SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.

Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

SPORTIV. DINAMIC. EFICIENT.Caracteristicile de condus ale BMW Seria 5 Touring.

În stare optimă şi cu numeroase competenţe tehnice – BMW Seria 5 Touring sărbătoreşte în prezent plăcerea de a conduce a viitorului. Puterea concentrată a motorului şi construcţia uşoară inteligentă îmbinate cu eficienţa aerodinamică şi tehnologia inteligentă creează un automobil dinamic inegalabil.

Citeşte în continuare

„DRIVING EXPERIENCE CONTROL” CU MOD „ADAPTIVE”.

„DRIVING EXPERIENCE CONTROL” CU MOD „ADAPTIVE”.

Sistemul „Driving Experience Control” îţi oferă posibilitatea de a alege modul „COMFORT” pentru reglaje standard ale motorului şi transmisiei, modul „ECO PRO” orientat spre eficienţă sau modul „SPORT” pentru condus mai dinamic. Noua funcţie interactivă, modul „ADAPTIVE”, reglează continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic, pentru a se potrivi situaţiei curente de condus.

Citeşte în continuare

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

DEZVOLTAT PENTRU A FI MAI BUN.

BMW Seria 5 Touring nu se mulţumeşte cu standarde medii. Prin urmare, este de la sine înţeles faptul că acest model trebuie să fie în fruntea clasei sale în ceea ce priveşte acceleraţia şi emisiile de CO2. Iar acest lucru se realizează cu ajutorul funcţiei Start Stop motor automată, disponibilă în premieră pentru acest model. Funcţia opreşte motorul doar atunci când staţionarea durează o anumită perioadă de timp.

Citeşte în continuare

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

MAI PUŢINĂ GREUTATE. MAI MULTĂ DINAMICĂ.

Datorită materialelor uşoare precum aluminiul şi aliajele de aluminiu ultramoderne, cea de-a cincea generaţie a BMW Seria 5 Touring cântăreşte cu până la 100 de kilograme mai puţin decât predecesorul său. Construcţia uşoară inteligentă asigură, de asemenea, distribuirea uniformă a greutăţii între puntea faţă şi spate, precum şi centru de greutate coborât. Rezultatul este dinamică de condus remarcabilă.

Citeşte în continuare

DIRECŢIONEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

DIRECŢIONEAZĂ AERUL. CREŞTE AGILITATEA.

La BMW Seria 5 Touring, pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics se remarcă printr-un element de design distinctiv: grila radiatorului. Atunci când nu este necesar aer pentru răcire, supapa din grila radiatorului, care direcţionează activ fluxul de aer, este închisă. Acest lucru îmbunătăţeşte aerodinamica şi este unic în această clasă de automobile.

Citeşte în continuare
Tehnologia Mild-Hybrid, BMW Seria 5 Touring

TEHNOLOGIA MILD-HYBRID.

Tehnologia „Mild-Hybrid” are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi să ajute motorul cu ardere interă în timpul accelerării. Acest lucru reduce consumul de combustibil şi emisiile în timp ce îţi oferă un avantaj dinamic. Tehnologia „Mild-Hybrid” creşte răspunsul funcţiei Automatic Start/ Stop şi oferă mai mult confort.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Consum de combustibil mai mic, mai multă plăcere de a conduce: BMW EfficientDynamics este numele strategiei utilizate pentru a scădea consumul de combustibil şi emisiile de CO2, în timp ce dinamica şi plăcerea de a conduce cresc. Pachetul de funcţii acoperă categoriile sistem de propulsie, managementul energiei şi concept de automobil.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.