BMW i

SPRIJIN COMPLET ŞI SUSTENABIL.

Accesorii şi servicii pentru BMW i3.

BMW i a dezvoltat un concept sustenabil de service, care include sprijin complet înainte, în timpul şi după achiziţionarea automobilului tău BMW i3. Te poţi baza de asemenea pe accesorii fabricate în mod sustenabil, cu funcţii inteligente şi potrivite cu designul BMW i.

Accesorii BMW i Originale.

Pentru BMW i3 au fost dezvoltate accesorii inteligente în cazul cărora se aplică filosofia „mai puţin înseamnă de fapt mai mult” şi care sunt realizate din materiale sustenabile şi de calitate înaltă. Descoperă încântarea pe care ţi-o oferă funcţionalitatea şi designul BMW i.

 • BMW i Wallbox şi BMW i Wallbox Pro

  Sistemele BMW i Wallbox şi BMW i Wallbox Pro moderne şi cu design ergonomic sunt staţii de încărcare la domiciliu pentru BMW i3, care permit încărcarea automobilului în mod rapid şi comod. În comparaţie cu cablul standard de încărcare furnizat, timpul de încărcare pentru BMW i3 este redus cu aproximativ 30%. Funcţionarea şi operarea sistemelor BMW i Wallbox se potrivesc perfect automobilelor BMW i. În plus faţă de versiunea standard BMW i Wallbox, BMW i Wallbox Pro oferă numeroase funcţii de confort, inclusiv posibilitatea de utilizare a energiei solare regenerabile.

  Instalarea sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro se face, dacă doreşti, după o consultare prealabilă şi după o inspecţie individuală la faţa locului, în timpul căreia sistemul electric al locuinţei poate fi extins, dacă este necesar. Acest lucru îţi permite să beneficiezi de servicii complete de la o singură sursă. Este foarte comod pentru tine: BMW i este responsabil şi pentru lucrările de service postvânzare.

  Cu ajutorul verificării online anterioare încărcării, poţi verifica dacă cerinţele pentru instalarea sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro sunt îndeplinite la domiciliul tău.

 • Cablul AC pentru încărcare rapidă (încărcare în spaţii publice)

  Cablul AC pentru încărcare rapidă te ajută să reîncarci bateria automobilului în staţiile de încărcare publice, de până la trei ori mai rapid - în funcţie de infrastructura locală de energie electrică - şi, datorită formei sale în spirală, este foarte uşor de manevrat.

 • Covoraş pentru toate anotimpurile

  Covoraşul pentru toate anotimpurile are mărimea ideală şi aspect 3D, se potriveşte armonios în spaţiul amplu pentru picioare şi este perfect adaptat pentru interiorul BMW i. Materialul rezistent la murdărie şi impermeabil oferă stabilitate maximă datorită sistemului de fixare testat de BMW şi constă într-o combinaţie nou dezvoltată şi durabilă de materiale plastice care sunt 100% reciclabile. Deşeurile create în timpul producţiei sunt de asemenea reciclate în proporţie de 100%.

 • Geantă pentru depozitare

  Geanta atrăgătoare pentru depozitare, cu design BMW i, este perfectă pentru depozitarea cablului de încărcare, a uneltelor şi a produselor de îngrijire auto. Geanta este rezistentă şi se potriveşte perfect în tava pentru depozitare din portbagaj de sub capota BMW i3 şi permite scoaterea şi depozitarea obiectelor foarte uşor, curat şi comod. Atât cablul de încărcare, precum şi conectorii sunt protejaţi în mod eficient împotriva prafului şi a stropilor de apă. Geanta este furnizată cu un organizator detaşabil şi cu mănuşi de lucru BMW Originale.

 • Cutie pliabilă

  Cutia practică şi pliabilă cu design BMW i este realizată din material textil de calitate înaltă produs din sticle PET reciclabile, se potriveşte perfect în portbagajul BMW i3 şi susţine obiecte fără ca acestea să alunece. Portbagajul este de asemenea protejat în mod eficient împotriva murdăriei. Mecanismul simplu şi inteligent de pliere economiseşte spaţiu atunci când cutia este pliată; atunci când nu este pliată, aceasta se potriveşte în orice coş de cumpărături şi te ajută să păstrezi articolele organizat, cu cele două compartimente mari şi două compartimente mici.

Servicii BMW i Wallbox şi BMW i Wallbox Pro.

Serviciul de instalare Wallbox se ocupă cu instalarea completă a sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro la domiciliul tău, după o verificare anterioară online gratuită a sistemului tău electric. Cu ajutorul verificării online anterioare încărcării, poţi verifica uşor dacă cerinţele pentru instalarea sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro sunt îndeplinite la domiciliul tău.

 • Serviciu de instalare BMW i Wallbox

  BMW i oferă un serviciu cuprinzător şi atractiv pentru instalarea sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro: cu ajutorul verificării online anterioare instalării, poţi vedea rapid dacă instalarea este posibilă la tine acasă. Partenerul tău BMW i poate efectua acest test rapid, dacă este necesar. Verificarea pentru instalarea sistemului BMW i Wallbox, pe care o poţi comanda direct de la partenerul tău BMW i, îţi va garanta că instalaţia electrică şi situaţia locaţiei respective permite instalarea unui sistem BMW i Wallbox. Ultimul pas este instalarea sistemului BMW i Wallbox sau BMW i Wallbox Pro prin intermediul serviciului de instalare Wallbox, pe care îl poţi comanda de la partenerul tău BMW i şi care este efectuat de către partenerul premium selectat. Dacă doreşti, în plus faţă de această soluţie comodă, poţi încheia un contract de energie cu un furnizor de energie electrică sustenabilă, iar astfel automobilul tău BMW i3 poate fi încărcat cu energie electrică generată ecologic.

