BUCURIA IERNII.

CU ACCESORII ORIGINALE BMW, BMW SERVICE ŞI BMW LIFESTYLE.

BUCURIA IERNII.

CU ACCESORII ORIGINALE BMW, BMW SERVICE ŞI BMW LIFESTYLE.

BUCURIA IERNII.CU ACCESORII ORIGINALE BMW, BMW SERVICE ŞI BMW LIFESTYLE.

Bucurați-vă de experiența iernii cu automobilul dumneavoastră și explorați peisajul acoperit de zăpadă al regiunii noastre - viraj după viraj. Orice v-ați aștepta de la iarnă, cu o pregătire potrivită vă veți descurca de minune. Oferte de service atrăgătoare, precum verificarea de iarnă sau schimbul uleiului de motor, vă așteaptă la dealerul dvs. BMW. În plus, vă punem la dispoziție o gamă cuprinzătoare de accesorii pentru a vă răsfăța automobilul cu un aspect original - de exemplu, cu un set complet de roți originale pentru iarnă BMW. Mai mult, colecția BMW Lifestyle garantează mai multă satisfacție, chiar și în afara drumului. Explorați acum ofertele noastre atrăgătoare de sezon.

BMW SERVICE. PENTRU CA VEHICULUL DUMNEAVOASTRĂ BMW SĂ RĂMÂNĂ BMW.

Zăpadă, gheață și noroi - din cauza condițiilor meteo vitrege, este foarte important ca șoferul și vehiculul să fie complet pregătiți. De aceea, BMW vă oferă un service profesionist și numeroase pachete de service pentru sezonul rece. Asigurați-vă că vehiculul dumneavoastră este inspectat în detaliu înainte de anotimpul rece - Verificarea pentru iarnă BMW face posibil acest lucru. Durata de viață a motorului dumneavoastră va fi mai mare cu serviciile BMW de schimbare a uleiului de motor. În plus, un motor performant are nevoie de putere maximă în timpul frânării. Drept urmare, vă oferim cele mai bune servicii în materie de înlocuire a plăcuțelor de frână. Pentru o plăcere de a conduce lipsită de griji, chiar și în condiții îngheț și frig.

 • Verificare pentru iarnă BMW

  Iarna oferă provocări deosebite vehiculului dumneavoastră. Cu verificarea pentru iarnă BMW puteți sta liniștit: Toate agregatele și funcțiile vehiculului dumneavoastră BMW sunt testate corespunzător. În acest mod, totul este pregătit!
  Sfatul nostru: Faceți o programare din timp - ideal ar fi în combinație cu schimbarea roților.

  Verificarea pentru iarnă BMW include:

  • Verificarea nivelului lichidelor (ulei de motor, lichid de răcire, lichid de parbriz, ulei servodirecție, lichid de frână)
  • Verificarea suspensiilor, amortizoarelor și a componentelor sistemului de direcție
  • Verificarea vizuală a frânelor, curelei de distribuție și a amortizoarelor
  • Verificarea ștergătoarelor și a sistemului de spălare a parbrizului
  • Verificarea tuturor becurilor
  • Roți/pneuri (condiție, adâncime profil și presiune)

  Vă rugăm contactați consilierul dvs. de service pentru ofertă personalizată

  *Orice lucrări necesare de ajustare și lichide sunt taxate separat.

 • Înlocuire plăcuţe de frână BMW, faţă

  Înlocuirea plăcuțelor de frână față include:

  • Înlocuirea plăcuțelor de frână față
  • Înlocuirea senzorilor plăcuțelor de frână față
  • Curățarea frânelor
  • Resetarea afișajului de service în conformitate cu regulamentul din fabrică
  • Timpul de lucru și materialele

  Ofertă de ex. pentru BMW 116i (E87): De la 880 Lei*
  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3,318d/320d (E90/E91): De la 1.060 Lei
  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 5,520d (E60/E61): De la 1.050*

  * Eventualele lucrări suplimentare sunt taxate separat.

