FOARTE COMUNICATIV.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Coupé.

FOARTE COMUNICATIV.

Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Coupé.

FOARTE COMUNICATIV.Conectivitatea şi sistemele de asistare a conducătorului auto în BMW Seria 2 Coupé.

Conexiunile optime sunt esenţiale pentru a-ţi asigura un loc în grupul învingătorilor. Din acest motiv, noul concept de operare intuitiv al BMW Seria 2 Coupé duce funcţiile tale de comunicare la următorul nivel: fie că programezi întâlniri, verifici e-mail-ul, planifici trasee sau te bucuri de muzica preferată, numeroasele tehnologii BMW ConnectedDrive de ultimă generaţie te conectează la telefonul mobil şi la servicii inovatoare, atunci când te afli pe drum.

BMW M240i Coupé (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

Read more

ÎŢI CUNOAŞTE GÂNDURILE ŞI ANTICIPEAZĂ FIECARE SITUAŢIE.

BMW Seria 2 Coupé oferă numeroase sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto care îţi fac viaţa mai uşoară. Pachetul „Driving Assistant” cu sistem de Avertizare de coliziune frontală şi sistem de Avertizare de pietoni cu activare frână de urgenţă te avertizează din timp de prezenţa altor automobile sau pietoni. Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie te avertizează în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, iar sistemul de asistenţă „Attentiveness Assistant” recomandă luarea unei pauze atunci când conducătorul auto prezintă semne de neatenţie sau de oboseală. Pilotul automat şi sistemul „Speed Limit Info” îţi permit să deţii mereu controlul asupra vitezei automobilului, iar asistentul la parcare te asistă în timpul manevrei de parcare, atunci când ajungi la destinaţie.

 • Asistent la parcare

  Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală sau perpendiculară. Sistemul măsoară spaţiile de parcare înguste pe lângă care trece conducătorul auto, atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei şi conducătorul auto alege treapta de viteză potrivită şi manevrează acceleraţia şi frâna.

 • Pilot automat

  Pilotul automat cu funcţie Stop & Go, care include sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, menţine viteza selectată şi distanţa faţă de automobilul din faţă. Sistemul preia acceleraţia şi frânarea, menţine distanţa selectată faţă de automobilul din faţă în trafic aglomerat sau poate frâna automobilul până la oprire completă în ambuteiaje.

 • „Speed Limit Info”

  Sistemul „Speed Limit Info” cu indicator de interzicere a depăşirii detectează limita curentă de viteză şi zonele în care manevrele de depăşire sunt interzise, iar apoi le afişează pe Info Display-ul din panoul de instrumente şi pe sistemul BMW Head-Up Display.

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

Serviciile BMW ConnectedDrive conectează în mod inteligent automobilul, conducătorul auto şi lumea exterioară. Astfel, te bucuri de mai mult confort, de divertisment şi de sentimentul reconfortant de siguranţă, în fiecare călătorie. Pe scurt: mai multă plăcere de a conduce.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.