SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.

Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.

Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

Operarea comodă are prioritate în BMW Seria 5 Touring. Tehnologia inovatoare îţi permite să încarci şi să descarci în mod comod toate bagajele tale. Fie că mergi cu automobilul prin oraş sau pleci într-o călătorie lungă de business, vei fi impresionat(ă) de combinaţia optimă de flexibilitate, spaţiozitate şi dinamică de condus.

BMW 530d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 5,3 până la 5,7
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 139 până la 149

LUNETA SE DESCHIDE SEPARAT.

Prin simpla apăsare a unui buton de pe cheia automobilului, luneta se deschide separat şi îţi permite să introduci sau să scoţi bagajele din automobil. O funcţie foarte practică: atunci când luneta este deschisă, roleta se ridică automat, iar atunci când luneta este închisă manual, aceasta acoperă în mod automat portbagajul.

BANCHETĂ SPATE RABATABILĂ ÎN RAPORT 40:20:40.

Bancheta spate rabatabilă în raport 40:20:40 îţi oferă mai multă flexibilitate pentru transportarea pasagerilor şi a obiectelor. Datorită sistemului „Through-loading”, doi pasageri pot călători confortabil pe locurile din spate, în timp ce rămâne suficient spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi, precum genţi pentru schiuri şi snowboard. Atunci când bancheta spate este pliată complet, BMW Seria 5 Touring impresionează prin spaţiul economisit – acesta are portbagaj cu volum de la 570 până la 1.700 de litri. Pentru confort maxim, bancheta spate poate fi cu uşurinţă deblocată de la distanţă.

SISTEM DE OPERARE AUTOMATĂ A HAYONULUI.

SISTEM DE OPERARE AUTOMATĂ A HAYONULUI.

Sistemul de operare automată a hayonului îţi permite să deschizi şi să închizi hayonul în mod comod, prin apăsarea butonului situat la îndemână pe panoul portierei sau pe cheia automobilului. Hayonul poate fi deschis şi în modul obişnuit, prin intermediul mânerului exterior şi poate fi închis printr-un buton din partea interioară a hayonului.

PREGĂTIT PENTRU ORICE ACTIVITATE.

Conceptul optimizat de încărcare al BMW Seria 5 Touring îţi deschide calea spre noi oportunităţi. Funcţii precum bancheta spate rabatabilă în raport variabil, portbagajul cu podea rabatabilă şi numeroase opţiuni funcţionale de depozitare şi de ataşare îţi oferă flexibilitate maximă – pentru călătorii de relaxare, călătorii cu familia sau în scop de business.

 • Pachet de depozitare

  Pachetul de depozitare creşte funcţionalitatea portbagajului, cu funcţia de reglare a unghiului spătarului în raport variabil, inclusiv poziţia „Cargo”, inele de prindere în partea stângă şi dreaptă cu două puncte de ataşare mobile, două curele de fixare cu rame din plastic pe panourile din partea stângă şi dreaptă, precum şi cârlig multifuncţional.

 • Sistem „Through-loading”

  Sistemul „Through-loading” este reprezentat de bancheta spate care se poate rabata în raport 40:20:40 şi oferă mai multă flexibilitate pentru transportarea pasagerilor şi a obiectelor. Spre exemplu, doi pasageri pot ocupa locurile din spate, iar simultan pot fi transportate obiecte lungi precum genţi pentru schiuri sau snowboard.

 • Puncte de ataşare

  În portbagaj sunt disponibile patru puncte de ataşare practice pentru fixarea comodă a bagajelor. Acestea pot fi folosite pentru a împiedica deplasarea obiectelor voluminoase. Atunci când nu trebuie să fixezi bagaje, punctele de ataşare stau în poziţie orizontală pe podeaua portbagajului. Astfel, ai la dispoziţie întreg spaţiul oferit de portbagaj.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.