DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive ale BMW Seria 2 Active Tourer.

Comunicare, informaţii şi divertisment – descoperă mobilitatea într-un mod complet nou, cu serviciile şi aplicaţiile disponibile, parte a BMW ConnectedDrive.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă numeroase informaţii, divertisment şi funcţii de service atunci când te afli pe drum.

Oferta include acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la Google™ sau funcţii de birou practice. Servicii şi funcţii, precum informaţiile despre parcare, ghiduri de călătorie şi de hoteluri pot fi accesate direct din automobil prin intermediul meniului ConnectedDrive, fără a fi nevoie de smartphone.

De asemenea, poţi beneficia şi de acces comod şi nelimitat la aplicaţii speciale pentru smartphone, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” este asistentul tău personal de mobilitate, care facilitează mobilitatea zilnică şi te ajută să ajungi relaxat(ă) şi în timp util la destinaţie. Toate serviciile importante sunt disponibile de la distanţă pe iPhone şi Apple Watch în orice moment, prin intermediul aplicaţiei.

 

Destinaţii găsite pe diverse website-uri sau prin intermediul altor aplicaţii, precum Yelp, Apple Maps sau Google Maps pot fi importate uşor şi comod în „BMW Connected” şi apoi transferate fără probleme către sistemul de navigaţie al automobilului, cu un singur click. Întâlnirile, inclusiv adresele şi ora planificată pentru sosire, care au fost salvate în calendarul iPhone-ului, sunt automat importate în agenda de mobilitate „BMW Connected”. În funcţie de locaţia curentă şi de condiţiile din trafic, „BMW Connected” calculează ora de sosire, anunţă utilizatorii din timp şi îi îndrumă pe jos de la automobilul parcat spre destinaţia finală. În cazul în care întârzierea nu poate fi evitată din cauza unor obstacole neprevăzute din trafic sau dacă nu poţi găsi un loc liber de parcare în apropierea destinaţiei finale, poţi trimite un mesaj prin „BMW Connected” pentru a informa persoana/ persoanele care te aşteaptă în legătură cu ora sosirii, fără a fi necesar să foloseşti telefonul mobil. În plus, „BMW Connected” poate recunoaşte destinaţii frecvente, pe care le adaugă automat în agenda de mobilitate.

 

Aplicaţia „BMW Connected” poate fi descărcată din Apple App Store.

APELUL DE URGENŢĂ.

APELUL DE URGENŢĂ.

Apelul de urgență se poate efectua manual sau declanșa automat în cazul unui accident. Se stabilește o conexiune tip voce cu serviciul public de urgenţă (112). Dacă are loc un accident grav care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

BMW TELESERVICES.

BMW Teleservices conectează în mod inteligent conducătorul auto, automobilul şi centrul BMW. Funcţia transferă în mod independent centrului BMW informaţii despre automobil atunci când este necesar şi te anunţă când trebuie să faci o vizită la service. Partenerul tău de Service BMW poate accesa informaţiile pentru a face o programare şi va pregăti tot ce este necesar pentru următoarea ta vizită la service. De exemplu, acesta poate comanda în avans orice piesă de schimb necesară. Partenerul tău de service BMW te va contacta în momentul în care este necesară o vizită la service. Iar cu BMW Teleservices poţi rezolva anumite probleme chiar şi de la distanţă, fără a fi nevoie să duci automobilul la atelierul de service.

MUSIC ENTERTAINMENT.

Ai foarte multe de descoperit atunci când te afli pe şosea în automobilul tău BMW. Şi pentru că melodia perfectă transformă orice călătorie într-o aventură, există aplicaţii de muzică ce redau piesa muzicală potrivită fiecărei situaţii. De acum, fie că mergi la serviciu, la cumpărături sau în vacanţă, îţi poţi asculta postul de radio preferat, poţi alege dintr-o listă extinsă de cărţi audio sau poţi difuza muzica ta preferată – direct în automobilul tău BMW, prin activarea Serviciilor ConnectedDrive opţionale.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Descoperă internetul de mare viteză în automobil.

Aplicaţia BMW Car Hotspot LTE disponibilă opţional permite acces la internet de mare viteză pentru până la opt utilizatori. Pentru utilizarea acestui echipament este necesar un card SIM compatibil LTE. Instalarea aplicaţiei este facilă şi poate fi utilizată şi în afara automobilului, datorită bateriei integrate.