+ PUTERE

Dinamica de condus şi eficienţa noului BMW Seria 4 Gran Coupé.

+ PUTERE

Dinamica de condus şi eficienţa noului BMW Seria 4 Gran Coupé.

+ PUTEREDinamica de condus şi eficienţa noului BMW Seria 4 Gran Coupé.

Rămâi uimit de eleganţa BMW Seria 4 Gran Coupé – şi îi simţi caracterul dinamic. Acesta oferă interacţiune perfectă între motor, şasiu şi designul aerodinamic. Puterea este transformată în agilitate, în mod impresionant. Forţa de tracţiune este asigurată de motoarele performante, de sistemul de tracţiune spate sau de sistemul de tracţiune integrală şi de distribuţia optimă a greutăţii între cele două punţi. Pentru plăcere de a conduce la cel mai înalt nivel.

BMW 440i Gran Coupé (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 7,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 171


Read more

DINAMICĂ IMPRESIONANTĂ.

Încă de la început, BMW Seria 4 Gran Coupé îţi face cunoscute ambiţiile sale: caracterul sportiv, manevrarea precisă şi confortul optim în timpul condusului oferă conducătorului auto performanţă şi aderenţă perfectă în viraje. Împreună cu tehnica de construcţie uşoară inteligentă, rezultatul este un automobil sport elegant cu 4 uşi, care îţi oferă dinamică şi agilitate.

MOTOARE PUTERNICE.

Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem sistem Vanos dublu, Valvetronic, sistem High Precision Injection şi turbocompresor TwinScroll, acesta generează putere de 240 kW (326 CP) şi are valori medii ale consumului de combustibil de la 6,6 până la 7,4 litri per 100 km.
Read more

Motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă plăcere maximă de a conduce. Acesta se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionat chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar în acelaşi timp are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.
Read more

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Noua generaţie de motoare BMW TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie agilă a puterii şi asigură consum mic de combustibil, datorită tehnologiilor inovatoare precum turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail. Motorul oferă putere maximă de la 190 kW (258 CP) până la 230 kW (313 CP) şi cuplu maxim impresionant de la 560 până la 630 Nm.
Read more

Motor BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motoarele BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri de ultimă generaţie şi capacitate de 2.0 litri oferă putere impresionantă şi răspuns excelent, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia bazată pe turbocompresorul cu geometrie variabilă a turbinei şi sistemul de injecţie directă Common Rail demonstrează că aceste motoare sunt foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.
Read more

TRANSMISIE STEPTRONIC CU 8 TREPTE.

Transmisia sport automată cu 8 trepte disponibilă opţional asigură nivel maxim de dinamică, eficienţă şi confort în timpul condusului. Timpii scurţi între schimbările treptelor de viteză îmbunătăţesc valorile acceleraţiei, în timp ce distanţele fine dintre cele opt trepte permit schimbarea aproape imperceptibilă a vitezelor. În acelaşi timp, motorul este menţinut la nivelul ideal de turaţii, pentru a oferi putere optimă, iar zgomotul produs de acesta scade considerabil. A opta treaptă de viteză scade rotaţiile motorului la viteze mari, dar şi consumul de combustibil şi emisiile de CO2.

CARACTERISTICI DE CONDUS SPORT.

Există un singur cuvânt care defineşte caracteristicile de condus ale BMW Seria 4 Gran Coupé: palpitant. Astfel, sistemul de tracţiune spate caracteristic BMW, centrul de greutate coborât şi distribuţia optimă a maselor între cele două punţi garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Această senzaţie este asigurată şi de direcţia sport variabilă (disponibilă în echiparea standard) cu Servotronic şi suspensie M adaptivă, disponibilă opţional. BMW Seria 4 Gran Coupé beneficiază şi de aderenţă excelentă, atunci când adopţi un stil de condus mai sportiv pe drumuri şerpuitoare.

 • Distribuţia greutăţii pe punţi în raport 50:50

  Distribuţia ideală a maselor pe punţi în raport 50:50 asigură stabilitate direcţională optimă, manevrare agilă şi răspuns precis din partea direcţiei. Iar în acelaşi timp, centrul de greutate coborât şi consolele mai scurte îmbunătăţesc caracteristicile de condus.

 • Suspensie M adaptivă

  Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv.

 • Direcţie sport variabilă

  Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil, cu efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul. Modul „SPORT+” reprezintă un avantaj suplimentar al acestui pachet.

DINAMICA FAMILIEI BMW SERIA 4.

DINAMICA FAMILIEI BMW SERIA 4.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Mai puţin combustibil, mai multă plăcere de a conduce: BMW Efficient Dynamics. Acesta are o gamă largă de tehnologii diferite care influenţează sistemul de propulsie, managementul energiei şi conceptul de automobil. Rezultatul este consum de combustibil şi emisii de CO2 mai mici, iar în acelaşi timp mai multă dinamică şi plăcere de a conduce. O funcţie disponibilă în echiparea standard a oricărui model BMW – şi desigur, în BMW Seria 4 Gran Coupé.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.