BMW i Service Inclusive.

BMW i Service Inclusive extinde Serviciile BMW i de asistenţă, pentru a oferi condus fără griji şi include un pachet cuprinzător de întreţinere şi de reparaţii. Printr-o plată unică beneficiezi de numeroase servicii BMW i, inclusiv de Piese BMW Originale - la toţi partenerii BMW i din întreaga lume care participă la program. Acest lucru îţi oferă transparenţă completă a costurilor şi te asigură împotriva creşterilor de preţuri sau a cheltuielilor neprevăzute pentru întreaga durată a contractului. Fiecare pachet BMW i Service Inclusive este valabil de la data primei înmatriculări a automobilului şi se încheie în momentul în care expiră durata contractului sau în care se atinge numărul de kilometri stabiliţi.

Este de la sine înţeles că în orice moment poţi extinde kilometrajul, durata sau conţinutul portofoliului de produse preferat. Iar dacă vinzi automobilul, pachetul tău BMW i Service Inclusive este transferat noului proprietar. Partenerul tău BMW i îţi va oferi mai multe informaţii despre serviciile furnizate.

 • Pachet BMW i Service Inclusive

  Pachetul BMW i Service Inclusive acoperă verificarea automobilului conform cărţii de service, precum şi înlocuirea microfiltrului şi a lichidului de frână. Astfel sunt acoperite toate lucrările de service şi de întreţinere esenţiale. Dacă automobilul tău BMW i3 este echipat cu sistem de extindere a autonomiei, pachetul include şi schimbul uleiului de motor (inclusiv completare), precum şi service pentru filtrul de combustibil, filtrul de aer şi bujii - primul pas spre plăcerea de a conduce fără limite.

 • Pachet BMW i Service Inclusive Plus

  Pachetul BMW i Service Inclusive Plus garantează plăcere de a conduce fără limite. Acesta acoperă toate serviciile incluse în pachetul BMW i Service Inclusive, plus reparaţia plăcuţelor şi a discurilor de frână uzate, precum şi înlocuirea anuală a ştergătoarelor de parbriz.

MOBILITATE BMW ADD-ON.

Serviciul de mobilitate BMW Add-on îţi oferă libertatea completă de mişcare de care ai nevoie. Pentru activităţile zilnice poţi descoperi mobilitatea în traficul urban în cel mai inovator mod posibil, direct din automobilul tău BMW i3. Dacă doreşti să parcurgi distanţe mai mari sau dacă ai nevoie de spaţiu necesar pentru anumite călătorii, poţi opta pentru un model BMW convenţional.

Servicii de asistenţă BMW i.

Serviciile de asistenţă BMW i oferă multiple servicii, care au fost concepute special pentru automobilele electrice şi cu ajutorul cărora te poţi bucura de fiecare călătorie, chiar înainte de a intra în automobilul tău BMW i3. Serviciile BMW i ConnectedDrive te sprijină prin monitorizarea nivelului de încărcare a bateriei şi a procesului de încărcare. De asemenea, acestea sunt utilizate de funcţia de Navigaţie BMW i pentru a monitoriza şi pentru a lua în considerare autonomia şi factori externi precum traficul de-a lungul traseului curent. Iar dacă ai nevoie de ajutor în timpul călătoriei, serviciile mobile îţi pot oferi inclusiv un serviciu de încărcare mobilă, în cazul în care bateria de înaltă tensiune a automobilului tău se descarcă.

 • BMW TeleServices

  BMW TeleServices reprezintă un pachet complet de servicii pentru clienţi, cu ajutorul cărora BMW i3 poate comunica direct cu tine sau cu Partenerul tău BMW i, pentru a furniza informaţii cu privire la activităţile de întreţinere sau la serviciile necesare şi îţi transferă direct datele relevante. Vei fi notificat(ă) automat atunci când este necesară o programare la service, dar vei putea contacta partenerul BMW i şi manual, în orice moment, pentru a-i transfera datele automobilului. Acest lucru permite rezolvarea rapidă a oricăror probleme care pot apărea, direct prin intermediul unui apel telefonic sau printr-o vizită la partenerul tău BMW i.

 • Asistent pentru mobilitate

  Cu BMW i, eşti în mişcare în orice situaţie. Chiar şi în cazul lucrărilor de service sau de reparaţii, beneficiezi de mobilitate continuă: de exemplu, bilete pentru transportul public, voucher-e de taxi, serviciu de transfer sau automobil la schimb pe durata reparaţiilor. Cu ajutorul serviciului de Ridicare şi livrare, eşti în siguranţă şi în cazul în care nu poţi ajunge uşor la următorul partener BMW i.

  Odată cu achiziţionarea unui automobil BMW i3, îţi este disponibil în mod automat pachetul cuprinzător BMW i Mobile Care. Acest lucru te asigură că beneficiezi de ajutor competent prin telefon pentru orice evenimente neprevăzute care ar putea afecta automobilul sau infrastructura de încărcare şi îţi oferă ajutor rapid în locaţia ta curentă, dacă este necesar. În caz de urgenţă, automobilul este încărcat din nou chiar în locaţia respectivă şi apoi este transportat la staţia de încărcare sau, dacă este necesar sau dacă doreşti acest lucru, direct la partenerul tău BMW i. Datorită ofertei cuprinzătoare pentru mobilitate continuă, te bucuri de mobilitate fără restricţii, în orice situaţie.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,9

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,6*/ 13,1**

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 13
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 12*/ 13**
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,3*/ 11,9**
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  * Jante 1: de 19”
  ** Jante 2: de 20”, cu anvelope de iarnă

  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.