 • Servicii BMW pentru uleiul de motor

  Serviciile BMW pentru uleiul de motor includ:

  • Schimbarea uleiului de motor cu Uleiul de motor Original BMW, inclusiv eliminarea vechiului ulei
  • Înlocuirea filtrului de ulei
  • Resetarea afișajului de service în conformitate cu specificațiile din fabrică
  • Timp de lucru și material

  Ofertă de ex. pentru BMW 116i (E87): De la 650 Lei*
  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 3,318d/320d (E90/E91): De la 650 Lei*
  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 5,520d (E60/E61): De la 790 Lei* 

  * Eventualele lucrări suplimentare sunt taxate separat. La toți partenerii participanți BMW.

INOVAŢIILE DE ILUMINARE BMW. DIN CUPRINS.

Vizibilitatea redusă este un lucru obișnuit în perioada rece a anului. Drept urmare, iluminatul impecabil este un factor esențial în trafic, mai ales pe durata lunilor de iarnă. În plus, creșteți vizibilitatea cu becurile noastre cu xenon și halogen. Fie că este vorba despre o iluminare impecabilă a șoselei sau a cabinei - BMW luminează chiar și cele mai întunecate momente ale zilei.

 • Faruri de ceaţă BMW LED cu lumini rotative

  Vedeți mai bine atunci când vizibilitatea este redusă: Farurile de ceață cu LED reduc lumina orbitoare atunci când este ceață și în timpul condițiilor meteo nefavorabile. Oferă o iluminare laterală mai bună decât farurile cu halogen și sporesc siguranța și confortul. Datorită unei iluminări mai puternice la virare, manevrare, parcare și conducere pe drumuri cu vânt extrem, se îmbunătățește siguranța după lăsarea întunericului și în condiții de drum cu iluminare redusă.

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 1 (F2x) și BMW Seria 3(F3x) fără montaj: 1.570 Lei

 • Pachet de iluminare cu LED-uri pentru interior BMW

  Pachetul de iluminare cu LED-uri pentru interior de utilizat cu lumini pentru interior impresionează prin consumul extrem de scăzut de energie și durata de viață incredibil de lungă. Culoarea deschisă a luminii creează un aranjament modern și luminozitate plăcută. LED-ul poate fi introdus direct în suportul existent al lămpii interioare (lampă de citit, lampă interioară sau lampă pentru picioare).

  Setul de 10 cuprinde 6 module LED pentru lămpi de plafon și 4 module LED pentru lămpi pentru picioare și portiere.

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 5 (F10/F11) fără montaj: 560 Lei

 • Becuri cu xenon albastre BMW D1S

  Becurile cu xenon albastre BMW (lumini de întâlnire și de drum) impresionează cu efectul lor ultramodern și intens albastru.

  Ofertă D1S, fără montaj: 1.835 Lei
  Ofertă D2S de ex. pentru BMW Seria 5 (E60/E61) fără montaj: 1.475 Lei

 • Becuri cu halogen BMW Power (H7)

  Becurile cu halogen H7 de la BMW (lumini de întâlnire și de drum) permit cea mai bună iluminare posibilă pentru drum și îmbunătățesc siguranța rutieră pentru un șofat mai relaxat și un efort vizual mai mic în condiții de iluminare nefavorabile.

  Ofertă fără montaj: 225 Lei

SISTEME DE TRANSPORT BMW. BUCURAŢI-VĂ DE EXPERIENŢA IERNII.

Echipamentul, precum schiuri și plăci de snowboard, este un însoțitor important pe timpul iernii. Pentru a depozita totul cu ușurință, vă oferim soluții pentru transport și bagaje speciale. Creați spațiul de care aveți nevoie - fie pe acoperiș sau în interiorul vehiculului. Nu contează ce produs alegeți, toate au un lucru în comun: Sunt adaptate perfect automobilului dumneavoastră, sunt cele mai bune soluții pentru fel de orice situație și oferă siguranță maximă. Desigur, în bine-cunoscuta calitate BMW.

 • Cutie portbagaj 520

  Cutia portbagaj BMW cu un volum de 520 l. Mulțumită unui sistem cu două deschideri laterale cu blocare centrală triplă pe ambele părți, încărcarea este ușoară. Adecvată pentru toate sistemele de transport portbagaj și transporturi de până la 8 perechi de schiuri de până la 220 cm lungime.

