Film cu scene de condus cu BMW Seria 1.

€ 27.727

Preţ

Benzină Diesel

Motorizare şi tip de combustibil

THE 1

BMW SERIA 1

€ 27.727

Preţ

Benzină Diesel

Motorizare şi tip de combustibil

THE 1BMW SERIA 1

Te inspiră: BMW Seria 1 a ajuns să atragă toate privirile admirative. Aceasta se datorează designului său remarcabil şi inovator care îl distinge de celelalte automobile, încă de la prima vedere. Acelaşi lucru este valabil şi pentru interiorul său cu o atmosferă modernă care inspiră prin calitate premium şi spaţiu. Motoarele eficiente, tracţiunea faţă ce reprezintă o premieră în modelele BMW Seria 1 şi tehnologiile de ultimă oră ale şasiului garantează experienţe de condus pline de dinamică şi agilitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele de asistare a conducătorului auto se asigură că vei ajunge întotdeauna la destinaţie confortabil şi în siguranţă.


BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
Emisii mixte de CO2, în g/km: 176

Citeşte în continuare

ACESTE DETALII DEPĂŞESC TOATE AŞTEPTĂRILE.

Descoperă designul, dinamica de condus şi detaliile tehnice importante ale BMW Seria 1.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW Seria 1 în Albastru Misano metalizat, rulând.

DESIGN.

Sportivitate inovatoare – de la partea frontală cu prize de aer mari, contururile line şi până la linia umărului, cu elementul „Hofmeister kink” reconceput: exteriorul BMW Seria 1 oferă dinamică şi plăcere pură de a conduce cu fiecare detaliu şi fiecare linie precisă.

Imagine cu habitaclul BMW Seria 1 cu volan M îmbrăcat în piele, în timp ce portiera de pe partea conducătorului auto este deschisă.

INTERIOR.

Totul pentru plăcerea ta de a conduce: materiale de înaltă calitate, echipamente optimizate ergonomic şi tehnologii inovatoare. Pe lângă un nivel ridicat de funcţionalitate, interiorul BMW Seria 1 impresionează prin caracterul său premium împreună cu o atmosferă deschisă şi spaţioasă.

Film cu scene dinamice de condus cu BMW Seria 1.
Film cu scene dinamice de condus cu BMW Seria 1.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 1 128ti F40, la nivelul parcării

BMW SERIA 1 128ti.

Sportiv, distinctiv, nonconformist: BMW SERIA 1 128ti combină dinamica de condus agilă şi performanţele puternice pentru o plăcere de condus maximă. Detalii de design roşii în exterior şi interior îi conferă un aspect inconfundabil şi o carismă sportivă.

Imagine cu asistentul la parcare al BMW Seria 1 care include asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine cu asistentul la parcare al BMW Seria 1 care include asistent pentru mersul în marşarier.

ÎŢI CITEŞTE GÂNDURILE.

„BMW Intelligent Personal Assistant”. Caracterul digital BMW Seria 1.

„BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT”.

Asistent inteligent la bord: „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română) al BMW Seria 1 este alături de tine atunci când te afli în mişcare, adăugând un plus de confort călătoriei tale. La scurt timp după ce ai intrat în automobil, asistentul te întâmpină pe Control Display. Acesta se activează prin comanda vocală „Hey BMW” şi te sprijină cu toate dorinţele şi întrebările legate de automobil şi te ajută să te bucuri mai mult de automobilul tău BMW. Îţi oferă informaţii despre automobil, controlează funcţiile centrale precum lumina şi temperatura sau te ajută să scapi de oboseală şi să reduci stresul.
BMW Seria 1 cu sistemul de comandă vocală „BMW Intelligent Personal Assistant”.
Controlul temperaturii cu „BMW Intelligent Personal Assistant” al BMW Seria 1.

„HEY BMW, I’M COLD.”

O scurtă comandă vocală este singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru ca „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română) să ajusteze temperatura aşa cum îţi doreşti în interiorul BMW Seria 1.

CONTROLUL CLIMATIC PRIN COMANDĂ VOCALĂ.

„Hey BMW, I’m cold” – Această scurtă comandă vocală este singurul lucru pe care trebuie să-l faci pentru ca „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română) să crească instantaneu temperatura în interiorul automobilului tău BMW Seria 1. În funcţie de preferinţele tale, poţi de asemenea să-i ceri să pornească aerul condiţionat, să schimbe lumina ambientală în culoarea verde, să seteze ventilaţia la nivelul 2 sau poate să crească temperatura în spaţiul pentru picioare.
Controlul temperaturii cu BMW Intelligent Personal Assistant in BMW Seria 1.
" Noul BMW Seria 1 este tânăr, cool şi urban. Proporţiile compacte, contururile line ale plafonului şi liniile dinamice uimitoare, promit agilitate şi plăcere de a conduce încă de la prima vedere. Interiorul este modern şi structurat cu precizie. Oferă pasagerilor mai mult spaţiu ca oricând. "
Domagoj Dukec, Director al Departamentului de Design BMW

ÎNCREZĂTOR DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Exteriorul sportiv şi designul interior al BMW Seria 1.

