E LOC PENTRU TOATE IDEILE TALE.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Touring.

E LOC PENTRU TOATE IDEILE TALE.

Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Touring.

E LOC PENTRU TOATE IDEILE TALE.Confortul şi funcţionalitatea BMW Seria 3 Touring.

Fie că este vorba despre activităţi zilnice, de o excursie la sfârşit de săptămână sau de concediul anual – BMW Seria 3 Touring este întotdeauna automobilul ideal, pentru că oferă confort deosebit. Interiorul spaţios are o mulţime de posibilităţi de depozitare şi transformă fiecare călătorie într-o experienţă relaxantă. Portbagajul generos oferă flexibilitate remarcabilă, iar protecţia inteligentă a pasagerilor garantează liniştea necesară pe oricare dintre scaunele automobilului.

Citeşte în continuare

DESCHIDERE ŞI ÎNCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

DESCHIDERE ŞI ÎNCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

De obicei, atunci când vrei să deschizi portbagajul după o sesiune de cumpărături, trebuie să cauţi cheia prin buzunare sau genţi şi astfel să stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături. Dar chiar trebuie? Nu, acum nu mai este cazul: sistemul inovator de Acces confort îţi permite să deschizi hayonul fără a-l atinge. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate permite senzorului să deschidă hayonul. Apoi, acesta se deblochează şi se deschide automat.


Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei şi deschid portbagajul. Hayonul, de asemenea, se închide în mod automat. Cu această funcţie inovatoare, deschiderea şi încărcarea portbagajului devin mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică şi cheia automobilului.

CONCEPT DE DEPOZITARE.

Fie că este vorba despre smartphone, băuturi sau obiecte mici – BMW Seria 3 Touring are numeroase spaţii de depozitare pentru toate nevoile tale. Consola centrală are un suport pentru două pahare, iar capacul acesteia se rulează şi poate fi folosit ca suprafaţă de depozitare atunci când este închis. Pe partea interioară a portierelor faţă poţi depozita sticle cu volum de până la un litru.
Pachetul opţional pentru portbagaj oferă chiar mai multe posibilităţi de depozitare. Are un compartiment cu balamale pe panoul de bord în partea conducătorului auto, plase pe spătarele scaunelor faţă, precum şi două cârlige pentru pungi. Pachetul include de asemenea o plasă flexibilă pentru podeaua portbagajului, o tavă de depozitare pentru compartimentul de dedesubt, precum şi o priză de 12V în spate.

FUNCŢIONALITATE.

Portbagajul BMW Seria 3 Touring este creat perfect pentru a face faţă oricăror provocări – de la bagaje mici până la articole grele sau voluminoase. Chiar şi atunci când spătarul banchetei spate este în poziţie verticală, sunt disponibili 495 de litri. Atunci când spătarul este rabatat complet, acest volum creşte impresionant până la 1.500 de litri. Cu sistemul standard de încărcare uşoară, spătarul banchetei spate poate fi rabatat în raport 40:20:40 şi oferă numeroase posibilităţi de transport, pentru că scaunele şi portbagajul pot fi modificate pentru a se potrivi cerinţelor tale. Segmentul scaunului din mijloc şi segmentul de pe aceeaşi parte cu a pasagerului faţă pot fi rabatate individual. Segmentul scaunului din spatele conducătorului auto se rabatează împreună cu segmentul din mijloc. În acest fel, BMW Seria 3 Touring poate fi încărcat şi descărcat cu flexibilitate excelentă. În spate pot sta confortabil doi pasageri în timp ce sunt transportate obiecte lungi (de exemplu, genţi pentru schiuri şi snowboard). BMW Seria 3 Touring este de asemenea singurul automobil din segmentul său care are lunetă ce se deschide separat, iar astfel încărcarea devine mult mai uşoară.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Fiecare automobil BMW este echipat cu un pachet de funcţii de siguranţă inteligente, menite să scadă la minimum riscul de accidente. Astfel ştii că eşti mereu în siguranţă în automobilul tău BMW. Structuri de sprijin foarte robuste şi de dimensiuni generoase, precum şi utilizarea inteligentă a oţelului multifazic, asigură rigiditate maximă în celula de siguranţă a pasagerilor, în timp ce greutatea automobilului este menţinută la minimum.
În caz de coliziune, impactul este direcţionat în afara celulei pasagerilor către alte elemente ale caroseriei, precum şasiul, lonjeroanele, peretele despărţitor din partea frontală sau plafonul şi este absorbit de zonele de deformare din partea frontală şi din spate. În cazul unei coliziuni laterale, pasagerii sunt protejaţi de structurile consolidate din montanţii B şi din pragurile laterale, de protecţia foarte rigidă împotriva impactului din portiere, precum şi de suportul transversal prevăzut între scaune.
Automobilul este echipat în partea frontală şi cu funcţii de protejare a pietonilor. Între bara de protecţie şi apărătoarea acesteia este prevăzut un amortizor de şoc ce reduce gravitatea leziunilor în zona membrelor inferioare în cazul unui accident. În plus, capota are elemente de deformare ce formează o zonă de pliere, care absoarbe o parte din forţa impactului.