BMW Seria 2 Gran Coupé F44
Preţ32.011 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 2

BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Preţ32.011 €
Consum mixt de combustibil6.5–7.3 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 2BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

 

 

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé introduce o nouă formă de autoritate cu un caracter îndrăzneţ în clasa compactă. Mai presus de toate, este vorba de estetica fără compromisuri, orientată spre performanţă, care îşi dezvăluie în mod inconfundabil ambiţiile. În pas cu tehnologiile de ultimă generaţie şi caracteristicile dinamicii de condus perfect reglate, BMW Seria 2 Gran Coupé se distinge cu uşurinţă din mulţime şi îşi urmează propriul drum.

Citeşte în continuare

DESIGNUL EXTERIORULUI ŞI INTERIORULUI BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Primul BMW Seria 2 Gran Coupé are o prezenţă puternică datorită roţilor de până la 19” mărime. Grila frontală BMW distinctă, farurile cu LED şi stopurile, portierele fără cadru, linia puternică şi spatele sportiv - autoritate pură care este reflectată şi la interior. Împreună cu ornamentele interioare iluminate şi scaunele sport opţionale, habitaclul centrat pe şofer creează o ambianţă exclusivă şi dinamică în aceeaşi măsură. În acelaşi timp, cele două afişaje de 10,25″ cu Live Cockpit Professional şi BMW Head-Up Display te ţin la curent cu toate informaţiile.
BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks
Grila frontală BMW cu design Mesh a BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Grila frontală BMW cu design Mesh.

Grila frontală BMW cu design Mesh este finisată complet în Gri Cerium şi are un grilaj cu design elaborat în interior. Această structură de grilă, inspirată de cursele de viteză, oferă adâncime şi valoare părţii frontale şi creează un accent dinamic şi de înaltă calitate în detalii.
Portierele fără cadru ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Portiere fără cadru.

Portierele elegante fără cadru complementează liniile elegante ale automobilului şi subliniază caracterul sportiv al acestuia.
Ornamentele pentru ţevile de eşapament ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Ornamente pentru ţevile de eşapament, vizibile.

Ornamentele pentru ţeava de eşapament atrag privirile tuturor prin diametrul de 90 de mm şi conferă automobilului un aspect şi mai sportiv.
Stopurile cu tehnologie LED ale BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile cu LED scot în evidenţă spatele dinamic al automobilului şi oferă iluminare optimă a drumului precum şi vizibilitate pe timp de noapte.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu scaunele sport

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă au dimensiuni mai mari şi au protecţii mai largi pentru spătar, care sunt mai mari decât cele ale scaunelor standard şi, împreună cu suportul reglabil pentru coapse, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când conducătorul auto intră cu viteză în viraje. Pe lângă adâncimea scaunului (ajustabilă mecanic), lăţimea spătarului (ajustabilă electric) poate fi reglată de pe scaunul conducătorului auto.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu ornamentele interioare Illuminated Brooklyn

Ornamente interioare Illuminated Brooklyn.

Ornamentele interioare „Illuminated Brooklyn” cu detalii „Triangle” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Plafonul panoramic din sticlă al BMW Seria 2 Gran Coupé

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Tehnologiile motorului, trenului de rulare şi ale şasiului disponibile pentru BMW Seria 2 Gran Coupé.

Cu echiparea dinamică precum suspensia adaptivă, transmisia cu ambreiaj dublu şi tracţiunea integrală xDrive, BMW Seria 2 Gran Coupé îşi asumă un rol de lider în segmentul său în materie de agilitate. În combinaţie cu puternicele şi extrem de eficientele motoare TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, acesta se distinge cu uşurinţă şi oferă siguranţă remarcabilă pe orice traseu.
Direcţia M Sport cu Servotronic a BMW Seria 2 Gran Coupé

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte a BMW Seria 2 Gran Coupé

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW xDrive

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
Suspensia M Sport a BMW Seria 2 Gran Coupé

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI FUNCŢII COMFORT PE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW Seria 2 Gran Coupé etalează progresul tehnic până la cel mai fin detaliu. Sistemele inteligente de asistenţă inovative, cum ar fi Asistentul pentru mersul în marşarier, te ajută în timpul călătoriei, în timp ce BMW Intelligent Personal Assistant oferă un nivel superior al comunicării dintre conducătorul auto şi automobil, iar BMW Digital Key asigură mai multă comoditate prin închiderea şi deschiderea portierelor cu ajutorul smartphone-ului.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu pachetul de siguranţă Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu Asistentul la parcare

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
Pilotul automat cu funcţie Stop&Go al BMW Seria 2 Gran Coupé

Pilot automat.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go menţine automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă la o viteză între 30 şi 160 km/h şi include funcţia de oprire şi pornire în ambuteiaje. Sistemul Speed Limit Assist permite adoptarea limitei de viteză cu ajutorul pilotului automat. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă recunoaşte automobilele staţionate, pietonii şi bicicliştii.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Interiorul BMW Seria 2 Gran Coupé cu Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Sistemul de integrare pentru smartphone al BMW Seria 2 Gran Coupé

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.

MODELELE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

Model Advantage

Modelul Advantage oferă opţiuni de echipare funcţională variate care măresc confortul şi siguranţa, atât la interior cât şi la exterior.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model Advantage în Alb Mineral

Model Luxury Line

Modelul Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elegantele elemente de design din aluminiu satinat conferă exteriorului un aspect exclusivist. Tapiţeria de piele şi ornamentele interioare de înaltă calitate caracterizează luxul din habitaclu. Conţinutul modelului Advantage, precum şi pachetul de lumini completează oferta.
Grila frontală BMW a BMW Seria 2 Gran Coupé Model Luxury Line în Storm Bay

Model Sport Line

Modelul Sport Line face automobilul să pară mai dinamic. Elementele de design impresionante în negru lucios conferă un aspect deosebit de sportiv. Scaunele sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă confort maxim şi susţinere optimă. Conţinutul modelului Advantage, precum şi pachetul de lumini completează oferta.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model Sport Line în Roşu Melbourne

Model M Sport

Modelul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit al exteriorului şi al interiorului, modelul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport, direcţia M Sport şi pachetul M Aerodinamic optimizează dinamica de condus. Conţinutul modelului Advantage şi farurile de ceaţă cu LED completează gama.
BMW Seria 2 Gran Coupé Model M Sport în Albastru Misano
 • Model Advantage
 • Model Luxury Line
 • Model Sport Line
 • Model M Sport

DATELE TEHNICE ALE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW 220i xDrive.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

178 (131) / 5000-5500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

7,1

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6,5 - 7,3

Emisii medii de CO₂, în g/km:

149 - 166

BMW Seria 2 Gran Coupé în Albastru Snapper Rocks

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU MODELELE BMW SERIA 2 GRAN COUPÉ.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Descoperă mai multe despre BMW Teleservices

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW
BMW Seria 2 Gran Coupé

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 2 Gran Coupé, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

BMW M235i xDrive Gran Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,8
Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 177


BMW 220i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
Emisii medii de CO₂, în g/km: 149 – 166
 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M235i xDrive Gran Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,1 – 7,8
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 162 – 177

  BMW 220i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
  Emisii medii de CO₂, în g/km: 149 – 166

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp .