DELEAGĂ CĂTRE AJUTOARE DE ÎNCREDERE ŞI RELAXEAZĂ-TE.

Sistemele de asistare a conducătorului auto „Copilotul tău BMW” disponibile pe BMW Seria 3 Gran Turismo.

Numeroase tehnologii inovatoare te sprijină în timp ce conduci şi îţi garantează cel mai înalt nivel de confort şi siguranţă. Astfel, te poţi concentra asupra lucrurilor importante în viaţă – precum plăcerea de a conduce fără griji.

Citeşte în continuare

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţii esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, împreună cu instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, dar şi servicii de divertisment şi telefonie.

SISTEM DE NAVIGAŢIE PROFESSIONAL.

AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT.

SISTEM DE NAVIGAŢIE PROFESSIONAL.

AJUNGI LA DESTINAŢIE RELAXAT.

Sistem de navigaţie „Professional” cu kit „hands-free”, interfaţă USB, ecran LCD color de 8,8”, Radio BMW „Professional” cu DVD player, hărţi tridimensionale, precum şi 20 GB de memorie. Acesta se operează intuitiv prin intermediul Controller-ului iDrive Touch sau al ecranului tactil. Sunt disponibile actualizări ale hărţilor timp de trei ani, fără taxe pentru licenţă*.

* Această actualizare se referă exclusiv la hărţile disponibile pentru Germania.

Citeşte în continuare

DRIVING ASSISTANT.

Pachetul Driving Assistant include sistemele de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune frontală. Atunci când conduci cu viteze între 10 şi 60 km/h, sistemul de Avertizare de coliziune frontală şi sistemul de Avertizare de pietoni cu funcţie de pregătire de frânare emit un semnal de avertizare în cazul unui risc de coliziune cu un automobil sau pieton şi frânează automobilul în caz de urgenţă. La viteze de peste 70 km/h, sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie te avertizează în cazul schimbării neintenţionate de bandă, prin vibraţii ale volanului.

ASISTENT LA PARCARE.

Asistentul la parcare facilitează parcarea laterală şi cea perpendiculară. Sistemul măsoară orice spaţiu de parcare pe lângă care treci – chiar şi spaţiile înguste de parcare laterală – atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu de parcare suficient de mare, Asistentul la parcare va prelua comanda direcţiei, în timp ce tu alegi treapta de viteză potrivită şi manevrezi acceleraţia şi frâna.

AVERTIZARE LA SCHIMBAREA BENZII DE CIRCULAŢIE.

Dacă semnalizarea este activată, sistemul de Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie te avertizează cu privire la automobilele care se apropie în unghiul mort, precum şi la automobilele de pe benzile de circulaţie învecinate. Sistemul funcţionează la viteze de peste 20 km/h, iar în situaţii periculoase volanul începe să vibreze şi simbolul triunghiular din oglinda exterioară începe să ilumineze intermitent.