Imagine cu partea laterală a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, în Gri Sophisto

THE 5

BMW SERIA 5 TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Configurează BMW Seria 5 Touring în funcţie de preferinţele tale. În plus, poţi alege din gama vastă de elemente de design atractive, motoare, tehnologii ale dinamicii de condus, sisteme de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale.

Citeşte în continuare
THE 5BMW SERIA 5 TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

BMW Seria 5 Touring

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Touring te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

BMW 530i Touring, G31, 2020, în Gri Sophisto, cu echipamente de bază

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Touring te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

BMW 530i Touring, G31, 2020, în Alb Mineral, cu echipamente Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

Pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

BMW 530e Touring, G31, 2020, în Albastru Tansanite  II metalizat, cu pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

BMW 530e TOURING.

Sistemul inovator şi eficient plug-in hybrid al BMW Seria 5 Touring.

Foarte inovator şi extrem de funcţional: primul BMW Seria 5 Touring te impresionează datorită combinaţiei dintre un motor puternic pe benzină, o baterie de înaltă tensiune şi un motor electric, parte a tehnologiei BMW eDrive, care oferă performanţă impresionantă, în timp ce scade consumul de combustibil şi emisiile de CO2. Asistentul la încărcare şi managementul inteligent al energiei de la BMW ConnectedDrive te sprijină în timpul procesului de încărcare şi în scăderea consumului de energie. În acelaşi timp, încărcarea conectată BMW îţi garantează avantaje suplimentare pentru acest model eficient din clasa business.

Motorul BMW 530e Plug-in Hybrid, G31

BMW 530e.

Sistemul de propulsie hibrid „plug-in” inovator îmbină un motor eficient cu ardere internă şi un motor electric puternic. Puterea mare a sistemului obţinută astfel îţi oferă suficientă autonomie datorită motorului cu ardere internă şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a conduce fără emisii de noxe.
Management inteligent al energiei în BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Managementul inteligent al energiei.

Managementul inteligent al energiei este unul dintre elementele de bază ale conceptului BMW eDrive. Acest sistem coordonează interacţiunea tuturor componentelor sistemului de propulsie BMW cu motorul electric, pentru a îmbina cea mai bună eficienţă posibilă cu dinamica de condus impresionantă şi pentru a creşte autonomia în mod electric.
Încărcare BMW: BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Încărcare BMW.

Încărcarea BMW permite conducătorilor auto să găsească şi să folosească cu uşurinţă staţii publice de încărcare din ţară şi din străinătate, precum şi să plătească simplu pentru serviciile acestora. Staţiile de încărcare ale reţelei aflate în continuă creştere sunt afişate în sistemul de navigaţie, prin intermediul aplicaţiei, şi online pe website.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, rulând în zona eDrive pe un pod

„eDrive Zones”.

Cu fiecare zi ce trece, BMW se dedică viitorului mobilităţii. Datorită serviciilor digitale inovatoare precum sistemul „eDrive Zones” şi sistemul de punctaj „BMW Points”, care vor fi disponibile din 2020, putem lucra îndeaproape să creăm trasee inovatoare. În acest fel, obţinem şi mai mult din fiecare metru al călătoriei tale eficiente.
Încărcare conectată: BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

BMW Maps – încărcare conectată.

Cu serviciile pentru încărcare conectată, poţi profita din plin de autonomia electrică a modelului tău plug-in hybrid. De îndată ce începi să-ţi planifici călătoria, sistemul îţi arată cele mai apropiate staţii publice de încărcare de pe traseul tău şi te informează din timp, de exemplu, despre disponibilitatea acestora şi despre puterea de încărcare oferită.

ELECTROMOBILITATE.

Dacă doreşti să afli mai multe despre conceptul de electromobilitate orientat spre viitor împreună cu detalii despre avantajele tale şi despre oportunităţile disponibile, atunci te afli în locul potrivit. Aici găseşti informaţii despre electromobilitate, modele plug-in hybrid, BMW i, încărcare, autonomie şi multe altele.

Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS ŞI EFICIENŢA BMW SERIA 5 TOURING.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului.

