PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE ÎN BUSINESS.

Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW Seria 5 Touring.

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE ÎN BUSINESS.

Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW Seria 5 Touring.

PARTENERUL TĂU DE ÎNCREDERE ÎN BUSINESS.Serviciile digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW Seria 5 Touring.

Pentru rezultate optime în orice situaţie, ai nevoie de un singur lucru: echipamente de primă clasă. Numeroasele servicii digitale şi sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW Seria 5 Touring îţi garantează conexiune optimă cu lumea exterioară, în timp ce operarea intuitivă a acestora îţi oferă confort şi siguranţă maxime, cu productivitate pe măsură.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” facilitează mobilitatea în activităţile zilnice. Informaţii precum recomandarea momentului optim de plecare îţi stau la dispoziţie în afara automobilului prin iPhone sau Apple Watch, iar datorită funcţiei „BMW Connected Onboard” le poţi accesa şi din automobil. În plus, camera video cu perspectivă 3D de la distanţă îţi permite să vezi de departe zonele din jurul automobilului parcat.

POTENŢIAL EXPLOATAT LA MAXIMUM.

  • Informaţii despre parcarea pe stradă

    Sistemul de informare despre parcarea pe stradă facilitează căutarea unui loc de parcare, prin afişarea probabilităţii de a găsi un spaţiu liber de parcare pe stradă, în oraşe, prin intermediul sistemului de navigaţie BMW. Funcţia îţi indică locul de unde să începi căutarea, prin colorarea străzilor pe sistemul de navigaţie, în funcţie de probabilitatea de a găsi un spaţiu de parcare.

COPILOTUL TĂU BMW.

COPILOTUL TĂU BMW.

Copilotul tău BMW reprezintă cel mai bun sprijin pe care te poţi baza. Astfel, îi poţi încredinţa activităţi importante dar monotone. Funcţia „Driving Assistant Plus” oferă condus autonom în situaţii precum ambuteiaje şi trafic aglomerat, dar şi în călătoriile lungi. În plus, eşti pe mâini bune chiar şi atunci când schimbi banda de circulaţie.

SISTEM DE TELEFONIE CU ÎNCĂRCARE WIRELESS.

Sistemul de telefonie cu încărcare wireless are un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon conectată îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. În pachet sunt incluse funcţia „Bluetooth Office” şi capacitate tehnică pentru integrarea unui hotspot WiFi.

HOTSPOT WIFI.

Echipamentul include hotspot WiFi integrat cu standard LTE, care permite stabilirea unei conexiuni la internet (contra cost). Automobilul se conectează prin intermediul cartelei SIM integrate la un pachet pentru hotspot oferit, contra cost, de un furnizor de telefonie mobilă.

PARCHEZI ÎN MOD INEDIT.

PARCHEZI ÎN MOD INEDIT.

Cu funcţia Parcare de la distanţă poţi ieşi din automobil înainte de a-l parca. Apoi, poţi efectua manevra „înainte” sau „înapoi” în spaţiul de parcare îngust sau în garaj, prin funcţia de control de la distanţă. Poţi activa funcţia Parcare de la distanţă din afara automobilului, cu ajutorul cheii BMW cu display.

BMW 530d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 5,3 până la 5,7
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 139 până la 149

ASISTENT „PLUS” LA PARCARE CU PERSPECTIVĂ 3D.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are sistem de camere video cu perspectivă panoramică, ce include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă 3D de la distanţă, sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”), precum şi Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară, care parchează automobilul complet automat, lateral faţă de drum sau perpendicular pe acesta. Sistemul măsoară spaţiile de parcare disponibile, atunci când automobilul rulează cu viteză mică.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile specifice unei anumite situaţii şi informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Sunt afişate informaţii precum viteza curentă, împreună cu instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, servicii de divertisment şi telefonie, informaţii şi avertizări din partea sistemelor de asistare a conducătorului auto.

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

„SO CONNECTED, YOU’RE FREE.”

Serviciile BMW ConnectedDrive conectează în mod inteligent automobilul, conducătorul auto şi lumea exterioară. Astfel, te bucuri de mai mult confort, de divertisment şi de sentimentul reconfortant de siguranţă, în fiecare călătorie. Sau mai bine zis: beneficiezi de şi mai multă plăcere de a conduce.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.