SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.

Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.

Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

SE ADAPTEAZĂ PLANURILOR TALE.Operarea comodă a BMW Seria 5 Touring.

Operarea comodă are prioritate în BMW Seria 5 Touring. Tehnologia inovatoare îţi permite să încarci şi să descarci în mod comod toate bagajele tale. Fie că mergi cu automobilul prin oraş sau pleci într-o călătorie lungă de business, vei fi impresionat(ă) de combinaţia optimă de flexibilitate, spaţiozitate şi dinamică de condus.

BMW 530d xDrive Touring (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 – 5,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 148 – 154

Citeşte în continuare

LUNETA SE DESCHIDE SEPARAT.

Prin simpla apăsare a unui buton de pe cheia automobilului, luneta se deschide separat şi îţi permite să introduci sau să scoţi bagajele din automobil. O funcţie foarte practică: atunci când luneta este deschisă, roleta se ridică automat, iar atunci când luneta este închisă manual, aceasta acoperă în mod automat portbagajul.

Citeşte în continuare

BANCHETĂ SPATE RABATABILĂ ÎN RAPORT 40:20:40.

Bancheta spate rabatabilă în raport 40:20:40 îţi oferă mai multă flexibilitate pentru transportarea pasagerilor şi a obiectelor. Datorită sistemului „Through-loading”, doi pasageri pot călători confortabil pe locurile din spate, în timp ce rămâne suficient spaţiu pentru transportarea obiectelor lungi, precum genţi pentru schiuri şi snowboard. Atunci când bancheta spate este pliată complet, BMW Seria 5 Touring impresionează prin spaţiul economisit – acesta are portbagaj cu volum de la 570 până la 1.700 de litri. Pentru confort maxim, bancheta spate poate fi cu uşurinţă deblocată de la distanţă cu cheia automobilului.

SISTEM DE OPERARE AUTOMATĂ A HAYONULUI.

SISTEM DE OPERARE AUTOMATĂ A HAYONULUI.

Sistemul de operare automată a hayonului îţi permite să deschizi şi să închizi hayonul în mod comod, prin apăsarea butonului situat la îndemână pe panoul portierei sau pe cheia automobilului. Hayonul poate fi deschis şi în modul obişnuit, prin intermediul mânerului exterior şi poate fi închis printr-un buton din partea interioară a hayonului.

Citeşte în continuare

PREGĂTIT PENTRU ORICE ACTIVITATE.

Conceptul optimizat de încărcare al BMW Seria 5 Touring îţi deschide calea spre noi oportunităţi. Funcţii precum bancheta spate rabatabilă în raport variabil, portbagajul cu podea rabatabilă şi numeroase opţiuni funcţionale de depozitare şi de ataşare îţi oferă flexibilitate maximă – pentru călătorii de relaxare, călătorii cu familia sau în scop de business.

 • Pachet de depozitare

  Pachetul de depozitare creşte funcţionalitatea portbagajului, cu funcţia de reglare a unghiului spătarului în raport variabil, inclusiv poziţia „Cargo”, inele de prindere în partea stângă şi dreaptă cu două puncte de ataşare mobile, două curele de fixare cu rame din plastic pe panourile din partea stângă şi dreaptă, precum şi cârlig multifuncţional.

 • Sistem „Through-loading”

  Sistemul „Through-loading” este reprezentat de bancheta spate care se poate rabata în raport 40:20:40 şi oferă mai multă flexibilitate pentru transportarea pasagerilor şi a obiectelor. Spre exemplu, doi pasageri pot ocupa locurile din spate, iar simultan pot fi transportate obiecte lungi precum genţi pentru schiuri sau snowboard.

 • Puncte de ataşare

  În portbagaj sunt disponibile patru puncte de ataşare practice pentru fixarea comodă a bagajelor. Acestea pot fi folosite pentru a împiedica deplasarea obiectelor voluminoase. Atunci când nu trebuie să fixezi bagaje, punctele de ataşare stau în poziţie orizontală pe podeaua portbagajului. Astfel, ai la dispoziţie întreg spaţiul oferit de portbagaj.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.