PERFECT PENTRU ORAŞ.

BMW Seria 2 Gran Tourer.

PERFECT PENTRU ORAŞ.

BMW Seria 2 Gran Tourer.

PERFECT PENTRU ORAŞ.BMW Seria 2 Gran Tourer.

Putere motor în kW (CP), la 1/min. (220d xDrive3)

140 (190)/ 4.000

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (220d xDrive3)

4,8 – 4,9

Emisii medii de CO2, în g/km (220d xDrive3)

128 – 129

Capacitate portbagaj

645 – 1.905 litri

Trăieşte din plin viaţa în oraş, cu BMW Seria 2 Gran Tourer: acest model îţi oferă multe avantaje şi poți transporta orice doreşti, fiind foarte util, în special în mediul urban. BMW Seria 2 Gran Tourer face faţă oricărei provocări este impunător şi inspiră energie. Cu toate acestea, este şi foarte sportiv datorită motoarelor BMW TwinPower Turbo cu 3 sau 4 cilindri. Pentru plăcerea de a conduce, care depăşeşte limitele oraşului.
BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,8 – 4,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 128 – 129

ÎN CENTRUL ATENŢIEI.

Un adevărat cosmopolit: BMW Seria 2 Gran Tourer este dinamic şi încrezător, flexibil şi modern; parcurge bulevardele oraşului dând dovadă de multă sportivitate. Acest efect este creat de partea frontală atractivă cu grila dublă a radiatorului şi prizele de aer continue, împreună cu ampatamentul lung şi consolele scurte. Linia mai ridicată a plafonului, alături de portierele de dimensiuni generoase, oferă spaţiu şi confort. Un automobil relaxat, dar impunător, care te cucereşte încă de la prima vedere.

„Plăcerea de a conduce are o nouă formă!”
Dr. Ian Robertson, ambasador BMW Group pentru Marea Britanie şi fost membru al Consiliului BMW AG.

ORGANIZARE PERFECTĂ.

Fie că pleci într-o excursie cu şapte prieteni sau doreşti să iei cu tine în vacanţă cât mai multe bagaje, BMW Seria 2 Gran Tourer este ideal pentru orice aventură. Cu multe opţiuni pratice de depozitare şi un al doilea rând de scaune reglabile, acesta oferă funcţionalitate maximă în interior şi până la 1.905 litri de spaţiu pentru bagaje. Este foarte practic, în special pentru familii: datorită celui de-al treilea rând de scaune (opţional), ai la dispoziţie şapte locuri oricând ai nevoie. BMW Seria 2 Gran Tourer: bucură-te de mai mult spaţiu.

CONECTEAZĂ-TE.

Atunci când călătoreşti prin oraş, eşti conectat cu toată lumea: indiferent unde te îndrepţi sau ce planuri ai, BMW ConnectedDrive este alături de tine prin serviciile digitale conectate şi sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto din cadrul Copilotului tău BMW. Astfel, acestea se vor asigura că iei cu tine toate lucrurile care contează şi că ajungi la destinaţie în mod sigur şi relaxat.

Citeşte în continuare

Conexiune optimă.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil include un sistem de andocare pentru încărcare wireless. Antena de plafon conectată îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil, iar prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio.
Citeşte în continuare

Privirea concentrată asupra drumului şi toate detaliile la îndemână.

Sistemul „BMW Head-Up Display” integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus pe un panou, direct în câmpul tău vizual, astfel te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate, printre altele, viteza curentă, instrucţiuni din partea sistemului de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie, în funcţie de echipamente.

Citeşte în continuare

Te ţine la o distanţă sigură.

Pachetul de echipamente Driving Assistant Plus îmbunătăţeşte în mod evident siguranţa şi confortul. Acesta are sistem de Avertizare de coliziune frontală, sistem de Avertizare de pietoni cu funcţie de pregătire de frânare, sistem de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, Asistent faza lungă, sistem Speed Limit Info, pilot automat cu funcţie Stop & Go bazat pe camere video, precum şi sistem de asistenţă în ambuteiaje.
Citeşte în continuare

Libertatea care ţi se potriveşte.

Îţi continui mereu drumul datorită tehnologiei de ultimă generaţie de la BMW ConnectedDrive şi păstrezi legătura cu tot ceea ce este important pentru tine – pentru o experienţă de condus chiar mai confortabilă. Descoperă BMW ConnectedDrive în fiecare călătorie.
Citeşte în continuare

CĂLĂTOREŞTE CU STIL.

CĂLĂTOREŞTE CU STIL.

Prin oraş, pe drumuri de ţară sau pe autostradă: cu BMW Seria 2 Gran Tourer, orice călătorie devine traseul tău preferat. Acest lucru se datorează în primul rând motoarelor puternice şi eficiente pe benzină şi diesel. În al doilea rând, ampatamentul lung şi consolele scurte asigură agilitate optimă. Toate acestea, împreună cu sistemul „Driving Experience Control”, suspensia adaptivă, plus numeroasele caracteristici aerodinamice, îţi oferă o experienţă de condus dinamică şi precisă, care transformă orice călătorie într-o adevărată aventură.

Citeşte în continuare

ÎN ORICE PARTE A ORAŞULUI ŞI PE ORICE PANTĂ.

De la motorul diesel economic cu 3 cilindri până la motorul pe benzină cu 4 cilindri, puternic şi care îţi oferă cuplu impresionant: BMW Seria 2 Gran Tourer are motorul potrivit oricăror cerinţe. Toate motoarele au în comun tehnologia BMW TwinPower Turbo, dar şi optimizarea continuă a eficienţei şi a dinamicii de condus. Echipat cu sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive sau cu transmisia automată cu 7 trepte şi ambreiaj dublu, BMW Seria 2 Gran Tourer devine un automobil dinamic cu caracteristici de condus excepţionale, care este mereu pregătit pentru noi provocări.

CEEA CE TOATĂ LUMEA ÎŞI DOREŞTE: ACEL CEVA SPECIAL.

Exact pe gustul tău, datorită numeroaselor accesorii disponibile pentru BMW Seria 2 Gran Tourer: de la echipamente practice pentru interior şi accesorii elegante până la soluţii pentru economisirea spaţiului în portbagaj. Alegerea îţi aparţine: poţi personaliza BMW Seria 2 Gran Tourer în funcţie de preferinţele tale şi descoperi astfel o lume nouă plină de posibilităţi.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Până la data de producţie 31.05.18. Te rugăm să verifici disponibilitatea la dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.