PERFORMER DE TOP.

BMW M550d xDrive Touring.

PERFORMER DE TOP.

BMW M550d xDrive Touring.

PERFORMER DE TOP.BMW M550d xDrive Touring.

Design care îţi oferă adrenalină la o simplă privire; putere care îţi dă fiori atunci când apeşi pedala de acceleraţie. În plus, te bucuri de precizie şi agilitate ce redefinesc experienţa de condus sportiv, iar astfel BMW M550d xDrive Touring devine un maestru al stilului, flexibilităţii şi puterii.


BMW M550d xDrive Touring (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,7 – 6,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 176 – 178

 

* Aceste cifre sunt valori provizorii şi nu au fost confirmate încă. Pot apărea modificări.

Citeşte în continuare

FOARTE MULTĂ PUTERE.

FOARTE MULTĂ PUTERE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri al BMW M550d xDrive Touring oferă putere excepţională – convinge-te singur de ce e în stare. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive asigură distribuţie optimă a puterii, iar sunetul fascinant al sistemului de evacuare sport îţi dă fiori de plăcere.

Citeşte în continuare

100% ADRENALINĂ.

100% ADRENALINĂ.

Tracţiune perfectă şi răspuns precis: dinamica de condus a BMW M550d xDrive Touring îţi accelerează pulsul de fiecare dată când te urci la volan, datorită suspensiei M sport disponibile în echiparea standard a acestei serii, care a fost coborâtă cu 10 milimetri şi ce are reglaje specifice M Performance. Direcţia integrală adaptivă şi frânele M sport asigură agilitate şi control optim. Dinamica este asigurată de reglajele personalizate ale suspensiei M adaptive „Professional”, disponibilă exclusiv pentru modelele BMW Seria 5 M Performance.

Citeşte în continuare

ESENŢA SE REGĂSEŞTE ÎN DETALII.

BMW M550d xDrive Touring te surprinde cu designul său inedit: prizele de aer mai mari, detaliile exclusiviste şi pachetul M aerodinamic completează aspectul sportiv al acestui automobil din gama M. Pentru şi mai multă sportivitate, ornamentele grilei radiatorului, prizele de aer „Air Breather”, capacele oglinzilor şi denumirea modelului sunt în nuanţa exclusivă Gri Cerium. Aspectul impunător este completat de jantele de 19” sau de 20” cu design unic, disponibile exclusiv pentru automobilele M.

DETALII IMPRESIONANTE.

Elementele de design din interior evidenţiază stilul şi sportivitatea BMW M550d xDrive Touring: de la volanul M îmbrăcat în piele de înaltă calitate şi pragurile pentru portiere cu inscripţionarea denumirii modelului până la panoul de instrumente cu inscripţionare digitală a denumirii modelului. Elementele individuale de design din interior confirmă apartenenţa acestui model la o clasă proprie şi unică de automobile.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil şi emisiile de CO2 se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.