BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin în faţa coastei

€ 78.838

Preţ

peste 600 km*

Autonomie

Integral electric

Motorizare şi tip de combustibil

THE iX

Noul BMW iX.

€ 78.838

Preţ

peste 600 km*

Autonomie

Integral electric

Motorizare şi tip de combustibil

THE iX Noul BMW iX.

PRIMUL BMW iX: PIONIERUL UNEI NOI ERE.

Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Datorită tehnologiei eficiente BMW eDrive şi tracţiunii sale integrale electrice, BMW iX atinge o autonomie excepţională şi o acceleraţie impresionantă la plecarea de pe loc. Sistemul inteligent de operare BMW 8 se actualizează permanent şi poate fi operat complet intuitiv.

Citeşte în continuare

COMPARĂ BMW iX xDRIVE40 ŞI BMW iX xDRIVE50.

BMW iX xDrive50

 • Autonomie de peste 600 km*
 • Accelerație 0-100 km/h în sub 5 secunde
 • Peste 120 km în 10 minute cu încărcarea rapidă
 • Preț de la 98.294 €
BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 detalii

BMW iX xDrive40

 • Autonomie de peste 400 km*
 • Accelerație 0-100 km/h în puțin peste 6 secunde
 • Peste 90 km în 10 minute cu încărcarea rapidă
 • Preț de la 78.838 €
BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive40 detalii
 • BMW iX xDrive50
 • BMW iX xDrive40

FII PRINTRE PRIMII.

Alege azi metoda preferată de a comanda unul dintre primele modele BMW iX. Partenerul tău BMW te va contacta pentru configurare. De asemenea, te poţi înregistra pentru a primi ştiri exclusive despre BMW iX.

Citeşte în continuare

AUTONOMIE DE PESTE 600 KM*.

Autonomia BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin în mers pe stradă

Cu o autonomie de peste 600 km*, BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: peste 400 km*) este automobilul perfect de zi cu zi, ideal atât pentru condus în oraş, cât şi pe distanţe lungi. De asemenea, se mândreşte cu proprietăţi aerodinamice excelente datorită designului său extrem de eficient, care contribuie, de asemenea, la un consum redus de energie de mai puţin de 21 kW/h şi la o valoare cd de doar 0,25 – neegalată în segmentul său de automobile.

PESTE 500 DE CP*.

Performanţa BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin în mers pe stradă

Cu două motoare electrice puternice şi tracţiunea integrală electrică BMW xDrive, BMW iX oferă performanţe electrice remarcabile: peste 500 CP* propulsează BMW iX xDrive50 de la 0 la 100 km/h în sub 5 secunde (BMW iX xDrive40: 300 CP*; acceleraţie 0-100 km/h în puţin peste 6 secunde). Cuplul disponibil instantaneu şi acceleraţia continuă la plecarea de pe loc îi permit modelului BMW iX să răspundă precis şi spontan fiecărei mişcări a pedalei de acceleraţie. În acelaşi timp, SAV prezintă o manevrabilitate tipic electrică şi remarcabil de încrezătoare.

Durata de încărcare pentru BMW iX i20 2021 SUV electric

AUTONOMIE DE 120 KM ÎN MAI PUŢIN DE 10 MINUTE.

Încărcare pentru BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin la încărcat cu un BMW Wallbox

Cu o capacitate de încărcare de până la 200 kW (BMW iX xDrive40: până la 150 kW), poţi reîncărca bateria automobilului tău BMW iX la staţii de încărcare publice cu încărcare rapidă de la 10 la 80% din capacitatea totală în mai puţin de 40 de minute. Acasă, poţi reîncărca automobilul tău BMW iX xDrive50 utilizând convenabilul BMW Wallbox cu până la 11kW – şi poţi ajunge la 100% din încărcarea bateriei în sub 11 ore (BMW iX xDrive40: în sub 8 ore). Sunt deja incluse BMW Flexible Fast Charger pentru încărcare acasă, cablul de încărcare Mod 3 pentru staţiile publice şi cardul BMW Charging pentru acces la reţeaua publică de încărcare a BMW Charging în condiţii atractive.

