LA MODĂ ÎNCĂ DIN 1977.

LA MODĂ ÎNCĂ DIN 1977.

LA MODĂ ÎNCĂ DIN 1977.

BMW Seria 7 este un automobil elegant şi remarcabil, care se reinventează în mod constant, de 40 de ani. Primul model sedan de lux a fost vândut în 280.000 de exemplare, ceea ce-l transformă într-un simbol şi îi permite în acelaşi timp să fie remarcat în orice perioadă. În prezent, această poveste de succes atinge apogeul prin intermediul a două modele jubileu: unul în culoarea elegantă Petrol Mica metalizată, iar celălalt în nuanţa futuristă Argintiu Frozen metalizată. Ambele automobile îşi păstrează caracterul special, pentru că aspectul elegant este întotdeauna la modă.

Read more

40 DE ANI.

BMW Seria 7 a reprezentat expresia exclusivităţii încă de la lansare şi este o forţă inovatoare impresionantă: a fost primul automobil din clasa sa care a adus inovaţii tehnologice importante, precum componente electronice digitale pentru motor, vitezometru electronic cu pilot automat şi computer de bord cu protecţie împotriva furtului. BMW Seria 7 a fost avangardist încă de la început.

Read more

INCONFUNDABIL. INCOMPARABIL.

Silueta caracteristică a primului BMW Seria 7 Sedan a avut un impact decisiv asupra stilului elegant: capota şi capacul portbagajului uşor înclinate, linia accentuată în părţile laterale şi consolele scurte – acest automobil a depăşit toate convenţiile de design ale vremii sale. BMW Seria 7 Ediţie aniversară „40 Jahre” continuă această istorie într-o interpretare dinamică, modernă şi exclusivistă.

ASPECT ŞI PERFORMANŢĂ.

Petrol Mica metalizat – acestă culoare exterioară a conferit primului BMW Seria 7 caracter nobil, datorită farmecului şi a eleganţei inconfundabile. BMW Seria 7 Ediţie aniversară „40 Jahre” în Argintiu Frozen metalizat are aspect inovator şi este cu mult înaintea vremii sale. Ambele modele ale acestei ediţii impresionează prin jantele BMW Individual din aliaj uşor de 20”, care accentuează într-un mod elegant performanţa acestor automobile.