LIBERTATE ŞI STIL.

BMW Seria 6 Cabriolet.

LIBERTATE ŞI STIL.

BMW Seria 6 Cabriolet.

LIBERTATE ŞI STIL.BMW Seria 6 Cabriolet.

Consum mixt de combustibil, în l/100 km

7,6–7,9

Emisii de CO2, în g/km

176-184

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h, în sec. (650i)

4,6

Cuplu maxim în Nm, la 1/min.

650/ 2.000–4.500

Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (650i)

330 (450)/ 5.500–6.000

Atât în timpul călătoriilor lungi cât şi al celor scurte, BMW Seria 6 Cabriolet oferă confort, dinamică şi eficienţă la superlativ. Acest lucru se datorează în mare parte motoarelor BMW TwinPower Turbo de la BMW EfficientDynamics. Opţiuni de echipamente precum pachetul Design Pure Experience, pachetul Design Pure Excellence sau pachetul M Sport îţi permit să subliniezi diferitele veleităţi ale automobilului tău BMW Seria 6 Cabriolet, după cum doreşti. Acestor opţiuni li se adaugă inovaţii BMW ConnectedDrive precum sistemul BMW Head-Up Display sau pachetul Driving Assistant Plus. Iar pentru a aduce note suplimentare de eleganţă sau extravaganţă automobilului tău, poţi alege din gama de jante disponibile, care include jantele din aliaj uşor de 20” în stil Multi-spoke tip 616.

DESCOPERĂ BMW SERIA 6 CABRIOLET.

Design.

Fiecare trăsătură a BMW Seria 6 Cabriolet reflectă agilitate, aerodinamică şi putere de propulsie. Împreună cu farurile LED adaptive din echiparea standard şi farurile de zi aflate deasupra prizelor de aer, grila radiatorului expresivă şi orientată spre înainte conferă automobilului aspect de neuitat atunci când îl priveşti din faţă. Designul exterior elegant şi sportiv în acelaşi timp se continuă perfect în interiorul BMW Seria 6 Cabriolet. În cadrul pachetului Design Pure Experience, pielea moale exclusivă „Nappa” cu elemente suplimentare de design în nuanţă Cognac/ negru, ornamentele din lemn fin „Fineline” în maro şi suprafeţele cu dimensiuni generoase - toate se armonizează pentru a crea un interior spaţios, distins.

Dinamică de condus şi eficienţă

Motoarele ce au cuplu înalt şi tehnologiile sofisticate ale şasiului sunt armonizate perfect şi garantează astfel o experienţă de condus deosebită. Toate acestea sunt completate de sunetul dinamic al sistemului sport de evacuare. Agilitatea şi dinamica BMW Seria 6 Cabriolet se reflectă în special prin tehnologii BMW EfficientDynamics precum motoarele BMW TwinPower Turbo de înaltă performanţă şi foarte eficiente sau transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

Echipamente.

BMW Seria 6 Cabriolet este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a te simţi minunat, într-o atmosferă rafinată. Sunt disponibile de asemenea o serie de pachete de echipamente. Cu pachetele Design Pure Experience, Design Pure Excellence şi cu pachetul M Sport poţi adapta caracterul automobilului tău la propria ta personalitate. BMW Individual oferă chiar mai multe posibilităţi pentru a crea o notă personală, exclusivă, iar portofoliul de Accesorii BMW Originale oferă numeroase opţiuni funcţionale.

330 KW

Este suficientă o apăsare scurtă a pedalei de acceleraţie pentru ca puterea motorului pe benzină cu 8 cilindri să transforme călătoria în BMW Seria 6 Cabriolet într-o experienţă veritabilă. Iar BMW 650i are şi consum mic de combustibil. Motorul pe benzină cu 8 cilindri are consum de combustibil de la doar 8,9 până la 9,1 l/100 km (de la 9,3 până la 9,5 l/100 km cu xDrive), cu emisii de CO2 de la 208 până la 213 g/km (de la 217 până la 221 g/km cu xDrive). Cu două turbocompresoare, sistem Valvetronic inclusiv sistem VANOS dublu şi injecţie directă de benzină, acesta accelerează cu putere extraordinară de 330 kW (450 CP) şi cuplu maxim de 650 Nm în doar 4,6 secunde de la 0 până la 100 km/h şi în doar 4,5 secunde în versiunea xDrive.
Poziţionarea centrală a turbocompresoarelor de evacuare în spaţiul V al blocului cilindrilor are drept rezultat un motor foarte compact, iar astfel greutatea automobilului scade. Cu suspensia uşoară şi aerodinamica optimizată BMW Seria 6 Cabriolet oferă agilitate unică, ţinută de drum perfectă şi manevrabilitate foarte precisă. BMW 650i şi BMW 650i xDrive îndeplinesc standardul EU6 de emisii noxe.