REBELUL CARE TE CAPTIVEAZĂ.

Designul BMW Seria 2 Coupé.

REBELUL CARE TE CAPTIVEAZĂ.

Designul BMW Seria 2 Coupé.

REBELUL CARE TE CAPTIVEAZĂ.Designul BMW Seria 2 Coupé.

Atletic, armonios, distinctiv: fiecare detaliu de design al BMW Seria 2 Coupé este realizat cu precizie şi accentuează caracteristicile atractive ale campionilor – linii impresionante şi suprafeţe structurate, personalitate şi eleganţă, libertate şi putere. Interiorul exclusivist continuă acest stil inovator, iar noul concept de operare cu funcţii organizate în mod intuitiv concentrează la maximum experienţa de condus într-un ambient cu design sportiv.

BMW M240i Coupé (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

Read more

ASPECT APROAPE DE PERFECŢIUNE.

Aspect sportiv.

Aspect impresionant, plin de eleganţă şi putere: linia plafonului BMW Seria 2 Coupé, specifică modelelor coupé, accentuează caracterul sportiv al automobilului. În plus, partea frontală dinamică cu grila dublă a radiatorului orientată spre interior scoate în evidenţă contururile extinse ale BMW Seria 2 Coupé şi subliniază aspectul sportiv al acestui model.
Read more

Parte frontală specială.

Aspectul special caracteristic unui sportiv model: prizele de aer mari creează accente de design dinamice în partea frontală puternică. Farurile reconcepute cu tehnologie LED, disponibile opţional, încadrează grila dublă a radiatorului şi accentuează aspectul dinamic al automobilului, în timp ce lumina mai puternică a tehnologiei LED oferă un plus de siguranţă şi economiseşte energie.
Read more

Parte spate unică.

Toţi cei care urmăresc BMW Seria 2 Coupé au parte de o privelişte uimitoare şi sunt captivaţi de designul armonios: interacţiunea perfectă a liniilor orizontale şi a suprafeţelor structurate în partea spate puternică subliniază aspectul dinamic al BMW Seria 2 Coupé.
Read more

Stil impunător.

Designul caracteristic al stopurilor cu bare de lumină LED late în formă de „L” în roşu reprezintă accente de design inconfundabile atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte. În plus, acestea completează perfect stilul unic şi accentuează lăţimea părţii spate impresionante.
Read more

*modelul prezentat poate fi diferit de modelul actual

Read more

ACCESORII BMW ORIGINALE.

BMW Seria 2 Coupé îţi oferă oportunităţi fascinante de a te bucura de viaţă atunci când te afli pe drum şi îşi respectă întotdeauna promisiunea atunci când vine vorba de accesorii. Poţi alege echipamentele care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viaţă – de la suportul practic pentru biciclete clasice şi biciclete electrice cu cârlig de tractare, cârligul universal pentru haine, parte a sistemului Travel & Comfort până la covoraşele care se asortează prefect în interior.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

DINAMICĂ DE CONDUS ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 220i Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 5,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 132 – 135

  BMW 220d Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,5 – 4,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 119 – 122

  BMW 230i Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,8 – 6,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 132 – 138

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.