INTERIOR REMARCABIL.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Gran Turismo.

INTERIOR REMARCABIL.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Gran Turismo.

Încarcă-te cu energie: în BMW Seria 3 Gran Turismo, conducătorul auto şi pasagerul faţă se bucură de un grad ridicat de confort. Pasagerii spate, în special, beneficiază de ampatamentul lung şi de spaţiozitatea generoasă datorită liniei înalte a plafonului. Funcţii practice precum încărcarea wireless şi Hotspot-ul Wi-Fi îţi asigură confort sporit în timpul călătoriei. În acelaşi timp, protecţia avansată pentru pasageri oferă ocupanţilor un sentiment de siguranţă, indiferent de locul pe care se află.

INTERIOR REMARCABIL.Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Gran Turismo.

Încarcă-te cu energie: în BMW Seria 3 Gran Turismo, conducătorul auto şi pasagerul faţă se bucură de un grad ridicat de confort. Pasagerii spate, în special, beneficiază de ampatamentul lung şi de spaţiozitatea generoasă datorită liniei înalte a plafonului. Funcţii practice precum încărcarea wireless şi Hotspot-ul Wi-Fi îţi asigură confort sporit în timpul călătoriei. În acelaşi timp, protecţia avansată pentru pasageri oferă ocupanţilor un sentiment de siguranţă, indiferent de locul pe care se află.

Citeşte în continuare

MULT SPAŢIU DISPONIBIL.

Flexibilitate nelimitată: conducătorii auto cu un stil de viaţă dinamic şi sportiv vor fi încântaţi de spaţiul de depozitare al BMW Seria 3 Gran Turismo. De asemenea, spaţiul foarte generos din interior oferă pasagerilor din spate posibilitatea de a se bucura de loc suficient în timpul călătoriilor lungi.

 • Raft de depozitare din două părţi în partea spate

  Raftul de depozitare din partea spate este foarte practic prin faptul că este creat din două părţi. Partea din spate a acestuia se deschide/ se închide, atunci când deschizi/ închizi portbagajul. Iar în cazul în care ai nevoie de spaţiu suplimentar în portbagaj, poţi îndepărta raftul şi îl poţi depozita într-un spaţiu foarte mic, sub podeaua portbagajului. Astfel, poţi beneficia de întreg spaţiul de depozitare atunci când transporţi obiecte voluminoase.

 • Banchetă spate reglabilă

  Bancheta spate reglabilă permite rabatarea individuală a spătarului în raport 40:20:40. Reglajul banchetei spate se poate realiza în 15 etape diferite – de la setarea Cargo cu unghi de înclinare de 8° (pentru volum suplimentar în portbagaj de 33 de litri) până la poziţia Comfort cu unghi de înclinare de 27°. Astfel, pasagerii din spate îşi pot regla în mod individual înclinaţia scaunului în funcţie de poziţia pe care o consideră cea mai confortabilă. Spătarul poate fi ajustat cu uşurinţă prin simpla apăsare a unui buton, care se află chiar pe scaun.

DESCOPERĂ FLEXIBILITATEA BMW SERIA 3 GRAN TURISMO.

Bancheta spate, creată din trei părţi individuale şi cu rabatare în raport 40/20/40, evidenţiază gradul înalt de funcţionalitate din interiorul automobilului. Cele trei elemente ale banchetei spate pot fi rabatate în diferite combinaţii. Astfel, scaunele spate şi portbagajul pot fi adaptate în orice moment în mod variabil, în funcţie de cerinţele de transport. Spre exemplu, rabatarea segmentului din mijloc prin intermediul funcţiei de încărcare uşoară este soluţia ideală pentru transportarea obiectelor lungi, precum echipamentele de golf, în timp ce în spate rămâne suficient spaţiu pentru încă două persoane.

Citeşte în continuare

FUNCŢII PRACTICE.

Numeroasele funcţii inteligente îţi fac viaţa de zi cu zi mai uşoară. Exemplele includ sistemul practic de Acces confort. Acesta, împreună cu sistemul de operare automată a hayonului, îţi permite să deschizi portbagajul fără a-l atinge.

 • Sistem de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului

  Depozitarea şi descărcarea bagajelor din portbagaj sunt acum mai comode datorită sistemului de deschidere şi închidere fără atingere a hayonului. Hayonul automobilului BMW poate fi deschis şi închis de la distanţă sau prin apăsarea butonului situat în habitaclu. De asemenea, hayonul poate fi deschis şi în mod tradiţional, prin intermediul mânerului exterior, iar apoi închis prin apăsarea butonului situat în interiorul hayonului. Pentru a evita lovirea hayonului, spre exemplu de tavanul unei parcări subterane, unghiul maxim de deschidere al hayonului poate fi reglat prin intermediul meniului iDrive. Sistemul dispune şi de protecţie împotriva blocării, iar semnalul acustic de avertizare oferă siguranţă sporită.

