DESCOPERĂ LUMEA PRINTR-UN SINGUR CLICK.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 3 Gran Turismo.

Comunicare, informaţii şi divertisment – serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive te ajută să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, chiar şi atunci când te afli pe drum. Spre exemplu, BMW Online îţi oferă acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online şi funcţii de birou. În plus, poţi beneficia de acces comod, sigur şi nelimitat la aplicaţiile pentru smartphone, precum Spotify – şi multe altele.

Citeşte în continuare

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive te introduc în lumea digitală BMW: foloseşte aplicaţiile din automobil pentru a fi mereu la curent cu ştirile şi informaţiile meteo. Există de asemenea şi instrumentul Office şi funcţia de căutare online. Serviciile ConnectedDrive reprezintă un pachet standard necesar atunci când doreşti să achiziţionezi alte servicii digitale.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” este asistentul tău personal de mobilitate, care facilitează mobilitatea zilnică şi te ajută să ajungi relaxat(ă) şi în timp util la destinaţie. Toate serviciile importante sunt disponibile de la distanţă pe iPhone şi Apple Watch în orice moment, prin intermediul aplicaţiei.

Destinaţii găsite pe diverse website-uri sau prin intermediul altor aplicaţii, precum Yelp, Apple Maps sau Google Maps pot fi importate uşor şi comod în „BMW Connected” şi apoi transferate fără probleme către sistemul de navigaţie al automobilului, cu un singur click. Întâlnirile, inclusiv adresele şi ora planificată pentru sosire, care au fost salvate în calendarul iPhone-ului, sunt automat importate în agenda de mobilitate „BMW Connected”. În funcţie de locaţia curentă şi de condiţiile din trafic, „BMW Connected” calculează ora de sosire, anunţă utilizatorii din timp şi îi îndrumă pe jos de la automobilul parcat spre destinaţia finală. În cazul în care întârzierea nu poate fi evitată din cauza unor obstacole neprevăzute din trafic sau dacă nu poţi găsi un loc liber de parcare în apropierea destinaţiei finale, poţi trimite un mesaj prin „BMW Connected” pentru a informa persoana/ persoanele care te aşteaptă în legătură cu ora sosirii, fără a fi necesar să foloseşti telefonul mobil. În plus, „BMW Connected” poate recunoaşte destinaţii frecvente, pe care le adaugă automat în agenda de mobilitate.

Aplicaţia „BMW Connected” poate fi descărcată din Apple App Store.

APEL DE URGENŢĂ.

Apelul de urgență se poate efectua manual sau declanșa automat în cazul unui accident. Se stabilește o conexiune tip voce cu serviciul public de urgenţă (112). Dacă are loc un accident grav care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.