INSPIRAŢIA ÎN FORMĂ PURĂ.

BMW Seria 3 Gran Turismo.

INSPIRAŢIA ÎN FORMĂ PURĂ.

BMW Seria 3 Gran Turismo.

INSPIRAŢIA ÎN FORMĂ PURĂ.BMW Seria 3 Gran Turismo.

BMW Seria 3 Gran Turismo fascinează prin spaţiozitate şi design: acesta îmbină caracterul sportiv puternic şi dimensiunile impresionante. Aspectul atletic şi linia extinsă a plafonului caracteristică modelelor coupé clasice atrag priviri pline de admiraţie. Pasagerii se bucură de confort şi beneficiază de suficient spaţiu individual pentru a se relaxa, indiferent de locul pe care îl ocupă în automobil. Din punct de vedere al tehnologiei, BMW Seria 3 Gran Turismo se află întotdeauna cu un pas înainte. Farurile rotunde duble cu tehnologie LED, sistemul BMW Head-Up Display, motoarele dinamice BMW TwinPower Turbo şi spoilerul spate activ transformă acest automobil într-o sursă permanentă de inspiraţie. Iar prin intermediul BMW Lines şi al numeroaselor pachete de echipamente disponibile, precum pachetul M sport, acum îţi poţi adapta automobilul în funcţie de stilul personal.

Model de bază de la

38 700 euro

Acceleraţie 0 - 100 km/h, în sec. (340i)

5,1

Consum mixt de combustibil, în
l/100km (340i)

De la 7,0 până la 7,3

Emisii de CO2, în g/km

De la 159 până la 166

Ampatament, în cm

2.921

Un caracter flexibil care îţi oferă numeroase idei de destinaţii noi: noul BMW Seria 3 Gran Turismo oferă un concept unic de automobil prin designul sportiv, dinamica de condus impresionantă şi spaţiul generos din interior. Linia plafonului în stil coupé evidenţiază designul inconfundabil şi captivant. Noul BMW Seria 3 Gran Turismo: expresiv. Flexibil. Fascinant.

BMW 340i Gran Turismo:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 7,0 până la 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 159 până la 166

Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus. Modelele ilustrate pot include parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt incluse în echiparea standard.

OFERĂ PUTERE ŞI DEMONSTREAZĂ EXCELENŢĂ.

DESIGN.

Caracterul acestui automobil este definit de aspectul puternic şi de linia plafonului caracteristică modelelor coupé clasice. Rezultatul este designul inconfundabil şi captivant al BMW Seria 3 Gran Turismo. Contururile precise şi suprafeţele cu forme expresive creează un joc fascinant de lumini şi umbre, iar designul farurilor şi al stopurilor evidenţiază aspectul sportiv şi puternic al automobilului.

ATLETISM.

BMW Seria 3 Gran Turismo îţi oferă plăcere de a conduce şi o senzaţie pronunţată de agilitate. Motoarele BMW TwinPower Turbo inovatoare extrag cantitatea maximă de energie din fiecare picătură de combustibil, pentru a-ţi oferi dinamică de condus remarcabilă. Iar spoilerul spate activ are aspect sportiv şi în acelaşi timp optimizează fluxul de aer şi asigură aderenţă foarte bună pe şosea.

SPAŢIOZITATE.

Descoperă senzaţia de libertate care te inspiră: ampatamentul lung şi linia înaltă a plafonului creează suficient spaţiu în zona capului şi a picioarelor, pentru toţi pasagerii BMW Seria 3 Gran Turismo. Portierele fără ramă permit luminii să pătrundă din plin în interior, pentru o senzaţie accentuată de spaţiu amplu. Iar datorită spaţiului de depozitare flexibil şi a banchetei spate rabatabile, BMW Seria 3 Gran Turismo devine partenerul ideal pentru un stil de viaţă dinamic şi sportiv.

Design.

Funcţii practice.

Dinamică de condus şi eficienţă.

Confort flexibil.

Imagini şi videoclipuri.

Motoare.

Date tehnice.

BMW LINES ŞI ECHIPAMENTE.

Mai multă dinamică? Sau şi mai multă exclusivitate? BMW Lines şi pachetele numeroase şi variate de echipamente disponibile, precum pachetul M Sport, îţi îndeplinesc toate dorinţele. Descoperă-le acum!

CREEAZĂ-ŢI UN AUTOMOBIL BMW 340i GRAN TURISMO

Automobilul tău BMW Seria 3 Gran Turismo

Configurările selectate în prezent:

Motor

BMW 340i Gran Turismo

Vopsea

Argintiu Glacier metalizat

Jante

Jante BMW M Performance din
aliaj uşor de 18” în stil Double-spoke tip 405 M

Tapiţerie

Piele „Dakota” în negru cu
detalii în roşu

Ornamente interioare

Ornamente în aluminiu
Hexagon şi în negru lucios cu detalii în Roşu Coral mat

Preţ de vânzare cu plata în
numerar

55 860 euro

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW 320i Gran Turismo:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,1 până la 6,4

Emisii medii de CO2, în g/km: de la 139 până la 146

 

Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus. Modelele ilustrate pot include
parţial echipamente opţionale şi accesorii care nu sunt incluse în echiparea standard.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.
Cifrele nu se referă la un anumit model, nu fac parte din oferta curentă de produse şi sunt afişate doar pentru a compara diferitele modele. Conform Directivei 1999/94/CE, emisiile de CO2 generate de producerea şi furnizarea de combustibili sau de alte surse de energie nu au fost luate în considerare în momentul efectuării acestor calcule.