Imagine cu trei sferturi din partea frontală a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé camuflat, F44 2020

THE 2

PRIMUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ

THE 2

PRIMUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ

THE 2PRIMUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ

Nici nu a ajuns încă pe străzi şi deja se află înaintea competiţiei: în noiembrie 2019, Salonul auto din Los Angeles va găzdui premiera mondială a primului BMW Seria 2 Gran Coupé. Modelul sportiv şi elegant cu patru portiere continuă povestea de succes a seriei BMW Gran Coupé începută în 2012. Caracterul său special este definit de designul expresiv, dinamica de condus excelentă şi nivelul foarte ridicat al funcţionalităţii. Pentru a ţine pasul cu stilul de viaţă urban modern al pasagerilor, automobilul oferă ultimele inovaţii şi tehnologii precum un sistem de operare, sisteme de asistare a conducătorului auto, servicii de conectivitate şi comunicare. Iar acum poţi obţine informaţii iniţiale şi imagini cu detaliile importante ale noului BMW Seria 2 Gran Coupé – şi poţi fi informat privind lansarea globală pe piaţă a modelului în primăvara anului 2020.

Citeşte în continuare

DESIGNUL NOULUI BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

O declaraţie de stil: noul BMW Seria 2 Gran Coupé este un model dinamic cu patru portiere care stabileşte noi accente de individualitate şi oferă emoţii în segmentul de automobile premium compact. Combină un design puternic cu o eleganţă atletică şi ultimele noutăţi în materie de comunicare şi sisteme de asistare a conducătorului auto. Acestea au ca rezultat primul model BMW Seria 2 Gran Coupé creat pentru a face fiecare călătorie memorabilă.
Imagine din lateral a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé camuflat, F44 2020
Imagine cu partea frontală a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé camuflat, F44 2020
Imagine cu designul sportiv al părţii spate a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé F44 camuflat, rulând
Imagine cu partea frontală a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé camuflat, F44 2020

Imagine din lateral a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé camuflat, F44 2020

Imagine cu designul sportiv al părţii spate a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé F44 camuflat, rulând

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a prototipului BMW M235i xDrive 2020 camuflat

DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Dedicat în totalitate plăcerii de a conduce: noul BMW Seria 2 Gran Coupé stabileşte noi standarde în clasa compactă din punct de vedere al dinamicii de condus. Tehnologii de propulsie inovatoare, precum motorul M TwinPower Turbo pe benzină al noului BMW M235i xDrive, o suspensie perfect optimizată şi caracteristicile precise şi greutatea scăzută a direcţiei, asigură agilitate maximă în orice situaţie. Experienţa de condus individuală poate fi îmbunătăţită prin diferitele moduri de condus. Pe lângă caroseria rigidă, tehnologia ARB (actuator pentru limitarea imediată a alunecării roţilor), disponibilă în echiparea standard, îndeplineşte funcţia de stabilizare a automobilului. Transmiterea informaţiilor de trei ori mai rapidă, în timp ce conducătorul auto simte controlul aderenţei de zece ori mai rapid. Actuatorul pentru limitarea imediată a alunecării roţilor lucrează împreună cu sistemele DSC pentru a reduce considerabil forţa subvirării prezente la automobilele cu tracţiune faţă. Un alt element inovator pentru dinamică al primului BMW Seria 2 Gran Coupé este sistemul BMW Performance Control, care este inclus în echiparea standard. În viraje, acesta distribuie mai multă forţă de propulsie către roţile exterioare şi, astfel, creşte agilitatea şi stabilitatea automobilului.

Premieră mondială cu imaginea cu trei sferturi din partea spate a prototipului BMW Seria 2 Gran Coupé F44 2020 camuflat

NU PIERDE NIMIC DIN PRIMUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

NU PIERDE NIMIC DIN PRIMUL BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.