DESIGN REGÂNDIT.

Imagine din partea laterală din exterior cu BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin

Suprafeţele curate, cu câteva linii caracteristice, oferă modelului BMW iX forma sa unică monolitică. Fiecare detaliu se integrează perfect în limbajul de design modern şi oferă automobilului aspectul de a fi fost creat dintr-o singură matriţă. Designul exterior aerodinamic extrem de eficient a fost decisiv pentru valoarea cd remarcabilă de doar 0,25, alături de detalii uimitoare, cum ar fi grafica geamurilor care se îngustează spre spate, „cursivitatea”. Pentru prima dată, mânerele încastrate ale uşilor şi portierele fără cadru pot fi găsite la un BMW SAV – dezvăluind spiritul său de pionierat la prima vedere.

CONCEPTUL SHY TECH.

Imagine din partea frontală cu grila BMW Shy Tech a BMW iX i20 2021 SUV electric BMW iX xDrive50 Roşu Aventurin

Conceptul Shy Tech se concentrează asupra pasagerilor şi permite tehnologiei moderne din BMW iX să se camufleze în fundal până când este necesară sau dorită în mod explicit. Această inteligenţă invizibilă poate fi experimentată în multe detalii din exterior şi interior – cum ar fi grila frontală, care funcţionează ca o suprafaţă inteligentă şi găzduieşte tehnologia camerei, funcţiile radar, tehnologia senzorilor de ultimă generaţie şi elementele de încălzire. Şi apoi sunt boxele încorporate invizibil ale sistemului audio şi designul minimalist al butoanelor din interior.

Detaliile importante de design de la exteriorul BMW iX.

Imagine din partea frontală cu BMW iX i20 SUV electric, Roşu Aventurin

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW iX a fost reinterpretată într-un stil futurist, oferindu-i o prezenţă dinamică. Grila frontală BMW aliniată pe verticală scoate în evidenţă aspectul progresist al SAV-ului, în combinaţie cu cele mai înguste faruri duble produse vreodată pentru modelele BMW.
Imagine din partea laterală cu BMW iX i20 SUV electric, Roşu Aventurin

Imagine din partea laterală.

Uimitoarele contururi dreptunghiulare din jurul roţilor atrag toate privirile, aducând aminte de primele modele BMW X. Mânerele încastrate ale uşilor, portierele fără cadru, geamurile a căror grafică se îngustează spre spate şi „cursivitatea” sunt toate integrate armonios în aspect, creând un puternic simţ al modernităţii.
Imagine din partea din spate cu BMW iX i20 SUV electric, Roşu Aventurin

Design spate.

Suprafeţele mari, cele mai înguste stopuri create de Grupul BMW şi hayonul integrat perfect asigură o prezenţă modernă. Difuzoarele mari optimizează coeficientul aerodinamic al automobilului şi, împreună cu şasiul plat, îmbunătăţesc autonomia.

CONFORT DEPLIN ÎN MIŞCARE.

Interiorul din piele Suite Castanea al BMW iX i20 2021 SUV electric

Interiorul automobilului BMW iX este un loc unic pentru relaxare, cu o arhitectură inspirată din designul interior modern. Elementele sale – cum ar fi panoul de bord plat cu Afişajul curbat BMW generos şi scaunele „slim” – toate seamănă cu adevărate piese de mobilier prin alegerea culorilor şi a materialelor de înaltă calitate. Consola centrală plutitoare, de sine stătătoare, absenţa unui tunel central şi cel mai mare plafon panoramic instalat vreodată într-un BMW creează senzaţia impresionantă de spaţiu care te invită să mai stai.

BMW iDRIVE.

Imagine din interior cu Controllerul BMW iDrive al habitaclului Suite al BMW iX i20 2021 SUV electric

Noul BMW iDrive te cufundă într-o experienţă interioară complet nouă, holistică. Şi, pentru prima dată, poţi comunica cu automobilul tău BMW într-un mod natural şi intuitiv. Descoperă sistemul de asistenţă digital inteligent, care răspunde vocii şi gesturilor tale şi îţi face şederea în BMW iX cât mai plăcută posibil. În plus faţă de interfaţa haptică pentru utilizatori BMW iDrive, poţi controla întregul sistem infotainment al automobilului tău BMW iX mai natural ca niciodată.

