LIBERTATE REDEFINITĂ.

BMW Seria 2 Cabriolet.

LIBERTATE REDEFINITĂ.

BMW Seria 2 Cabriolet.

LIBERTATE REDEFINITĂ.BMW Seria 2 Cabriolet.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW 230i Cabriolet3)

5,9

Viteza maximă, în km/h (BMW 230i Cabriolet3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 230i Cabriolet3)

6,2 – 6,4

Emisii medii de CO₂, în g/km (BMW 230i Cabriolet3)

141 – 147

Aspect captivant şi libertate fără limite: BMW Seria 2 Cabriolet reprezintă expresia libertăţii sportive şi a eleganţei. Combinaţia de design dinamic, motoare puternice şi echipamente exclusiviste din interiorul reconceput îţi deschide noi orizonturi spre plăcerea nelimitată de a conduce. Cel mai sportiv cabriolet din clasa sa demonstrează cât de atractivă poate fi independenţa.

UN SPORTIV ÎNCREZĂTOR.

Designul BMW Seria 2 Cabriolet.

UN SPORTIV ÎNCREZĂTOR.

Designul BMW Seria 2 Cabriolet.

Prima impresie: o combinaţie irezistibilă de putere şi atracţie. Proporţiile sportive compacte, partea frontală cu grila dublă a radiatorului reconcepută şi plafonul elegant conferă BMW Seria 2 Cabriolet putere şi contururi perfecte. Partea spate accentuează lăţimea automobilului şi are design nou al luminilor LED care te inspiră, în timp ce scoate în evidenţă eleganţa automobilului şi puterea impresionantă transferată către şosea.

Citeşte în continuare
„Caracteristicile sportive ale BMW Seria 2 Cabriolet îi conferă aspect captivant şi încrezător.”
Oliver Heilmer, Preşedinte al „Interior Design BMW Automobile”

FOARTE DINAMIC.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

FOARTE DINAMIC.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Cabriolet.

Dinamica în formă maximă: fascinaţia oferită de condusul în aer liber capătă noi dimensiuni. Tehnologiile de propulsie puternice, distribuţia optimă a greutăţii între punţi şi eficienţa impresionantă îţi oferă experienţe de condus sportive în aer liber.

Citeşte în continuare

CONECTAT CU LUMEA ÎNCONJURĂTOARE.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

CONECTAT CU LUMEA ÎNCONJURĂTOARE.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Cabriolet.

În BMW Seria 2 Cabriolet, te bucuri de libertatea oferită de conexiunea cu prietenii şi cu lumea din jurul tău, oriunde te-ai afla şi în orice moment, dar şi de libertatea de a ajunge în siguranţă şi relaxat la destinaţie. BMW ConnectedDrive îţi oferă acces la servicii digitale, aplicaţii inteligente şi sisteme de asistare a conducătorului auto – pentru mai mult confort, divertisment şi siguranţă în fiecare călătorie.

Citeşte în continuare

CONDUS ÎN AER LIBER.

BMW M240i Cabriolet.

CONDUS ÎN AER LIBER.

BMW M240i Cabriolet.

Condus care îţi dă fiori de plăcere: BMW M240i Cabriolet cu motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie, suspensie M adaptivă, transmisie Steptronic cu 8 trepte (opţională), direcţie sport variabilă şi frâne M Sport redefineşte limitele şi îţi oferă o experienţă de condus intensă, pe care nu o vei uita prea curând.

BMW M240i Cabriolet (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 173

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.