+ CONECTAT

Conectivitatea şi sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 4 Cabriolet.

+ CONECTAT

Conectivitatea şi sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 4 Cabriolet.

+ CONECTATConectivitatea şi sistemele de asistare ale conducătorului auto în BMW Seria 4 Cabriolet.

În timp ce te bucuri de experienţele de condus oferite de BMW Seria 4 Cabriolet, te bucuri şi de sprijin din partea unei game numeroase de inovaţii tehnologice. Bucură-te de servicii de mobilitate care oferă funcţii de comunicare, informare şi divertisment, în orice moment.

Citeşte în continuare

BMW CONNECTED.

BMW Connected is a personal mobility assistant which facilitates everyday mobility and aids drivers in reaching their destinations relaxed and on time. Mobility-relevant information such as recommendations for optimal departure times are available remotely via iPhone® or Apple Watch and can be seamlessly transferred into the car.

APPLE CARPLAY®.

APPLE CARPLAY®.

Preparation for Apple CarPlay®* supports the convenient and wireless use of a selected iPhone® functions in the vehicle. This allows smartphone content, along with functions such as music, iMessages/text messages, telephony, Siri, navigation and selected third-party apps to be displayed and operated via the vehicle's user interface and via Voice control.

* Optionally available
 

Citeşte în continuare

SISTEM DE NAVIGAŢIE „PROFESSIONAL”.

Sistemul de navigaţie „Professional” îţi oferă kit „hands-free”, interfaţă USB, ecran LCD color de 8,8”, Radio BMW „Professional” cu DVD drive, hărţi tridimensionale, precum şi 20 GB de memorie. Sistemul este operat intuitiv prin intermediul Controller-ului iDrive sau a ecranului cu suprafaţă tactilă. Timp de trei ani sunt disponibile actualizări ale hărţilor, fără taxe pentru licenţă*.

* Această actualizare se referă exclusiv la hărţile disponibile pentru Germania.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Sistemul BMW Head-Up Display* integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Afişajul conţine informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.

 

* Disponibil opţional
 

Citeşte în continuare

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran cu diagonală de 10,25” permite vizualizarea informaţiilor legate de experienţa de condus într-un mod inedit. Pe panoul de instrumente se pot selecta trei moduri diferite de condus, fiecare cu afişaj specific – fiecare mod de condus are propria schemă de culori şi grafică: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”.

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

Serviciile BMW ConnectedDrive conectează în mod inteligent automobilul, conducătorul auto şi lumea exterioară. Astfel, te bucuri de mai mult confort, de divertisment şi de sentimentul reconfortant de siguranţă, în fiecare călătorie. Sau mai bine zis: beneficiezi de şi mai multă plăcere de a conduce.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 430i Cabriolet (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,5 – 7,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 144 – 148

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.