  Ofertă, fără montaj: 4.760 Lei

 • Suport pentru schiuri şi plăci de snowboard

  Inovativul suport pentru schiuri și plăci de snowboard este compatibil cu toate sistemele de bare longitudinale BMW originale. Este simplu de instalat și utilizat și previne furtul prin sistemul său de blocare. Adecvat pentru transportul a până la 6 perechi de schiuri, 4 perechi de schiuri cu bețe sau până la 2 plăci de snowboard plus 1 pereche de schiuri.

  Ofertă, fără montaj: 675 Lei

 • Suport portbagaj

  Suportul de portbagaj poate fi combinat cu diferite soluții de transport BMW. Diagonalele sunt confecționate din tuburi de aluminiu profilat foarte rigide. Poate fi atașat extrem de ușor și respectă cele mai înalte standarde de calitate și siguranță datorită construcției puternice.

  Ofertă pentru BMW Seria 3 (F30/F34): 1.110 Lei
  Ofertă pentru BMW Seria 3 Sedan (E90): 1.000 Lei

ROŢI COMPLETE PENTRU IARNĂ BMW. ADERENŢA NU DEPINDE DE ANOTIMP.

Niciun alt accesoriu nu afectează condusul și siguranța mai mult decât alegerea combinației roată-pneu. Aderența optimă, protecția maximă și frânarea în condiții de siguranță, mai ales în condiții de iarnă, sunt cele mai importante lucruri dacă doriți să aveți o experiență plăcută la volan. Roțile noastre complete pentru iarnă sunt adaptate perfect automobilului dumneavoastră și oferă avantaje semnificative față de roțile de vară la temperaturi sub 7 °C - astfel încât să se asigure că vă puteți bucura de orice curbă, chiar și pe gheață sau zăpadă. Aflați acum, prin intermediul unui simplu click, ce set de roți complete de iarnă BMW Original se potrivește cel mai bine modelului dumneavoastra BMW.

 • Starspoke 379

  Roată completă pentru iarnă de 17“ cu pneu Continental WinterContact TS830P* RSC cu dimensiune 225/45 R17 91H. Pentru BMW Seria 1 și Seria 2 (F2x).

  Eficiența consumului de carburant: F
  Aderență pe teren umed: E
  Zgomot exterior de rulare: 72 dB

  Ofertă per bucată, incl. RDC: 2.330 Lei*

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • V-Spoke 658

  Roată completă pentru iarnă de 18" cu pneu Continental WinterContact TS830P* RSC cu dimensiune 225/50 R18 99V XL. Pentru BMW Seria 3 Gran Turismo (F34).

  Eficiența consumului de carburant: F
  Aderență pe teren umed: E
  Zgomot exterior de rulare: 72 dB

  Ofertă per bucată, incl. RDC: 2.530 Lei

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • M Doublespoke Performance 405M negru

  Roată completă pentru iarnă de 18" cu pneu Pirelli W240 Sottozero S2* RSC cu dimensiune 225/45 R18 95V XL. Pentru BMW Seria 3 (F30/F31) și BMW Seria 4 (F32/F33/F36).

  Eficiența consumului de carburant: E
  Aderență pe teren umed: C
  Zgomot exterior de rulare: 72 dB

  Ofertă per bucată, incl. RDC: 2.625 Lei

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • M Doublespoke 623M ferricgrey

  Roată completă pentru iarnă de 19" cu pneu Pirelli Scorpion Winter* RSC cu dimensiunile 255/50 R19 107V XL pe față și 255/50 R19 107V XL pe spate. Pentru BMW X6 (F16).

  Eficiența consumului de carburant: C/C
  Aderență pe teren umed: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 73/73 dB

  Ofertă per bucată, incl. RDC: 3.890 Lei

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

 • M Doublespoke 648M

  Roată completă pentru iarnă de 20“ cu pneu Pirelli W240 Sottozero S2* RSC cu dimensiunile 245/40 R20 99V XL pe față și 275/35 R20 102V XL pe spate. Pentru BMW Seria 7 (G11/G12).

  Eficiența consumului de carburant: C/C
  Aderență pe teren umed: E/C
  Zgomot exterior de rulare: 72/73 dB

  Ofertă per bucată, incl. RDC: 4.475 Lei

  * Ofertă respectivă per bucată, fără montaj, la achiziționarea a 4 roți ca set complet. Dimensiunea pneului diferă în funcție de modelul respectiv. Te vom sfătui cu plăcere.

