O MULŢIME DE POSIBILITĂŢI.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW Seria 3 Touring.

Te aştepţi deja ca BMW Seria 3 Touring să-ţi ofere confort excelent. Cu serviciile şi aplicaţiile de la BMW ConnectedDrive, acum poţi creşte chiar mai mult sentimentul de bine. De exemplu, automobilul poate fi transformat în propriul tău birou mobil. Ai acces la tot ceea ce poate oferi internetul, direct în automobilul tău BMW Seria 3 Touring. De exemplu, nu vei fi surprins(ă) de un ambuteiaj neaşteptat. Şi chiar dacă acest lucru se întâmplă, ai sprijinul necesar la îndemână imediat.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale reprezintă baza funcţiilor BMW ConnectedDrive şi îţi oferă numeroase informaţii, opţiuni de divertisment şi funcţii de service, atunci când te afli pe drum.

Aceste servicii includ funcţii care îţi permit să accesezi informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online cu ajutorul GoogleTM sau funcţii de birou. În plus, poţi accesa comod servicii şi elemente individuale precum informaţii despre parcare, dar şi ghiduri de călătorie şi de hoteluri, prin intermediul meniului ConnectedDrive – din interiorul automobilului, fără a fi nevoie de conectarea unui smartphone.

Serviciile sunt disponibile pentru utilizarea comodă şi sigură a aplicaţiilor de smartphone, fără limită de timp. Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă mult mai multe soluţii de acest fel, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

Servicii ConnectedDrive.

 • Apps

  Opţiunea „Apps” este o platformă care permite utilizarea comodă a aplicaţiilor de smartphone selectate în automobilele BMW. Pentru a oferi numeroase aplicaţii clienţilor săi, BMW dezvoltă propriile aplicaţii (precum „BMW Connected” sau „BMW M Laptimer”), dar se află în strânsă colaborare şi cu parteneri precum Spotify, Napster, GoPro, Deezer şi Audible. Iar acest lucru înseamnă că astfel de aplicaţii pot fi de asemenea utilizate în mod sigur în interiorul automobilului. Nu trebuie decât să conectezi la automobil un smartphone compatibil, prin intermediul adaptorului „snap-in”, a cablului USB de la smartphone sau wireless. Toate funcţiile aplicaţiilor pot fi operate uşor prin intermediul Controller-ului iDrive. Numărul de aplicaţii disponibile în automobil creşte permanent, datorită parteneriatelor apropiate dintre BMW şi un număr mare de furnizori din domeniu. Pentru informaţii suplimentare, accesează www.bmw.com/apps.

 • Pregătire pentru Apple CarPlay®

  Sistemul de pregătire pentru Apple CarPlay® permite utilizarea comodă şi wireless a funcţiilor speciale iPhone® în automobil. Astfel, conţinutul de pe smartphone, împreună cu funcţii precum muzică, mesaje text/ iMessage, telefonie, Siri şi aplicaţii speciale de la terţi sunt afişate în automobil şi pot fi operate în manieră obişnuită sau prin intermediul interfeţei pentru utilizator. Sistemul de pregătire pentru Apple CarPlay® poate fi utilizat prin ecranul cu suprafaţă tactilă, controller-ul iDrive sau sistemul de comandă vocală, în funcţie de echipamentele automobilului.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” este asistentul tău personal de mobilitate, care facilitează mobilitatea zilnică şi te ajută să ajungi relaxat(ă) şi în timp util la destinaţie. Toate serviciile importante sunt disponibile de la distanţă pe iPhone şi Apple Watch în orice moment, prin intermediul aplicaţiei.

