38 Lei

 • Soluție de curățare pentru interior cu parfum proaspăt, 250 ml

  Acest purificator este deosebit de delicat cu materialele și ideal pentru o curățare rapidă și eficientă a tuturor textilelor și sinteticelor din interiorul mașinii.

  Ofertă: 35 Lei

 • Set pentru curățarea jantelor

  Convinge-te singur cât de bun este acest set, format dintr-o soluție de 500 ml pentru curățarea jantelor și o perie specială de curățat. Soluția pentru curățarea jantelor este un purificator lichid și îndepărtează fără efort murdăria care nu vrea să dispară, precum praful ars de frână, ulei și reziduuri de cauciuc, dar și multe alte tipuri de murdărie. Produsul nu are acizi și este potrivit pentru toate tipurile de jante din oțel și aliaj.

  Ofertă: 95 Lei

BMW LIFESTYLE. PLĂCERE DINCOLO DE CONDUS.

Colecția BMW Lifestyle convinge fanii de toate vârstele printr-un design atrăgător care nu se demodează și prin calitatea sa superioară. Descoperă ofertele noastre, de la eleganții ochelari de soare stil pilot până la mașinuța pentru bebeluși BMW.

 • BMW Baby Racer III

  Această mașinuță oferă celor mici ocazia de a avea parte de plăcerea pură BMW de a conduce. Anvelopele silențioase din cauciuc și volanul ergonomic cu claxon contribuie decisiv la ușurința cu care această mașinuță poate fi condusă. Include un scaun confortabil și o draglină situată în partea din față. Ideal pentru copiii cu vârste între 1 și 3 ani.

  Ofertă: 470 Lei

 • Ochelari de soare BMW Pilot, Unisex, Argintiu

  Ochelarii de soare ideali atât pentru el, cât și pentru ea, în stilul clasic de pilot. Lentilele ochelarilor au o nuanță gradată gri, iar rama e din metal. Brandul BMW e inscripționat în zona tâmplelor. Ramă: metal, porțiuni din piele în zona tâmplelor. Lentile: policarbonat.

  Ofertă: 575 Lei

 • Şapcă inscripționată BMW, Gri Spațial

  Șapcă sportivă cu 5 panele și model striat. Șapca este decorată cu brandul BMW brodat în 3D în partea din față și logoul BMW în relief în spate. Material: 96% poliester, 4% spandex. Dimensiune: ajustabilă cu ajutorul unei clame BMW din metal situată în spate.

  Ofertă: 140 Lei

 • Şnur BMW, Gri Spațial

  Un șnur gri elegant, de calitate superioară și cu un design unic. Brelocul de la capătul șnurului este decorat cu logoul BMW și poate fi scos prin intermediul unui mecanism simplu de folosit. Material: poliester, piele, metal.

  Ofertă: 50 Lei