Imagine cu partea frontală a BMW Seria 2 Gran Coupé, F44, în Albastru Snapper Rocks metalizat, cu portierele faţă deschise

THE 2.

BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

Aici vei găsi toate datele tehnice importante pentru BMW Seria 2 Gran Coupé. Descoperă mai multe despre motorizări, putere, acceleraţie, viteză maximă, consum de combustibil, emisii şi multe altele.

Citeşte în continuare
THE 2.BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

DATE TEHNICE.

Compară datele tehnice

Imagine în prim plan cu roţi şi anvelope BMW cu etichete UE pentru anvelope

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 172

  * În funcţie de condiţiile ambientale, este disponibil un vârf temporar al puterii, care poate fi cu aproximativ 10% peste puterea nominală. Durata puterii de vârf creşte odată cu scăderea temperaturii ambientale (aproximativ 5 sec. la +25°C, până la aproximativ 40 sec. la -20°C).

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.