BMW INFOTAINMENT. STARE BUNĂ.

Pentru a vă face călătoria iernatică mai confortabilă, vă oferim o gamă cuprinzătoare de accesorii de interior. Fie că sunteți în drum spre o excursie de weekend sau spre vacanța de iarnă: Navigația BMW vă duce în siguranță la destinație indiferent de vreme. Și cu echipamentul potrivit, plictiseala va deveni un cuvânt străin pentru copilot și pasagerii de pe bancheta din spate. Așadar, timpul zboară chiar și cu ocazia celei mai lungi călătorii.

 • Actualizare hartă rutieră

  Un sistem de navigație este la fel de bun pe cât este actualizarea hărților sale. Pot exista până la 15% modificări de drum, adică aprox. 250.000 modificări și actualizări, în Europa în fiecare an. Navigarea fără probleme către destinație și inserția avertismentelor de blocare în trafic pot fi asigurate numai dacă hărțile sunt actualizate. Astfel, BMW oferă, în funcție de sistemul de navigație, actualizări regulate.

  Nu ezitați să contactați direct partenerul local BMW Service pentru o ofertă personalizată.

 • Navigaţie integrată BMW

  Noua navigație integrată BMW pentru post-echipare este o soluție perfectă pentru mașinile fără un sistem de navigație. Suportul unității de navigație nu poate fi văzut din exterior deoarece este instalat în torpedo, oferind astfel un nivel ridicat de securitate. Hărțile pot fi actualizate în mod regulat de către client online utilizând o conexiune USB.

  Ofertă fără montaj: 3.730 Lei

 • Adaptor Snap-In Connect Universal

  Adaptorul Snap-In Connect Universal este potrivit pentru toate dispozitivele Apple iPhone™ cu conector Lightning și are un ventilator integrat care se asigură că zona sensibilă la temperatură a smartphone-ului nu se supraîncălzește prin circulația aerului în jurul său. Acesta oferă o funcție de încărcare deosebit de rapidă, optimizată, care conectează telefonul la antena externă a mașinii pentru cea mai bună recepție a rețelei, iar suprafața cauciucată a suportului asigură, de asemenea, depozitarea în condiții de siguranță și stabilitate a telefonului mobil în mașină.

  Ofertă fără montaj: 940 Lei

 • Adaptor USB BMW Apple iPhone™/iPod™

  Adaptorul USB BMW Apple iPhone™/iPod™ (Lightning) permite încărcarea dispozitivului și stocarea melodiilor pe el pentru a fi redate, precum și utilizarea dispozitivului folosind iDrive Controller, volanul multifuncțional sau aparatul radio. În funcție de modelul de mașină, de echipament și de anul de fabricație, afișajul de bord poate fi, de asemenea, utilizat pentru a afișa imagini sau chiar pentru a reda clipuri video.

  Ofertă: 170 Lei

MICI AJUTOARE BMW. PERFECT PREGĂTIT.

Uneori, iarna supune atât oamenii, cât și vehiculele la teste dificile. Dar BMW are soluții potrivite și pentru aceste probleme. Ajutoarele noastre oferă cea mai bună pregătire pentru orice situație. Puteți găsi detalii complete și inspirații aici, de la lanțurile antiderapante și încălzirea auxiliară până la kit-ul de îngrijire pentru iarnă.

 • Încălzire auxiliară

  Încălzitorul auxiliar vă permite să încălziți compartimentul pentru pasageri la o temperatură plăcută, fără a fi necesară pornirea motorului. Astfel nu veți avea parte de parbrize înghețate sau aburite la începutul călătoriei. Datorită telecomenzii, încălzitorul auxiliar poate fi pornit simplu, de acasă.

  Nu ratați avantajul de preț de € 500,00 la cumpărarea unui încălzitor auxiliar care include și instalarea.
  Valabil până la 28.02.2017, la toți partenerii BMW participanți.

  Nu ezitați să contactați direct partenerul local BMW Service pentru o ofertă personalizată.

 • Lanţuri pentru zăpadă cu disc

  Lanțul pentru zăpadă cu disc BMW are o protecție integrată din plastic pentru jante, care previne lovirea jantelor de către piesele lanțului și, astfel, evită deteriorarea roților din aliaj. Mulțumită inelului de oțel cu arc montat pe banda profilului care permite tragerea lanțului peste pneu cu ușurință.

