FOARTE DINAMIC.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

FOARTE DINAMIC.

Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

FOARTE DINAMIC.Dinamica de condus şi eficienţa BMW Seria 2 Coupé.

BMW Seria 2 Coupé transmite un mesaj foarte clar: nivelul optim de dinamică înseamnă apropiere de perfecţiune. În plus, acesta îmbină elemente care definesc plăcerea nelimitată de a conduce: configuraţia sportivă a sistemului de tracţiune spate, distribuţia optimă a greutăţii între punţi şi motoarele puternice, care oferă adrenalină încă din prima clipă. Rezultatul: putere, manevrabilitate şi eficienţă impresionantă.

BMW M240i Coupé (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3 – 7,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 168

Citeşte în continuare

PE PRIMUL LOC.

Fiecare viraj este o aventură, fiecare răspuns este o declaraţie: sistemul sportiv de tracţiune spate, caracteristicile aerodinamice îmbunătăţite şi suspensia cu reglaje precise transferă puterea BMW Seria 2 Coupé direct către şosea. Funcţia Launch Control a transmisiei Steptronic Sport cu 8 trepte oferă cuplu maxim şi te fascinează datorită plăcerii de a conduce dusă până la limitele forţei centrifuge. Acest lucru se datorează şi direcţiei sport variabile şi manevrabilităţii foarte precise, care îţi garantează aventura sportivă perfectă la volan.

 • Manevrabilitate

  Agilă, distinctivă şi precisă: manevrabilitatea BMW Seria 2 Coupé reprezintă un mix de putere, monitorizare şi control precis. Acest lucru se datorează sistemului dinamic de tracţiune spate, funcţiei Launch Control, direcţiei sport variabile şi distribuţiei greutăţii între punţi în raport 50:50. Toate aceste componente au fost integrate într-un model coupé foarte sportiv: fiecare manevră, fiecare viraj, fiecare atingere a pedalei de acceleraţie îţi oferă o senzaţie de condus care depăşeşte toate standardele.

 • Suspensie M adaptivă

  Agilitate sportivă care se resimte până la cel mai mic detaliu: datorită amortizoarelor cu control electronic, suspensia M adaptivă se reglează în mod ideal, în funcţie de stilul tău de condus şi de condiţiile de drum. Coborârea acesteia cu 10 milimetri creşte agilitatea automobilului, iar activarea modului „Sport” prin intermediul sistemului „Driving Experience Control” selectează reglaje mai rigide ale amortizoarelor. În modul „Sport+”, DTC (Dynamic Traction Control – „Controlul dinamic al tracţiunii”) se activează în locul funcţiei DSC (Dynamic Stability Control – „Controlul dinamic al stabilităţii”), care îţi permite un stil de condus mult mai sportiv prin faptul că funcţia DSC intervine mai târziu.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie, iar acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.

ÎŢI ACCELEREAZĂ PULSUL, PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Acceleraţie maximă la plecarea de pe loc cu funcţia Launch Control.

ÎŢI ACCELEREAZĂ PULSUL, PRIN SIMPLA APĂSARE A UNUI BUTON.

Acceleraţie maximă la plecarea de pe loc cu funcţia Launch Control.

Acceleraţie maximă la plecarea de pe loc, care îţi accelerează pulsul: aceasta este experienţa de condus pe care o aştepţi de la funcţia Launch Control a transmisiei Steptronic cu 8 trepte. Trebuie doar să îi dai comanda: selectează modul „Sport+”, mută maneta schimbătorului de viteze în poziţia S, ţine apăsată pedala de frână şi apasă pedala de acceleraţie până la capăt. Atunci când vei elibera frâna, BMW Seria 2 Coupé îţi va oferi o experienţă plină de adrenalină. Încearcă şi tu acestă senzaţie unică.

Citeşte în continuare

PUTERE INEGALABILĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo.

PUTERE INEGALABILĂ.

Motoarele BMW TwinPower Turbo.

Motoarele BMW TwinPower Turbo foarte moderne plasează BMW Seria 2 Coupé pe primul loc în ceea ce priveşte puterea de propulsie. Răspuns prompt, performanţă remarcabilă şi eficienţă impresionantă chiar şi la turaţii mari ale motorului – toate acestea îţi oferă o experienţă de condus agilă, rulare lină şi confort maxim în fiecare călătorie.

Citeşte în continuare

Transmisie Steptronic cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic cu 8 trepte permite schimbarea optimă a vitezelor şi oferă confort maxim în timpul condusului, datorită intervalelor apropiate dintre trepte şi a tranziţiilor minime între turaţiile motorului. Astfel, te bucuri de confort, de dinamică impresionantă şi de consum mic de combustibil.

STĂPÂNEŞTE ORICE TEREN.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

STĂPÂNEŞTE ORICE TEREN.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

Mai multă tracţiune, mai mult control şi agilitate maximă: sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive oferă confort şi un plus de siguranţă în timpul condusului BMW Seria 2 Coupé – chiar şi în condiţii meteo nefavorabile şi în situaţii de condus dificile.

Citeşte în continuare

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin combustibil, mai multă plăcere de a conduce: BMW Efficient Dynamics. Este un pachet inovator de tehnologii care influenţează sistemul de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil. Rezultatul este consum de combustibil şi emisii de CO2 mai mici, plus mai multă dinamică şi plăcere de a conduce. Este o tehnologie disponibilă în echiparea standard a oricărui model BMW – şi desigur, pentru BMW Seria 2.

Citeşte în continuare

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.