SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

În stare optimă şi cu numeroase competenţe tehnice – BMW Seria 5 Touring sărbătoreşte în prezent plăcerea de a conduce a viitorului. Puterea concentrată a motorului şi construcţia uşoară inteligentă îmbinate cu eficienţa aerodinamică şi tehnologia inteligentă creează un automobil dinamic inegalabil.

„DRIVING EXPERIENCE CONTROL” CU MOD „ADAPTIVE”.

„DRIVING EXPERIENCE CONTROL” CU MOD „ADAPTIVE”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” pentru reglaje standard ale motorului şi transmisiei, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modul „SPORT” pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul „ADAPTIVE”, reglează continuu sistemul de Control dinamic al amortizoarelor, direcţia şi transmisia Steptronic, pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

BMW Seria 5 Touring nu se mulţumeşte cu standarde medii. Prin urmare, este de la sine înţeles faptul că acest model trebuie să fie în fruntea clasei sale în ceea ce priveşte acceleraţia şi emisiile de CO2. Iar acest lucru se realizează cu ajutorul funcţiei Start Stop motor automată, disponibilă în premieră pentru acest model. Funcţia opreşte motorul doar atunci când staţionarea durează o anumită perioadă de timp.

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

Datorită materialelor uşoare precum aluminiul şi aliajele de aluminiu ultramoderne, cea de-a cincea generaţie a BMW Seria 5 Touring cântăreşte cu până la 100 de kilograme mai puţin decât predecesorul său. Construcţia uşoară inteligentă asigură, de asemenea, distribuirea uniformă a greutăţii între puntea faţă şi spate, precum şi centru de greutate coborât. Rezultatul este dinamică de condus remarcabilă.

DIRECŢIONEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

DIRECŢIONEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

La BMW Seria 5 Touring, pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics se remarcă printr-un element de design distinctiv: grila radiatorului. Atunci când nu este necesar aer pentru răcire, supapa din grila radiatorului, care direcţionează activ fluxul de aer, este închisă. Acest lucru îmbunătăţeşte aerodinamica şi este unic în această clasă de automobile.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Consum de combustibil mai mic, mai multă plăcere de a conduce: BMW EfficientDynamics este numele strategiei utilizate pentru a scădea consumul de combustibil şi emisiile de CO2, în timp ce dinamica şi plăcerea de a conduce cresc. Pachetul de funcţii acoperă categoriile sistem de propulsie, managementul energiei şi concept de automobil.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.