Prototipul camuflat al BMW Seria 3 în timpul unui viraj pe circuitul de curse.

PORNEŞTE LA DRUM ŞI SIMTE ADRENALINA.

Noul BMW Seria 3 Sedan.

PORNEŞTE LA DRUM ŞI SIMTE ADRENALINA.

Noul BMW Seria 3 Sedan.

PORNEŞTE LA DRUM ŞI SIMTE ADRENALINA.Noul BMW Seria 3 Sedan.

La începutul lunii iunie, jurnalişti auto selectaţi din toată lumea au putut testa noul BMW Seria 3 pe Nürburgring Nordschleife. Este circuitul perfect pentru a analiza îndeaproape îmbunătăţirile aduse dinamicii de condus care se reflectă la motor, suspensie şi direcţie. Acest sedan sport a demonstrat ce înseamnă dinamica de condus a unui BMW Seria 3. Cu toate că exteriorul său era în continuare camuflat, modelul a putut încă o dată să sublinieze caracterul său avangardist.

Read more

5 ASPECTE DESPRE DINAMICĂ.

  • 01 Motoarele îmbunătăţite pe benzină şi diesel oferă propulsie maximă.
  • 02 Aerodinamică optimizată cu cel mai bun coeficient de fricţiune din acest segment.
  • 03 Tehnica inteligentă a construcţiei uşoare scade greutatea cu până la 55 kg.
  • 04 Greutate distribuită uniform (50:50), centru de greutate coborât şi ecartament mai lat.
  • 05 Suspensie optimizată pentru precizie, agilitate şi confort maxime.
Prototipul camuflat al BMW Seria 3 pe zăpadă.

AUTOMOBILUL PERFECT ÎN ACŢIUNE.

Noul BMW Seria 3 Sedan testat iarna în Arjeplog.

AUTOMOBILUL PERFECT ÎN ACŢIUNE.

Noul BMW Seria 3 Sedan testat iarna în Arjeplog.

DINAMICĂ DE CONDUS LA PUTEREA A TREIA.

Provocarea: să creezi interacţiunea perfectă dintre caroserie, distribuţia maselor, aerodinamică, sistemul de propulsie, suspensie, amortizoare, rezistenţa la rulare şi direcţie. Încă o dată, inginerii noului BMW Seria 3 au reuşit să aducă dinamica de condus unică la un nivel superior pentru a şaptea generaţie. Rezultatul: aderenţă excelentă, manevrare perfectă şi agilitate crescută.

Read more
Prototipul camuflat al BMW Seria 3 în timpul unui viraj pe circuitul de curse.

MAI PUTERNIC. CU MAI MULTE TURAŢII. MAI EFICIENT.

La noul BMW Seria 3 Sedan motoarele îmbunătăţite pe benzină şi diesel furnizează o forţă mai mare de propulsie. Datorită diferenţei mai mari dintre modurile de condus şi a schimbărilor de treaptă mai rapide, acest automobil afişează un nivel impresionant de agilitate şi caracter sportiv. Totodată, motorul impresionează prin eficienţa şi consumul redus de combustibil determinat de măsurile BMW EfficientDynamics. Managementul optimizat al căldurii, coeficientul de fricţiune scăzut şi transmisia Steptronic cu 8 trepte au fost capabile să scadă consumul de combustibil şi emisiile de noxe.

Read more
Perspectivă laterală a prototipului BMW Seria 3 camuflat pe circuitul de curse.

MAI LAT. MAI DINAMIC.

Noul BMW Seria 3 este mai uşor decât predecesorii săi, iar în acelaşi timp centrul său de greutate a fost coborât şi ecartamentul a fost crescut cu 30 mm. O greutate mai mică şi o distribuţie uniformă a acesteia reprezintă cerinţele de bază pentru o suspensie personalizată şi perfect reglată. Automobilul BMW Seria 3 Sedan testat pe circuitul Nürburgring avea o nouă suspensie M Sport reglată dinamic, parte dintr-un pachet complet care conţinea direcţie sport variabilă, frâne M Sport şi diferenţial M Sport controlat electronic. În plus, caroseria influenţează de asemenea dinamica de condus datorită designului mai rigid, care permite o sensibilitate mai mare a direcţiei şi un sunet îmbunătăţit în timpul călătoriei.

Read more
Perspectivă frontală a prototipului BMW Seria 3 camuflat pe circuitul de curse.

MAI PRECIS. MAI DIRECT. MAI AGIL.

Direcţia aduce o contribuţie decisivă la dinamica de condus. Obiectivul: direcţie sportivă, precisă, stabilitate şi caracteristici de condus intuitive, fără efort – chiar şi în situaţii extreme de condus. La noul BMW Seria 3, toţi aceşti parametri au fost optimizaţi. Designul punţilor şi ajustarea direcţiei au fost îmbunătăţite, iar virajele luate cu ajutorul direcţiei sport sunt acum şi mai precise. Pentru a evidenţia caracterul sportiv al automobilului, s-a creat o diferenţiere mai mare între modul de condus „Comfort” şi modul „Sport”. În privinţa dinamicii de condus, noul BMW Seria 3 stabileşte noi standarde privind precizia, agilitatea şi confortul.

Read more