 • Funcţie de deblocare de la distanţă a spătarului scaunelor spate

  Funcţia de deblocare de la distanţă a spătarului scaunelor spate permite deblocarea scaunelor spate şi plierea acestora în mod comod, prin intermediul unui buton din portbagaj. Astfel, se creează o platformă de depozitare aproape plană. Un mecanism complex cu arc permite plierea scaunelor, încet şi în linişte. Tetierele scaunelor spate nu trebuie îndepărtate, ci doar pliate.

 • Şine din aluminiu pentru fixarea bagajelor

  Şinele din aluminiu cu ochiuri de prindere din portbagaj (parte a pachetului de depozitare) cu două puncte de prindere reglabile facilitează transportarea obiectelor voluminoase, fără ca acestea să alunece în portbagaj.

CONFORT FLEXIBIL.

SISTEM WIRELESS DE ÎNCĂRCARE TELEFON MOBIL.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil oferă un sistem de andocare pentru încărcare wireless* şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon îmbunătăţeşte semnalul telefonului mobil, iar prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. În pachet sunt incluse: funcţia Bluetooth Office şi capacitatea tehnică pentru integrarea unui hotspot WiFi.

* Sistemul universal de încărcare wireless pentru smartphone poate fi utilizat doar împreună cu smartphone-uri compatibile.
Citeşte în continuare

CONFORT SUPLIMENTAR.

O călătorie confortabilă cu BMW Seria 3 Gran Turismo începe în momentul în care te aşezi în automobil. Elemente precum trapa panoramică, controlul climatic automat sau pachetul de echipamente cu volan multifuncţional oferă confort sporit.

 • Trapă panoramică din sticlă

  Atunci când este deschisă, trapa panoramică din sticlă îţi oferă mult aer curat, iar atunci când este închisă, creează o atmosferă luminoasă în interiorul automobilului. Aceasta se deschide şi se închide în mod automat prin simpla apăsare a unui buton, dar şi de la distanţă, prin intermediul cheii automobilului. Trapa dispune de funcţii de glisare şi de rabatare, parasolar cu reglare electrică şi deflector de vânt.

 • Aer condiţionat automat

  Aerul condiţionat automat cu control pe două zone şi funcţie de control automat al temperaturii dispune de elemente de control diferite pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă. De asemenea, acesta include Recirculare automată a aerului (AAR - Automatic Air Recirculation), filtru de carbon activ, senzor de ceaţă şi de soare, precum şi prize de aer în partea spate.

 • Volan multifuncţional

  Volanul multifuncţional cu numeroase butoane îţi permite să controlezi telefonul, funcţiile vocale şi audio, precum şi viteza automobilului, fără a fi nevoit(ă) să îţi mişti mâinile sau să le iei de pe volan.

 • Pachet oglinzi exterioare şi oglindă retrovizoare

  Oglinda retrovizoare şi oglinda exterioară de pe partea conducătorului auto dispun de funcţie antiorbire, iar ambele oglinzi exterioare au funcţie de pliere electrică. Atunci când conduci în marşarier, funcţia automată de parcare înclină în jos oglinda exterioară de pe partea pasagerului faţă, pentru a-ţi permite să observi bordura.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Fiecare automobil BMW este echipat cu un pachet de funcţii de siguranţă inteligente, menite să scadă la minimum riscul de accidente. Astfel ştii că eşti mereu în siguranţă în automobilul tău BMW. Structuri de sprijin foarte robuste şi de dimensiuni generoase, precum şi utilizarea inteligentă a oţelului multifazic, asigură rigiditate maximă în habitaclu, în timp ce greutatea automobilului este menţinută la minimum.

În caz de coliziune, impactul este direcţionat în afara habitaclului către alte elemente ale caroseriei, precum şasiul, lonjeroanele, peretele despărţitor din partea frontală sau plafonul, şi este absorbit de zonele de deformare din partea frontală şi din spate. În cazul unei coliziuni laterale, pasagerii sunt protejaţi de structurile consolidate din montanţii B şi din pragurile laterale, de protecţia foarte rigidă împotriva impactului din portiere, precum şi de suportul transversal prevăzut între scaune.

Automobilul este echipat în partea frontală şi cu funcţii de protejare a pietonilor. Între bara de protecţie şi apărătoarea acesteia este prevăzut un amortizor de şoc ce reduce gravitatea leziunilor în zona membrelor inferioare în cazul unui accident. În plus, capota are elemente de deformare ce formează o zonă de pliere, care absoarbe o parte din forţa impactului.

BMW 340i Gran Turismo (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5 – 7,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 170 – 173

Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Modelele ilustrate pot include parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt incluse în echiparea standard.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.