O MULŢIME DE POSIBILITĂŢI.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive ale BMW Seria 3 Sedan.

Te aştepţi ca BMW Seria 3 Sedan să-ţi ofere confort excelent. Cu serviciile şi aplicaţiile de la BMW ConnectedDrive, acum poţi creşte chiar mai mult sentimentul de bine. De exemplu, automobilul poate fi transformat în propriul tău birou mobil. Ai acces la tot ceea ce poate oferi internetul direct din automobilul BMW Seria 3 Sedan. De exemplu, nu vei fi surprins(ă) de un ambuteiaj neaşteptat. Şi chiar dacă acest lucru se întâmplă, ai sprijinul necesar la îndemână imediat.

Read more

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă numeroase informaţii, divertisment şi funcţii de service atunci când te afli pe drum.
 

Oferta include acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la Google™ sau funcţii de birou practice. Servicii şi funcţii, precum informaţiile despre parcare, ghiduri de călătorie şi de hoteluri pot fi accesate direct din automobil prin intermediul meniului ConnectedDrive, fără a fi nevoie de smartphone.
 

De asemenea, poţi beneficia şi de acces comod şi nelimitat la aplicaţii speciale pentru smartphone, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” este asistentul tău personal de mobilitate, care facilitează mobilitatea zilnică şi te ajută să ajungi relaxat(ă) şi în timp util la destinaţie. Toate serviciile importante sunt disponibile de la distanţă pe iPhone şi Apple Watch în orice moment, prin intermediul aplicaţiei.

Destinaţii găsite pe diverse website-uri sau prin intermediul altor aplicaţii, precum Yelp, Apple Maps sau Google Maps pot fi importate uşor şi comod în „BMW Connected” şi apoi transferate fără probleme către sistemul de navigaţie al automobilului, cu un singur click. Întâlnirile, inclusiv adresele şi ora planificată pentru sosire, care au fost salvate în calendarul iPhone-ului, sunt automat importate în agenda de mobilitate „BMW Connected”. În funcţie de locaţia curentă şi de condiţiile din trafic, „BMW Connected” calculează ora de sosire, anunţă utilizatorii din timp şi îi îndrumă pe jos de la automobilul parcat spre destinaţia finală. În cazul în care întârzierea nu poate fi evitată din cauza unor obstacole neprevăzute din trafic sau dacă nu poţi găsi un loc liber de parcare în apropierea destinaţiei finale, poţi trimite un mesaj prin „BMW Connected” pentru a informa persoana/ persoanele care te aşteaptă în legătură cu ora sosirii, fără a fi necesar să foloseşti telefonul mobil. În plus, „BMW Connected” poate recunoaşte destinaţii frecvente, pe care le adaugă automat în agenda de mobilitate.

Aplicaţia „BMW Connected” poate fi descărcată din Apple App Store.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – în limba ta, chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Detalii importante precum locaţia exactă a automobilului, gravitatea accidentului şi riscuri posibile de rănire a pasagerilor sunt transmise la Call Center-ul BMW, prin intermediul cardului SIM integrat în automobil (acesta funcţionează independent de orice dispozitiv de telefonie mobilă). Operatorul de Call Center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

Apel de urgenţă inteligent.

FUNCŢII DE BIROU.

BMW ConnectedDrive îţi aduce biroul în automobilul tău BMW. Aşază-te comod şi instalează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului. Cu BMW ConnectedDrive poţi primi, citi şi răspunde la e-mail-uri.

BMW Online Office şi funcţia de dictare mesaj.

 • BMW Online Office

  Cu BMW Online Office, timpul petrecut in automobil poate fi utilizat mai eficient: funcţia îţi permite să primeşti, să citeşti şi să răspunzi la e-mail-uri atunci când te afli pe drum. Alături de funcţii complete de editare şi expediere a e-mail-urilor cu ajutorul Control Display-ului, e-mail-urile pot fi citite şi prin intermediul funcţiei „text-to-speech” (trad. „text-în-vorbire”) şi pot fi dictate prin funcţia de recunoaştere a vocii.
  Poate fi configurată o căsuţă poştală prin utilizarea unei adrese de e-mail deja existente, în doar câţiva paşi de pe orice calculator personal, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive”. Furnizorii de e-mail selectaţi pot fi configuraţi şi ca inbox pentru BMW Online Office în automobil. Dacă există mai multe conturi de e-mail la acelaşi furnizor, acestea vor fi afişate clar în meniu. Odată realizate configurările, toate e-mailurile vor fi trimise în automobil fără întârziere sau devieri.

 • Funcţie de dictare mesaj

  Ia-ţi biroul cu tine: cu funcţia de birou poţi folosi în automobil e-mail-ul şi funcţia de mesaje text oferită de smartphone-ul tău cu pregătire Bluetooth.
  Funcţia de dictare mesaj converteşte mesajele vorbite în text scris, pe care îl poţi trimite apoi prin e-mail sau ca mesaj text prin intermediul unui smartphone conectat via Bluetooth. Cu sistemul de Navigaţie Professional, conexiunea Bluetooth şi Serviciile ConnectedDrive, acum nu mai este nevoie să răspunzi la telefon folosind efectiv telefonul mobil. Pentru informaţii despre compatibilitatea Bluetooth a smartphone-ului tău sau a altor dispozitive mobile, vizitează www.bmw.com/bluetooth.
  Poţi utiliza funcţia de dictare mesaj în mod gratuit, timp de 60 de zile de la data înscrierii. Utilizarea permanentă a acestei funcţii este posibilă cu acordul contractual din partea Nuance®.