Detaliile importante de design din interiorul BMW iX.

Design interior Suite Castanea al habitaclului BMW iX i20 SUV electric

Design interior minimalist.

Designul interior este modern şi redus la elementele esenţiale – un accent care se poate observa în afişaje şi comenzi. Ca element de control central, controlerul iDrive din sticlă de pe consola centrală este încadrat de un elegant panou de control realizat din lemn certificat FSC. Cu capacităţile sale active haptice şi de control tactil, înlocuieşte butoanele convenţionale pentru selectarea meniurilor iDrive.
Design interior Suite Castanea din partea din spate a BMW iX i20 SUV electric

Scaune tip lounge în spate.

Bancheta din spate oferă spaţiu generos şi o atmosferă relaxată asemănătoare unui lounge datorită eliminării tunelului central şi a tranziţiei omogene a scaunelor laterale în ornamentele portierelor. Locurile din spate au, de asemenea, încălzire opţională a scaunelor şi difuzoare 3D integrate în tetiere. Spătarul banchetei din spate poate fi, de asemenea, rabatat în proporţie de 40 : 20 : 40 pentru a extinde portbagajul.
Imagine din interior cu plafonul panoramic al BMW iX i20 SUV electric

Plafon panoramic din sticlă.

Plafonul panoramic „Sky Lounge” pe toată lungimea creează o senzaţie generoasă de spaţiu şi o atmosferă relaxată de lounge în interiorul habitaclului. Poate fi umbrit electrocromatic pentru mai multă intimitate şi, deoarece nu este nevoie de un capitonaj pentru plafon, oferă pasagerilor şi mai mult spaţiu deasupra capului cu o senzaţie de modernism.
Imagine din interior cu Afişajul curbat BMW al BMW iX i20 SUV electric

Afişaj curbat BMW.

Ecranul curbat BMW, instalat pentru prima dată în producţia în serie, serveşte ca afişaj central şi element de control pentru etapa complet digitală a BMW iX. Info Display-ul de 12,3” fuzionează cu Control Display-ul de 14,9” pentru a crea o singură unitate de afişaj şi arată ca o ramă foto flotantă pe panoul de instrumente.

FĂ CUNOŞTINŢĂ CU BMW iX ÎN VIDEO.

Video cu BMW iX i20 2021 SUV electric

CONCEPT DE DEZVOLTARE DURABILĂ.

Sustenabilitate, interior Suite al BMW iX i20 2021 SUV electric

În comparaţie cu un SAV cu motor diesel comparabil ca putere, BMW iX emite cu 45% mai puţine emisii de gaze cu efect de seră pe parcursul întregului ciclu de viaţă datorită unui concept extins de dezvoltare durabilă. Acest lucru se datorează diferitelor măsuri, cum ar fi utilizarea exclusivă a surselor de energie regenerabile în timpul producţiei şi folosirea materialelor naturale şi reciclate la interior. Exemplele includ pielea Castanea tăbăcită natural cu frunze de măslin şi covoraşele 100% Econyl.

CONSUM DE ENERGIE ŞI EMISII DE CO2.


*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

BMW iX xDrive40**:
Consum de energie în kWh / 100 km: 22,0-19,5;
Autonomie în km: până la peste 400.

BMW iX xDrive50**:
Consum de energie în kWh / 100 km: 22,5-20,0;
Autonomie în km: până la peste 600.

**Cifrele sunt valori preconizate care nu au fost încă confirmate oficial.

Informaţiile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie au fost stabilite în concordanţă cu procedura de măsurare prevăzută în Regulamentul (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • *măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

  BMW iX xDrive(1):
  Consum de energie, în kWh/100 km: 20
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  BMW iX xDrive(1):
  Consum mixt de putere, în kWh/100 km: sub 21
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

  Informaţiile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie au fost stabilite în concordanţă cu procedura de măsurare prevăzută în Regulamentul (CE) nr. 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.