  Ofertă de ex. pentru BMW Seria 5 (F10/F11) și BMW Seria 6 (F06/F12/F13) fără motaj: 1.500 Lei

 • Trusă pentru îngrijirea maşinilor, ediţia de iarnă

  Sacul alb cu baza confecționată din pânză impermeabilă se potrivește perfect cu designul produselor de îngrijire BMW. Adecvate pentru iarnă, următoarele produse sunt incluse în set: 1x Lichid de parbriz cu soluție anti-îngheț (1000 ml), 1x Soluție de dezghețare pentru geamuri (500 ml), 1x Soluție de curățare pentru interior (250 ml), Racletă pentru gheață mică.

  Ofertă: 210 Lei

 • Covoraş portbagaj cu inserţii din metal

  Covorașul durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, protejează portbagajul de murdărie și umezeală. Inserțiile confecționate din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu logo-ul BMW gravat în relief atrag toate privirile, oferind covorașului portbagajului un aspect cu adevărat elegant. Învelișul protector oferă covorașului rezistență la ulei și la solvenți.

  Ofertă de ex.pentru BMW X3 (F25) și BMW X4 (F26): 670 Lei

 • Covoraşe cu inserţii metalice, pentru toate tipurile de vreme

  Covorașele originale BMW pentru toate tipurile de vreme combină funcționalitatea puternică cu un design de înaltă calitate. Inserția BMW din oțel inoxidabil îi oferă covorașului aspectul său inconfundabil și dinamic, în timp ce marginea ridicată special și materialul gros se asigură că covorașele rețin mizeria și umezeala.

  Ofertă covorașe cauciuc față,de ex. pentru BMW X3 (F25) și X4 (F26):
  310 Lei
  Ofertă covorașe cauciuc față,de ex. pentru BMW X3 (F25) și X4 (F26):
  215 Lei

BMW LIFESTYLE. FACEŢI O DECLARAŢIE.

Un stil plin de încredere și înaltă calitate - BMW Lifestyle satisface clienții de toate vârstele. Lăsați-vă inspirat de colecția noastră și căutați cadoul perfect de Crăciun pentru dumneavoastră sau cei dragi. BMW Lifestyle - Produse premium de calitate superioară.

 • Portofel BMW M cu compartiment pentru monede

  Portofel din piele cu compartiment pentru monede, 11 fante pentru carduri bancare și două compartimente pentru bancnote. Design cu dungi BMW M, logo-ul M gravat în interior. Compartimente individuale cu căptușeală roșie. Material exterior: piele. Căptușeală: viscoză. Dimensiuni: 12 x 9,4 x 1,5 cm. Negru.

  Ofertă: 530 Lei

 • Portofel BMW Iconic de damă, dreptunghiular

  Portofel din piele de vițel, confecționat manual, cu un strat dublu de cusătură cerată. Patru compartimente interioare, o secţiune pentru monede, un compartiment exterior şi zece fante pentru carduri bancare. Căptușeală Jaquard. Produs în Italia. Material: piele, poliester. Dimensiuni: 19 x 10 x 2 cm. Negru.

  Ofertă 780 Lei

 • Stick USB BMW M

  Stick USB cu mecanism de glisare, gravat cu un model care imită grila de admisie a unui BMW M4. Mecanismul de glisare dezvăluie dungile colorate BMW M atunci când stick-ul este în funcțiune. Material: metal. Negru, 32 GB.

  Ofertă: 140 Lei

 • Maşină telecomandată BMW M4 Coupé

  Acest BMW M4 Coupé în miniatură cu telecomandă are faruri funcționale, lumini spate și interioare și funcție de direcție omnidirecțională. Alimentată cu baterie. Vopsea originală Austin Yellow. Scară 1:14

  Ofertă: 245 Lei

 • Baterie externă BMW M

  Acumulator extern cu USB. Capacitate de încărcare și conexiuni pentru două dispozitive. Suprafață cu textură care imită grila de admisie a unui BMW M4, logo BMW M gravat cu laser pe partea laterală. Material: metal. Negru.

  Ofertă: 190 Lei