Toate elementele de control sunt setate pentru a oferi plăcere de a conduce: de la motorul economic diesel cu 4 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 5 Touring îţi oferă performanţă sportivă în fiecare călătorie. Datorită tehnologiilor cu reglaje optime ale şasiului şi ale sistemului de propulsie, precum suspensia adaptivă, direcţia integrală adaptivă sau sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, îţi garantăm tracţiune optimă şi plăcere maximă de a conduce.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift , 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta are putere de 245 kW (333 CP).
Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motorul de ultimă generaţie BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri, se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionant, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia turbocompresorului cu geometria variabilă a turbinei şi sistemul direct de injecţie CommonRail asigură eficienţa crescută din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.
BMW xDrive al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea faţă a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze de la 60 la 80 km/h, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.
Imagine în prim plan cu butonul Start Stop al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu suspensie adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea optimă a caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard „COMFORT” care îmbunătăţeşte confortul la condus, poate fi ales şi modul „SPORT”, care permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
Suspensia pneumatică de pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Suspensie pneumatică pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii.

Suspensia pneumatică de pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii garantează confort optim în timpul condusului, indiferent de greutatea transportată. Garda la sol a automobilului, ce rămâne constantă chiar şi atunci când automobilul transport greutăţi mari, contribuie de asemenea la un nivel ridicat de siguranţă.
Imagine în prim plan cu şasiul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu tehnologie „Mild Hybrid”

Tehnologia „Mild Hybrid”.

Tehnologia „Mild-Hybrid” are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi de a ajuta motorul cu ardere internă în timpul accelerării. Acest lucru reduce consumul de combustibil şi emisiile de noxe în timp ce îţi oferă un avantaj dinamic. Tehnologia „Mild Hybrid” creşte răspunsul funcţiei Start/ Stop automate şi oferă mai mult confort.

DESIGNUL ŞI FUNCŢIONALITATEA BMW SERIA 5 TOURING.

Opţiuni de design la exterior şi în interior.

Ne îndreptăm cu stil spre viitor: echipamentele moderne şi detaliile de design, precum farurile BMW Laserlight şi stopurile cu tehnologie LED, accentuează caracterul inovator al BMW Seria 5 Touring. Cu tehnologii inovatoare şi echipamente, precum Control Display-ul de 12,3” sau iluminarea ambientală, interiorul luxos şi funcţional evidenţiază confortul şi eleganţa acestui model din clasa business.

Imagine cu partea laterală a BMW Seria 5 Touring, G31, staţionând
Imagine în prim plan cu trapa panoramică a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Trapă panoramică.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închisă, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar electric şi deflector de vânt.
Cârligul de remorcare al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Cârlig de remorcare.

Cârligul de remorcare cu bilă cu acţionare electrică poate tracta greutăţi de până la 2.000 kg. Sistemul de control al stabilităţii remorcii frânează automat automobilul dacă remorca începe să se balanseze, pentru a stabiliza ambele vehicule. Bila cu acţionare electrică se poate retracta în mod electric sub spoilerul spate şi astfel nu mai este vizibilă.
Pachetul pentru portbagaj al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Pachet pentru portbagaj.

Pachetul pentru portbagaj creşte funcţionalitatea portbagajului, cu funcţia de reglare a unghiului spătarului în raport variabil, inclusiv poziţia „Cargo”, inele de prindere în partea stângă şi dreaptă cu două puncte de ataşare mobile, o curea de fixare cu rame din plastic pe panourile din dreapta, precum şi un cârlig multifuncţional.
Jantele aerodinamice BMW Individual, tip 1001 I, ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Jante aerodinamice BMW Individual, tip 1001 I.

Jante aerodinamice BMW Individual de 20”, tip 1001 I, în Negru Jet, lucioase, cu anvelope mixte runflat şi aspect 3D, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/35 R20 şi spate 9 J x 20, 275/30 R20.
Imagine în prim plan cu grila frontală a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Grilă frontală.

Grila frontală mare, dintr-o singură bucată – cunocută şi sub denumirea de „grilă BMW” – este un element de design caracteristic, ce oferă automobilului un aspect impunător şi dinamic. Culoarea barelor verticale şi a ramei grilei variază în funcţie de pachetul de echipamente ales.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine în prim plan cu stopurile cu tehnologie LED ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile tridimensionale cu forma caracteristică de L şi elementele de iluminare expresive cu tehnologie LED îţi permit, chiar şi pe timp de noapte, să identifici acest model ca fiind un BMW autentic.
Imagine în prim plan cu ţevile de eşapament vizibile şi în formă de trapez ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez.

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez, cromate, una pe partea dreaptă şi una pe partea stângă a automobilului.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, staţionând