Destinaţii găsite pe diverse website-uri sau prin intermediul altor aplicaţii, precum Yelp, Apple Maps sau Google Maps pot fi importate uşor şi comod în „BMW Connected” şi apoi transferate fără probleme către sistemul de navigaţie al automobilului, cu un singur click. Întâlnirile, inclusiv adresele şi ora planificată pentru sosire, care au fost salvate în calendarul iPhone-ului, sunt automat importate în agenda de mobilitate „BMW Connected”. În funcţie de locaţia curentă şi de condiţiile din trafic, „BMW Connected” calculează ora de sosire, anunţă utilizatorii din timp şi îi îndrumă pe jos de la automobilul parcat spre destinaţia finală. În cazul în care întârzierea nu poate fi evitată din cauza unor obstacole neprevăzute din trafic sau dacă nu poţi găsi un loc liber de parcare în apropierea destinaţiei finale, poţi trimite un mesaj prin „BMW Connected” pentru a informa persoana/ persoanele care te aşteaptă în legătură cu ora sosirii, fără a fi necesar să foloseşti telefonul mobil. În plus, „BMW Connected” poate recunoaşte destinaţii frecvente, pe care le adaugă automat în agenda de mobilitate.

Aplicaţia „BMW Connected” poate fi descărcată din Apple App Store.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat – chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se declanşează un apel de urgenţă automat. Operatorul de call center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

FUNCŢII DE BIROU.

BMW ConnectedDrive îţi aduce biroul în automobilul tău BMW. Aşază-te comod şi instalează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului. Cu BMW ConnectedDrive poţi primi, citi şi răspunde la e-mail-uri.

BMW Online Office şi funcţia de dictare mesaj.

 • Bluetooth Office

  Cu funcţia Bluetooth Office îţi petreci timpul în mod eficient în interiorul automobilului tău. Dispozitivele mobile sunt conectate prin intermediul Bluetooth, iar astfel tu îţi poţi organiza munca în mod comod în fiecare zi, chiar dacă te afli în mişcare. Cele mai importante funcţii de birou ale smartphone-urilor compatibile, precum e-mail-urile, întâlnirile, sarcinile şi mesajele text sunt acum afişate pe Control Display şi pot fi citite cu voce tare, la cerere, prin sistemul de difuzoare al automobilului, în mod comod şi sigur. Lista cu toate dispozitivele mobile compatibile cu această funcţie este disponibilă la adresa www.bmw.com/bluetooth.

 • BMW Online Office

  Cu BMW Online Office, timpul petrecut in automobil poate fi utilizat mai eficient: funcţia îţi permite să primeşti, să citeşti şi să răspunzi la e-mail-uri atunci când te afli pe drum. Alături de funcţii complete de editare şi expediere a e-mail-urilor cu ajutorul Control Display-ului, e-mail-urile pot fi citite şi prin intermediul funcţiei „text-to-speech” (trad. „text-în-vorbire”) şi pot fi dictate prin funcţia de recunoaştere a vocii.
  Poate fi configurată o căsuţă poştală prin utilizarea unei adrese de e-mail deja existente, în doar câţiva paşi de pe orice calculator personal, prin intermediul portalului pentru clienţi „My BMW ConnectedDrive”. Furnizorii de e-mail selectaţi pot fi configuraţi şi ca inbox pentru BMW Online Office în automobil. Dacă există mai multe conturi de e-mail la acelaşi furnizor, acestea vor fi afişate clar în meniu. Odată realizate configurările, toate e-mailurile vor fi trimise în automobil fără întârziere sau devieri.

 • Funcţie de dictare mesaj

  Cu sistemul de Navigaţie Professional, conexiunea Bluetooth şi Serviciile BMW ConnectedDrive, acum nu mai este nevoie să ridici telefonul mobil când doreşti să efectuezi sau să preiei apeluri. Orice tip de text poate fi introdus prin comandă vocală.
  Funcţia de dictare mesaj transformă mesajele vorbite în text scris, pe care îl poţi trimite apoi prin e-mail sau ca mesaj text. Împreună cu aplicaţiile BMW, funcţia de dictare mesaj poate fi utilizată şi pentru a compune mesaje pe Facebook sau Twitter. Poţi utiliza funcţia de dictare mesaj în mod gratuit, timp de 60 de zile de la data înscrierii. Utilizarea permanentă a acestei funcţii este posibilă cu acordul contractual din partea Nuance®.
  Pentru informaţii despre compatibilitatea Bluetooth a smartphone-ului tău sau a altor dispozitive mobile, vizitează www.bmw.ro/bluetooth.