Autoritate care poate fi recunoscută încă din prima clipă: designul BMW Seria 1 lasă o impresie puternică atât în interior, cât şi la exterior. Începând cu partea frontală dinamică cu grilă mare dublă a radiatorului şi spoiler lat în faţă. Contururile bine definite merg paralel cu linia plafonului până în partea spate distinctivă. Caracterul premium al BMW Seria 1 continuă în interior. Aici pasagerii se pot bucura de spaţiu generos şi de o atmosferă deschisă care le oferă stare de bine. Habitaclul impresionează prin caracteristici ergonomice optimizate ale echipamentelor şi prin orientarea sa sistematică spre conducătorul auto.
Imagine de sus cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 1 în Albastru Misano metalizat, parcând pe marginea şoselei.
Film cu BMW Seria 1 în mişcare.
Imagine cu partea laterală a BMW Seria 1 în Albastru Misano metalizat, într-o parcare.
Imagine cu partea spate a BMW Seria 1 M135i, parcând în faţa unei clădiri rezidenţiale.
Imagine cu habitaclul BMW Seria 1 cu scaune M Sport, volan M îmbrăcat în piele şi ornamente interioare iluminate.
Imagine cu scaunele M Sport cu design ergonomic, cusături contrastante şi tetieră integrată.
Imagine cu partea spate a BMW Seria 1 cu elementul „Hofmeister kink” cu design distinctiv.
Imagine de sus cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 1 în Albastru Misano metalizat, parcând pe marginea şoselei.

PARTE FRONTALĂ REMARCABILĂ.

Farurile cu tehnologie LED şi aspect impresionant, grila dublă a radiatorului cu design „Mesh” şi spoilerul frontal expresiv cu prize de aer mari definesc partea frontală dinamică a BMW Seria 1.

Film cu BMW Seria 1 în mişcare.
Imagine cu partea laterală a BMW Seria 1 în Albastru Misano metalizat, într-o parcare.

SILUETĂ MODERNĂ.

Apatamentul lung, contururile line ale plafonului şi arcadele puternice ale roţilor BMW Seria 1 demonstrează caracterul său tineresc şi agil. Elementul „Hofmeister kink” reconceput reprezintă un alt accent distinctiv.

Imagine cu partea spate a BMW Seria 1 M135i, parcând în faţa unei clădiri rezidenţiale.

SPATE SPORTIV.

Împreună cu linia proeminentă a umărului şi cu spoilerul spate distinctiv, postura lată a BMW Seria 1 creează o parte spate impunătoare şi foarte dinamică.

Imagine cu habitaclul BMW Seria 1 cu scaune M Sport, volan M îmbrăcat în piele şi ornamente interioare iluminate.

HABITACLU ORIENTAT SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Interiorul atractiv al BMW Seria 1 oferă o combinaţie convingătoare de ambianţă sportivă şi modernă şi spaţiu generos. Printre elementele optice se numără ornamentele interioare iluminate împreună cu afişajul mare care poate fi programat liber, parte a „BMW Live Cockpit Professional”.

Imagine cu scaunele M Sport cu design ergonomic, cusături contrastante şi tetieră integrată.

SCAUNE M SPORT ATLETICE.

Scaunele M Sport cu design ergonomic şi tetieră integrată, au aspect impresionant şi în acelaşi timp oferă suport perfect şi comfort optim pentru un condus dinamic.

Imagine cu partea spate a BMW Seria 1 cu elementul „Hofmeister kink” cu design distinctiv.

DETALIU REMARCABIL.

Designul inovator al BMW Seria 1 oferă o nouă interpretare a elementului „Hofmeister kink” şi se extinde vizual de-a lungul caroseriei, iar acest lucru oferă liniei sportive a umărului un element de design suplimentar şi un plus de valoare.

Dinamica de condus a noului BMW Seria 1.

STĂPÂN PE ORICE SITUAŢIE.

Tehnologiile trenului de rulare şi ale şasiului BMW Seria 1.

Suspensia adaptivă a BMW Seria 1.

SUSPENSIE M SPORT.

Conceptul sportiv şi direct al suspensiei BMW Seria 1.