MyBMW Service

PORTALUL PERSONALIZAT PENTRU TINE ŞI AUTOMOBILUL TĂU.

APLICAŢIA MY BMW: CONECTAT LA AUTOMOBILUL TĂU ORIUNDE TE-AI AFLA.

PORTALUL PERSONALIZAT PENTRU TINE ŞI AUTOMOBILUL TĂU.APLICAŢIA MY BMW: CONECTAT LA AUTOMOBILUL TĂU ORIUNDE TE-AI AFLA.

ŞTII MEREU STATUSUL AUTOMOBILULUI TĂU BMW.

 

Nu trebuie să te aflii la volan, pentru a fi conectat cu automobilul tău BMW. Serviciile Remote ale aplicaţiei My BMW îţi permit să cunoşti statusul automobilului tău şi să controlezi o multitudine de funcţii, oriunde ai fi.

 

 

  • Nu ai grija portierelor deschise, le poţi bloca şi debloca prin intermediul aplicaţiei My BMW.
  • Verifici dacă geamurile sunt deschise şi le închizi fără să te deplasezi la automobil.
  • Ştii mereu unde se află automobilul, mulţumită funcţiei de localizare, care ţi-l identifică pe harta din aplicaţia My BMW.
 
  • Nu mai ştii exact unde este automobilul într-o parcare aglomerată? Poţi acţiona claxonul sau flashul farurilor.
  • Aplicaţia îţi afişează mereu cât combustibil mai ai în rezervor şi autonomia de care dispui.
  • În cazul în care deţii un automobil electric BMW ştii oricând care este nivelul de energie al bateriei.
  • Poţi programa încărcarea automobilului tău electric BMW în intervale orare, beneficiind astfel de eficientizarea costurilor.
  • Poţi acţiona sistemul de climatizare pentru ca habitaclul să te întâmpine cu temperatura ideală când porneşti la drum.
Citeşte în continuare
BMW Connected - Navigaţie

Trimiţi destinaţii către sistemul de navigaţie al automobilului tău.

Folosind meniul şi harta aplicaţiei My BMW programezi fiecare călătorie. Selectezi rapid ziua şi ora la care doreşti să ajungi la destinaţia aleasă. Astfel, de îndată ce urci în automobil se va face automat sincronizarea cu telefonul tău mobil, iar sistemul de navigaţie va afişa automat ruta în ecranul din bord.
BMW Connected - Calendar

Automobilul cunoaşte calendarul tău.

Automobilul tău BMW se sincronizează cu calendarul din smartphone-ul tău şi afişează în sistemul infotainment din bord informaţiile referitoare la întâlnirile programate.
BMW Connected - Informaţii din trafic în timp real

Informaţii în timp real despre trafic.

Traficul imprevizibil nu va fi o problemă, aplicaţia My BMW foloseşte informaţiile obţinute în timp real despre trafic, pentru a ajusta constant ruta şi durata estimativă a călătoriei.
BMW Connected - Notificare plecare

Primeşti notificări pentru a pleca la momentul potrivit.

Aplicaţia My BMW instalată în telefonul sau ceasul tău inteligent îţi va trimite notificări când este momentul să începi călătoria, pentru a ajunge la destinaţie la ora stabilită.
BMW Connected - Împarte status călătorie

Împarte cu ceilalţi statusul călătoriei tale.

Folosind funcţia Share Live Trip Status, poţi trimite persoanelor cu care urmează să te întâlneşti un SMS cu un link prin care aceştia văd în timp real unde te afli şi când vei ajunge la ei.
BMW Connected - Loc de parcare

Aplicaţia te îndrumă şi pe porţiunea de rută pietonală.

Aplicaţia îţi indică şi cel mai apropiat loc de parcare faţă de locul întâlnirii. De acolo, dacă este necesar, te ghidează pe ruta pietonală pe care va trebui să o urmezi.
BMW Connected - Asistenţă în caz de accident

Acces la asistenţă în cazul accidentelor şi defecţiunilor tehnice.

Serviciul de asistenţă BMW în cazul unei defecţiuni tehnice sau al unui accident este apelabil şi prin intermediul sistemului iDrive şi al aplicaţiei My BMW.
BMW Connected - Asistenţă specializată.

Asistenţă specializată oriunde te afli.

Indiferent unde te afli, în ţară sau în străinătate, reprezentanţii call-center-ului pentru serviciul de asistenţă BMW te vor îndruma pas cu pas. Prin aplicaţia My BMW poţi trimite locaţia exactă către serviciul de asistenţă. În cel mai scurt timp îţi va veni în ajutor un echipaj tehnice BMW Service mobil, sau o echipă a celui mai important partener de service BMW.
Programare online
Smart Video Communication

SMART VIDEO COMMUNICATION.

O tehnologie ce îţi arată în format video devizul tehnic al automobilului tău.

Transparenţa este o garanţie a calităţii. Iar devizul Smart Video Communication este soluţia personalizată prin care BMW îţi demonstrează încrederea pe care o oferă serviciille sale. Astfel, primeşti o prezentare video a inspecţiei tehnice şi poţi aproba operaţiunile recomandate şi necesare.

Citeşte în continuare

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

Pasul 1

Fă-ţi programare online sau prin aplicaţia My BMW.

Pasul 2

Asistentul de service îţi explică ce reprezintă opţiunea de SVC (Smart Video Communication) şi te înştiinţează că vei primi devizul digital prin SMS sau e-mail.

Pasul 3

Tehnicianul de service filmează un videoclip în timp ce inspectează automobilul explicând starea tehnică a acestuia şi oferă detalii concrete despre eventualele defecţiuni identificate.

Pasul 4

Asistenul de service primeşte videoclipul şi îl aprobă înainte de a-l trimite către tine.

Pasul 5

Odată ce primeşti linkul cu devizul digital, poţi vizualiza videoclipul verificării tehnice. Apoi aprobi doar operaţiunile pe care le doreşti sau care se impun la acel moment.

Pasul 6

În urma operaţiunilor pe care le aprobi primeşti costul acestora. Asistentul de service este notificat şi te contactează dacă este necesar.

AVANTAJELE TALE.

Transparenta

Ai posibilitatea de a vedea şi înţelege necesitatea efectuării anumitor lucrări de întreţinere/ reparaţii. De asemenea, sunt prezentate costurile detaliate pentru fiecare operaţiune tehnică recomandată.

Citeşte în continuare
Claritate

Cauzele, etapele şi rezultatele lucrărilor de întreţinere/ reparaţii propuse îţi sunt relatate clar şi sunt furnizate prin intermediul unui videoclip succint şi explicit.

Citeşte în continuare
Încredere

Prezentarea video este o dovadă a profesionalismului tehnicienilor BMW şi a procedurilor de verificare tehnică respectate în întreaga reţea de parteneri autorizaţi BMW.

Citeşte în continuare
Acces rapid

Poţi vizualiza clipul inspecţiei tehnice folosind orice dispozitiv conectat la internet. Aprobi cu câteva click-uri operaţiunile dorite şi extindere a perioadei de executare a lucrărilor de întreţinere/ reparaţii.

Citeşte în continuare
My BMW

Aplicaţia My BMW.

Mereu conectat cu automobilul tău BMW, oriunde te-ai afla.
Programare online

Programare online.

Organizezi cu doar câteva click-uri programările pentru verificările şi reparaţiile tehnice.