+ ELEGANŢĂ

BMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

+ ELEGANŢĂ

BMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

+ ELEGANŢĂBMW Seria 4 Gran Coupé. „4 means more.”

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW 440i Gran Coupé3)

5,1

Viteza maximă, în km/h (BMW 440i Gran Coupé3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 440i Gran Coupé3)

7,4 – 7,5

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW 440i Gran Coupé3)

167 – 171

Capacitate portbagaj

480 – 1.300 litri

Un coupé sportiv care beneficiază şi de conceptul elegant de automobil cu 4 uşi. Rezultatul este impresionant: mai mult stil, mai mult spaţiu şi mai multă dinamică. BMW Seria 4 Gran Coupé îţi îndeplineşte toate dorinţele în ceea ce priveşte experienţa de condus: de îndată ce intri în habitaclu, te vei convinge de eleganţa sportivă a acestui automobil.

PERFORMANŢĂ UIMITOARE.

BMW Seria 4 Gran Coupé redefineşte plăcerea de a conduce: performanţa sa înseamnă acceleraţie palpitantă, manevrare precisă şi aderenţă perfectă – chiar şi în viraje sau în situaţii de condus dificile. Construcţia uşoară inteligentă, performanţa şi motoarele puternice ridică eficienţa la un nivel complet nou.

„Este foarte emoţionant să vezi pe şosea un automobil cu care te-ai familiarizat încă din etapa de proiectare.”
Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design

DESIGN IMPRESIONANT.

ELEGANŢĂ PURĂ.

Puterea de atracţie a BMW Seria 4 Gran Coupé este perceptibilă încă de la prima vedere: designul dinamic îmbină perfect eleganţa, stilul şi caracterul sportiv.
Citeşte în continuare

PARTE FRONTALĂ SPORTIVĂ.

Partea frontală a BMW Seria 4 Gran Coupé reprezintă expresia eleganţei dinamice. Grila dublă față cu aspect distinctiv este încadrată de farurile elegante cu tehnologie LED, care conferă automobilului aspect sportiv. Luminile de ceaţă cu tehnologie LED completează aspectul impunător al acestui model, într-un mod special.
Citeşte în continuare

SILUETA UNUI COUPÉ SPORTIV.

BMW Seria 4 Gran Coupé emană putere şi sportivitate, datorită aspectului fluid, a liniei plafonului specifice modelelor coupé şi a zonei laterale perfect conturate. Geamurile fără rame evidenţiază designul uşor curbat al automobilului şi aspectul agil al acestuia, iar astfel dau impresia de mai multă luminozitate.
Citeşte în continuare

PARTE SPATE EXPRESIVĂ.

Partea spate a BMW Seria 4 Gran Coupé are postură impunătoare, accentuată de bara-spoiler de dimensiuni mari, cu ţevi de eşapament integrate. Stopurile cu design nou şi tehnologie LED evidenţiază în mod atractiv lăţimea automobilului şi accentuează designul dinamic al acestuia.
Citeşte în continuare

ECHIPAMENTELE BMW SERIA 4 GRAN COUPÉ.

Doreşti să adaugi un plus de sportivitate sau de eleganţă modelului tău BMW Seria 4 Gran Coupé? Numeroase modele şi echipamente, precum şi colecţia BMW Individual, îţi oferă o multitudine de opţiuni pentru personalizarea automobilului, exact aşa cum doreşti. Potrivit nevoilor tale.

INTERIOR EXCLUSIV.

ELEGANT ŞI SPORTIV.

Interiorul elegant al BMW Seria 4 Gran Coupé îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea de ultimă generaţie. Numeroase tehnologii de informare şi comunicare şi interiorul cu materiale de înaltă calitate se potrivesc perfect şi îndeplinesc nevoile conducătorului auto, iar astfel asigură confort şi utilitate. Sistemul de iluminare ambientală conferă un plus de unicitate momentelor petrecute la volan.
Citeşte în continuare

ORIENTAT SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Volanul multifuncţional disponibil în echiparea standard reprezintă elementul central al habitaclului orientat spre conducătorul auto. Sistemul BMW Head-Up Display şi noul panou de instrumente multifuncţional, disponibile opţional, îţi afişează informaţii relevante situaţiei de condus. În plus, eşti mereu la curent cu tot ce contează datorită noului sistem de navigaţie „Professional”.
Citeşte în continuare

FINISAJ PERFECT.

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate şi de finisaje premium pentru interiorul elegant al BMW Seria 4 Gran Coupé. Bucură-te de confort maxim în scaunele sport cu tapiţerie din piele fină cu tehnologie SunReflective, disponibile opţional. Atmosfera plăcută din interior este evidenţiată de benzile de accent, detaliile elegante în crom şi de cusăturile contrastante de pe panoul de instrumente.
Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS.

DESIGN LUMINI.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

Descoperă sportivitatea debordantă, designul progresist şi cel mai înalt grad de confort al gamei de modele BMW Seria 4. Bucură-te de şi mai multă dinamică şi descoperă ADN-ul motorsport inconfundabil al modelelor BMW M4 şi BMW M3.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,1 (8,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 209 (194)

  BMW 440i Gran Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4 – 7,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167 – 171

  Valorile din paranteze se referă la modelele cu transmisie M cu ambreiaj dublu şi Drivelogic, cu 7 trepte.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.