DINCOLO DE LIMITE.

BMW M240i Ediţie M Performance.

DINCOLO DE LIMITE.

BMW M240i Ediţie M Performance.

DINCOLO DE LIMITE.BMW M240i Ediţie M Performance.

Îţi dă fiori de plăcere dintr-o privire: BMW M240i Ediţie M Performance este un model special care te fascinează cu elementele unice de design, componentele de înaltă performanţă specifice M GmbH şi Componentele M Performance. Rezultatul este aspect sportiv impresionant, plăcere de a conduce plină de adrenalină şi exclusivitate. Ediţie limitată. Culoare exterioară albă. Disponibil la dealerul tău BMW.

 

BMW M240i Ediţia M Performance:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,7 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 179 - 195

PENTRU CARACTERE PUTERNICE.

Motor M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un motor care confirmă caracterul unic al acestei ediţii limitate: motorul M Performance TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de 3.0 litri este puternic şi îmbină sistemul Valvetronic, inclusiv sistemul Vanos dublu, sistemul de injecţie directă şi turbocompresorul TwinScroll. Aerodinamica a fost optimizată până în cel mai mic detaliu, iar astfel BMW M240i Ediţie M Performance se diferenţiază de celelalte din segmentul său prin manevrabilitate şi dinamică.

Jante din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 405 M.

Mai mult decât un detaliu vizual: jantele din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 405 M ale BMW M240i Ediţie M Performance asigură un stil de condus foarte sportiv, menţin direcţia automobilului şi controlul în viraje şi scad distanţa de frânare. Acestea oferă experienţă de condus remarcabilă datorită direcţiei sportive precise şi a frânelor M Sport cu etriere albastre proeminente.

Spoiler spate din carbon.

Spoilerul spate din carbon este reglat optim pentru redirecţionarea fluxului de aer de-a lungul caroseriei dinamice a automobilului şi pentru scăderea presiunii. Rezultatul este aderenţă excelentă pe carosabil, mai multă stabilitate, manevrare precisă, agilitate şi dinamică, pentru şi mai multă adrenalină în fiecare viraj.

REVOLUŢIE ÎN ALB.

BMW M240i Ediţie M Performance impresionează din orice unghi l-ai privi datorită designului uimitor: partea frontală te fascinează prin intermediul grilei duble a radiatorului în negru lucios şi al spoilerului faţă sport format din trei părţi, cu prize de aer mari. În partea laterală eşti întâmpinat de pragurile laterale laminate şi de capacele aerodinamice ale oglinzilor cu textură din carbon. Spoilerul spate sport în culoarea caroseriei conferă aspect robust şi puternic, iar designul părţii spate este completat de difuzorul sport şi de ţevile de eşapament din carbon cu logo „M”.

FOARTE SPORTIV ŞI ÎN INTERIOR.

FOARTE SPORTIV ŞI ÎN INTERIOR.

Interiorul de înaltă calitate al BMW M240i Ediţie M Performance îţi oferă ambianţă dinamică şi exclusivistă, cu elemente de design M Performance – de la pragurile elegante ale portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului şi a panoului de instrumente orientat către conducătorul auto cu inscripţionare digitală a denumirii modelului până la scaunele M sport ergonomice. Acestea asigură sprijin lateral optim şi poziţie confortabilă în scaun, chiar şi atunci când adopţi un stil de condus sportiv sau în situaţii extreme. Pe scurt: vei aştepta cu nerăbdare fiecare călătorie în acest automobil cu elemente de înaltă calitate, care oferă perfecţiunii un sens nou.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 depind de formatul şi dimensiunea anvelopelor selectate. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus (93/116/EC).

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.